Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

тренд студио /img/frontend/nomap.png"

тренд студио

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

-30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
-5
Работна среда
-5

За заплатата няма да коментирам започваш на 450 "уж"след третия месец ти се увеличава.Аз лично работех една година в фирмата и с една стотинка не ми я повишиха.Работиш в една много  гадна среда.Постоянно си наблюдаван от камери чрез който към теб има хиляди критики.Винаги някой е недоВолен.Прекалено много шефове а малко служители.Общо взето на шефката Ани мога да кажа да цени повече служителите си който и изкарват парите.Ако не се мазниш на нея или на управителката(с малки изключения)без значение дали си вършиш добре работата си "нарочен".Общо взето аз се разболях от племония и не можех да отида на работа.Заради това нещо"уж" ме освобдиха.Разбира се имах скандали защото исках да ми мине болничния и след това сма написах молба за напускане под шантажа на така наречените шефове.Понеже аз съм си скромна и не исках разправии, освен парите от отпуската която не ползвах и задържания аванс ,написах сама молбата си след хиляди звънения и заплашвания за дисциплинарно уволнение.Общо взето мога да кажа че магазина на фирмата на улица Солунска е най-гадния защото самата управителка никога не поема отговорност,работи както и е изгодно и през цялото време работиш сам.Тя уж трябва да седи на каса но през цялата смяна е в склада и ти оставаш сам в магазина.Ако работиш 12 часа имаш право на 1 час почивка и разбира когато дойде това време никои не е доволен.Хора за да работите за тях трябжа да мълчите и да си налягате парцалките!Както да не боледувате и да нямате претенции с графика!


-38 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-4
Работна среда
-4

Пожелваме на теб "мила" Ани да доживееш мига,в който заплатата ти ще бъде 400-500лв. и с това ще трябва да живееш цял месец + да издържаш семейството си.От името на всички твои служители имаш едно огромно "БЛАГОДАРЯ" за мизерните заплати,които получаваме и за всичките ти капризи,които търпим и все пак ти угаждаме....

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?