Подробна оценка от Димитър Минков
Фирмата е търговско представителство на чешка фирма. Условията са смешни - като за технологична фирма се ползват компютри и лаптопи от преди 4-6 години излезли от употреба в чешките офиси. За служебен телефон и др. атрибути (напр. визитки) се чака над месец. Липса на комуникация в офиса - кой какво прави и за какво го прави си остава загадка. Работната среда в офиса състоящ се от 4-6 служителя е под всякаква критика - всеки говори зад гърба на другите и другите говорят зад гърба на всички. Концентрация на хора от типа всичко мога, всичко знам - пари ми дай, а не акъл, които се грижат само и единствено за собствените си интереси. Командироват без заповед за командировка - т.е. не се излпащат командировъчни. Липсва собствен бюджет - т.е. заплатите се забавят понякога с повече от месец. Отчайващо като за фирма, която претендира, че може да помогне на други фирми за организацията на вътрешните и външни бизнеспроцеси. Чешкия мениджър се прави на приятел до момента, в който трябва да поеме отговорността за случващото се - тогава прехвърля отговорността на местния "мениджмънт"
Единствения плюс са осигуровките на пълна заплата.