Моля, всеки който е претърпял вреди от взаимоотношения с Дентапрайм боло то като служител или клиент да се свърже с мен! Съединението прави силата! [email protected]
Здравейте, имате ли информация как протича приематено на работа, интервюто?
Не е лоша фирмата за нашите стандарти. Някога работех там после се преместих другъде но условията са си пак същите, няма голяма разлика тук - там или където и да е в БГ . Като цяло в България е така трябва да бачкаш 40 години, да плащаш осигуровки, и накрая ако доживееш до 67г. ти дават пенсия колкото да имаш за храна и лекарства.
Ето защо преди 3 години реших да напрявя нещо с оглед на моето бъдеще, като започнах всеки месец да отделям малък процент от скромната се заплата и депозирам в Bitcoin тъй като цената на тази валута откакто е създадена винаги върви на горе. Идеята ми беше че някой ден като стана на 50г. ще съм спестил достатъчно средства в Bitcoin за да не е нужно да чакам мизерната си пенсия.
Приятели не искам да изглежда самохвално . В момента съм на 31г и май няма да трябва да чакам 50 за да се пенсионирам тъй – като дори не съм и санувал че цената на Bitcoin ще нрасне толкова бързо.
Биткойн е най-доброто решение за съхранение на стойност Вие също може да направите така в зависимост от това какъв процент от месечните си доходи може да отделяте.
Ето линк как може да си купите от най-голямата борса за криптовалути в света https://www.binance.com/en/register?ref=L7SKVPD1
Подробна оценка от Й. Анастасов
Заплащане - за позицията която заемам "Общ Работник" заплащането е супер за подобен вид работа. Заплатата се превежда всеки месец по едно и също време без закъснение.
Уважение - Какво друго може да се очаква от медицински център на топ ниво.
Привилегии - Когато съм попадал в трудни ситуации съм срещал разбиране и помощ. Не мога да кажа, че съм привилегирован от една или друга страна повече или по-малко в сравнение с други колеги на тази позиция.
Фирмена сигурност - да чукам на дърво и да се надявам всичко да се стабилизира в бъдеще. Всички страдаме от засилените мерки срещи коронавирус. Но за сега всичко изглежда добре.
Натоварване - ако кажа, че е лесна работата не бих си повярвал реално е натоварено в моя случай според сезона.
Потенциал - винаги има варианти за развитие. В зависимост от интересите. Предлага се обучение по немски език за всеки който има интерес.
Местоположение - за някой е далеч. За мен е на 5 мин до работа и 10 минути до морето пеша. Какво друго мога да искам.
Колеги - подбрани внимателно от цяла европа. Млади амбициозни, професионалисти които имат своята история и опит зад гърба си, и с радост ще я споделят по време на деня защото ще прекарвате малко повече от една трета от времето си с тях. В моя случай получавам бонус безплатно возене в луксозно BMW когато има нужда от мен на някой друг обект. И практически и житейски уроци от богатия опит на ръководителят ми който е натрупал през живота си.
Работна среда - на високо ниво всичко трябва да е перфектно изпълнено. Има изисквания и срокове за изпълнение на задачите които са поставени .Също така средата се определя от колегите с които работиш. Добре е, че всички са усмихнати и весели, и времето минава неусетно.
Ако трябва да сравня Дентаприме с цвете това ще бъде Роза. Няма как да не се влюбиш в нея. С красивия си цвят и нежност с които олицетворявам лъчезарните, усмихнати, красиви, интелигентни колеги които посрещат, обгрижват и лекуват пациентите избрали Дентаприме да им върне възможността да се усмихнат широко отново на света. Ето това няма как да не ти стопли сърцето.
Краси, още ли ги пишеш ти тези стихотворения в полуадекватен стил?!
За едно си права- има готини колеги (намират се), а и клиниката наистина е добро работно място (чисто откъм условия за труд). Опа, виж, даже не едно, а цели две станаха нещата.
Парите, хмм.
Зъботехници се намират читави. И, именно защото "се намират", заплатите им възлизат на моето настоящо седмично възнаграждение.
Стоматолозите "държаха" мажоритарния дял, т.е. бяха около 2/3 от общото цяло (съставено от стоматолози и експериментатори). Сега ситуацията е по-различна. Първоначално беше планирано да е така, но впоследствие настъпилата "Корона-Криза" би оправдала присъствието на играчи от нискоразреден клас.
Колцентърът и останалият Сървис са ТОП. Топ-матрак, обаче. С времето усложняваха все повече работата на рецепционистите и Wohlfühlung-а.
И понеже съм българин, не можах да напиша нещо чак толкова хубаво, за което се извинявам.
Успех и попътен вятър! :)
Аз пък мога да кажа, че много се надявам да ми се получат нещата и да започна работа там, защото това е една от малкото фирми, които си обучават кадри, при това още в обучението ти плащат заплата. Аз съм изкарала на свои разноски курс, който струва 2200 и далеч не ми гарантира работа. В крайна сметка, ако не искате да работите в страхотно изглеждаща клиника и то престижна и хубава професия, сте напълно свободни да си работите съвсем неангажиращо като бармани и сервитьори сезонно. А моите познати, които работят там са много доволни от работната среда, парите и най-вече колегите.
АКО ПОДПИШЕШ ДОГОВОР И С ПРАКТИКАТА РАЗБЕРЕШ, ЧЕ ТОВА НЕ Е ЗА ТЕБ, ЩЕ ИМ ДЪЛЖИШ 5000 ЛЕВА, ЗАЩОТО СА 'ИНВЕСТИРАЛИ В ТЕБ'. Не търсят кадри, защото се разрастват, а защото има текучество. А защо ли има текучество....
Здравейте на всички. Искам да ви попитам имате ли мнение за работата като рецепционистка в Дентапрайм. Знаете ли колко е заплатата и дали е много натоварено? Мисля да кандидатствам, благодаря предварително!
Каква е заплатата за зъботехници? Чувал съм, че положението е много по-зле от колкото за съпорта им, което е жалка история ако е така.
Подробна оценка от Nas
Здравейте, има ли някой да подскаже каква заплата да се очаква при кандидатстване в сейлс екипа - B2B или B2C? Може и ориентировъчно - за човек с над 4 години опит в продажбите? 2000? 2500 има ли такива заплати нето без бонуси?