Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Елтрейд ООД /img/frontend/nomap.png"

Елтрейд ООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 75 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 41-50 от общо 75


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Добра вечер на всички!

@ Честен: Не се бъзикай с колегите и колежките! Особено с Хасан не се бъзикай, защото:

(1) Когато сочиш някой укорително с показалец, три от останалите ти пръсти сочат към теб, обвинявайки те в същото!

(2) Хасан показа човещина, милост и състрадание, които липсват на много от нас. Уважавай това, Честен!

(3)Ако един твой SMS няма да разреши проблема на хората от Цар Калоян, никой не те кара да го пращаш. Просто давай път на тези, които искат и могат да помагат ... или пък разбери кога имаш правото да замълчиш!

(4) Колегата от русенския офис дава високи оценки за Елтрейд. Хайде да посмятаме заедно: - заплащане 7/10; - уважение 7/10; - компетентност 8/10; "10", а не "11" защото нулата е за мнения, с които не желаем изкуствено да повишаваме или понижаваме общата оценка. Нали не бъркам? Та оценките на колегата са от 4.5 до 5.0 по позната ни система.

(5) Религиозната приемливост, проявена (и) към Хасан е нещо важно за него и той го споделя, като такова. Не вменявай това за малковажно, само защото за теб не е с голяма тежест! Нали там - далеч в Испания не си забравил историята на България? И силата, която е необходима, за да се прости дори и след векове? Ако пък не "вдяваш" (това е русенски израз) за какво говоря, отскочи за малко до Ирландия, където ти пожелавам приятна разходка из крайните квартали на Белфаст!

(6) Хасан не е омиротворител, но си е написал името. Уважавай този вид смелост, Честен!

До тук с колегата от северния фронт на Елтрейд. Така, че "Честен", бъди бавен в писането, а бърз в четенето и разбирането! :) и ... не се бъзикай с Хасан! :)

Ще си позволя лукса да задам три основни въпроса (въпреки, че не е понеделник):

1) ЛОГИКА: По какви критерии ти реши, че фирмата е дръпнала назад? И то не "отстъпила", не "върнала", а направо "дръпнала" ... бреееех да му се не види ! :) Защото хората, които сега са тук не са ти познати или защото служителите на фирмата са се увеличили в пъти? Защото някои специалисти са си заминали или защото идват нови хора, които прекарват първите си 20-30 дена в интензивни обучения? Никой работодател или колега не би желал да се раздели с добър колега и/или приятел, но робството отдавна е отменено. И всеки може да избира пътя си, а ти също си използвал това, като си взел твоето решение за Испания!

2) ИСТОРИЯ: Сега за Веско Василев (когото уважавам, най-малкото защото беше от отбор СЕРВИЗ, когато разбивахме СИСТЕМИ на "HEROES III" :) Поздрави, ако четеш това Веско!) Къде беше ти, Честен, когато Веско напусна за първи път? Какво стана тогава? Толкова ли страшно беше? А после какво стана? Той се върна, и не след дълго пак стана началник на един от отделите ни ... защото го заслужаваше!!!

3) ЕТИКА: Да, Елтрейд се е променила и ще продължава да се променя, "вервайте ми"! Също както се променяш ти, аз и всички останали. Не оставяй усещанията ти да те водят винаги, защото аз пък усещам друго нещо - отрицателните мнения тук се пишат от двама или трима недоволни бивши служители, които се възползват от предоставената им анонимност и умело се представят дори и с различни полове. Те обаче изобщо не могат да се сравнят с тези, за които лично аз съжалявам, че са напуснали. Ако има толкова истински отрицателни мнения на настоящи служители, по-жалко за тях, защото нямат възможност или по-лошото - смелост да напуснат. И тук е третият въпрос - ако си "Честен" и вече си добре в Испания, защо не се представиш с истинското си име? Поне да разсееш съмнението(ми), че си просто следващото лице на някой от мрънкащите? Какво толкова страшно? Дано бъркам с преценката си!

Накрая - ако съм те обидил с нещо, прости ми, защото не ми е това целта! Ако думите ми са остри, знай че не са язвителни или унижаващи. Този форум не е най-важното нещо, хората от Цар Калоян, наистина са по-важни!

@ SiteAdmin: Господин Администратор, две от мненията през изминалата седмица бяха изтрити. Ако причината е един и същ IP адрес, то най-вероятно е така, защото компютрите са във вътрешната ни мрежа зад proxy server! Не че е толкова важно, но е добре да се уважават мненията на всички, пишещи по правилата!

Също така ще съм благодарен, изтриете същото ми мнение от фирмата Елтрейд, което беше моя грешка!

Peace,
Иво Белитов


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Колегата от Русе показва завидни езикови познания:) Според теб трагедията в Цар Калоян е проблем на фирмата ли? Тази държава си има правителство, което е изпълнителната власт в България. То е избрано да ръководи страната и да решава нейните проблеми. Никой от нас (обикновените граждани) не може да направи това, което властта може-да концентрира средства, работна ръка и техника, за да помогне на тези хора! Един SMS не решава проблемите в Цар Калоян!
За другото, интересно "колко ли е хубав света и как трябва да се изживее" :) Говориш за разрешими проблеми между колеги и ръководство, а самият ти посочваш ниски оценки за 'заплащане', 'уважение', 'компетентност' и т.н. Едва ли си толкова доволен от ситуацията във фирмата и твоето място там, за да се правиш на добър служител, който играе ролята на омиротворител! Все едно да кажеш "Извинявай" на хората с разрушени къщи в Цар Калоян (ако трябва да ползвам дадения от теб пример)-това не им решава проблема, нали?!
Никое от изказванията във форума не съдържа обвинения между колеги, на религиозна основа! От 2 години си в Елтрейд, би трябвало да си усетил колко назад е дръпнала фирмата! Колко специалисти си заминаха, и как на никой от ръководството не му пука! Та нали точно те твърдят, че си държат на обученият персонал, а допускат да си тръгват знаещи и можещи!
Като реплика към колежката с хубавото дупе, която мисли, че красавиците могат да заместят всекиго, ще я попитам коя по-точно има в предвид за мястото на Веско Василев от сервиза? Разбрах, че и той вече не е в Елтрейд.
Явно през последните години фирмата е преосмислила своята политика.
Преди известно време направих своя избор и реших да си устроя живота в Испания. Работя във Валенсия, за прилична европейска заплата. Тук, дори и за кафенетата, се търсят хора с квалификация! Ако я нямат, то тези служители посещават курсове! Ако и в България стане така, то няма да има обвинения в некомпетентност към служители от страна на работодателя!
Елтрейд не е това, което беше! За съжаление усещам, че повечето, споделили мнение във форума са служители, на които по-скоро им се пречи, от колкото да им се дава възможност да работят спокойно. Едва ли са комплексари (както някой тук е написал), може би просто им е дошло до гуша от полерирането или привилегиите на този или онзи.
Всеки един служител трябва да си даде сметка как трябва да работи, та помагайки на фирмата, да помогне и на себе си! Като казвам това последното, имам в предвид наистина всички-дори и ръководството на Елтрейд.


27 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
2
Привилегии
3
Фирмена сигурност
3
Натоварване
2
Потенциал
4
Местоположение
5
Колеги
3
Работна среда
3

Здравейте и от мен ! Поздрави от реката :))) Колеги работя от 2 години и повече вече във фирма Елтрейд. За това време се запознах с много хора, с повечето от които работя в момента. Имали сме и лоши моменти с някои от колегите във фирмата , но това е нормално в една фирма. Колеги бивши и настоящи спрете да пишете вече в тоя форум - в България има толкова неща , които стоят на преден план и трябва да се заемем с тях - ще ви дам само един пример : Вижте какво се случи в Цар Калоян при наводненията, колко много хора останаха без подслон, загинаха. Спрете да се обиждате - светът е хубав и трябва да се изживее. Само няколко дума за мен във фирмата : Въпреки , че изповядвам друга религия , колегите във фирмата ме приеха много добре, за което много ги уважавам. Може да има проблеми във фирмата - но те ще се решат от страна на Ръководството. И аз съм имал проблеми с някои от представителите на Директорския съвет , но те са си между колеги и се решават. В момента е 9 без 5 - колеги направете нещо полезно за себе си - работете !!! Лек и успешен ден Ви желая - това е първия и последния път , който пиша в този форум - надявам се и вие да го направите


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, имам адски много работа, но реших да драсна и аз два реда, естествено няма да остана анонимна. Тъ просто исках да кажа на автора на това писъмце (с инициали Рамстор+Елтрейд = ВНЛ), че при напускане, неговото фирмено облекло, ще го поема аз, ако се обади естествено (защото от времето, което използва в писмото оставам с впечатление, че все още работи във фирмата), със сигурност знае много добре къде да ме намери : отдел "Финанси и контрол" Да, там на същото място, при дамата с големия бюст, още по-големия задник и невероятно малкото мозък.
Поздрави Ками


30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
3
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
3
Потенциал
4
Местоположение
2
Колеги
3
Работна среда
4

На мен пък във Елтрейд ми харесва. Има движение, напрежение, създаваш си работа (ако го умееш естествено)-забавно е. Иначе ще заспиш на стола си в 18 часа ще се събудиш , ще се прибереш и пак ще заспиш-какъв живот заспал, ама на някои Ви харесва-отивайте да спите на друго място! Харесват ми и колегите които са забавни има какво да научиш от тях.Толкова приятелства има в тази фирма. Има и мрънкалници-то няма начин да няма, все нещо не им е наред, този вид също се сприятеляват по между си и си мрънкат. От време на време решават да се изявят в някой форум-браво чухме Ви. Аз имам желание да ПОМОГНА на тези хора-те имат нужда от помощ, те страдат, че не се забелязват от останалите, комплексират се и така вредят на себе си и на всички около тях. Аз не искам да ми вредят! Господа и дами,всяка фирма е като жив организъм-освобождава напрежението и изхвърля излишните и вредни неща за да продължи напред. Така е при организмите.
Разбрах, че си имаме \"коренячка\" софиянка - Вулева - браво!Мислех, че сте от друго място-извинявам се.
И в събота когато не сме \"кореняци\" столичани всички си ходим по родните места .
Или не всяка събота защото е малко далечко от столицата..... :):):)


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

До мъдър и всички останали...

Малко се забавих с моя коментар, по простата причина, че ми беше трудно да се ориентирам къде точно трябва да натисна, че да мога да си напиша мнението. Простено ми е , все пак какво разбирам аз от сайтове и от интернет. Мястото ми е в някой лъскав магазин на Витошка /благодаря, че не сте ме пратили на пазара/. Искам само да разсея една заблуда – съвсем не се изживявам като търговка. Аз съм просто продавачка. Ама то за това не се изисква много. Достатъчно е да можеш да говориш членоразделно и да се усмихваш. Виж, за финансистка се изискват малко повече неща.
Пиша това не защото се чувствам лично обидена. Мнението на шепа комплексари, които се боят да застанат зад думите си с истинските си имена, не ме притеснява. Притесни ме фактът, че всеки ден работя и се срещам с хора като вас. В този форум изливате тонове помия, злоба и комплексарщина, но продължавате да работите в „ужасната” фирма, да си прибирате заплатите, да пиете бира след работа с хората, които плюете тук. Смешно е такива хора да говорят за колектив. Вие не знаете какво е това.
Доколкото мога да преценя с моите ограничени умствени възможности, във фирмата никого не държат насила. Като не ви харесва, вървете си! Като е толкова ужасно, защо сте още тук? За велики умове, големи IT специалисти и други там ...исти, работа винаги ще се намери. Е?
Пропускате обаче нещо много важно. Понякога се ценят повече хората, а не специалистите. Защото програмирането се учи. Човещината не.
Знаете ли, че въпреки че имам хубав задник и се подмазвам на шефа, все още не са ми дали Мазда. Нито дори баничарка. Не са ми увеличили и заплатата. Но това не ми пречи да идвам всеки ден на работа с удоволствие. И това ме прави щастлива. Вие знаете ли какво е това? За хора, чиято единствена ценност са материалните облаги, сигурно е трудно да го разберат.
Уважаеми господа, които постоянно намесвате служителките! Проблем с жените ли имате? Секс ли ви липсва? Това, че са красавици, не ги прави автоматично тъпи. И обратното, фактът, че изглеждаш и миришеш зле, не те прави голям умник и професионалист. Или греша?
Голям трън в очите ви е това ДС. Сигурно, защото ви се иска да сте в него. Дипломата за висше образование обаче не е абонаментна карта за директорско място. За да бъдеш добър мениджър се искат сетива.
Вярно е, Елтрейд не е идеалното място. Нито Ръководството е идеално. Нито аз. Нито вие. Просто защото идеални хора и неща няма. Трябва да можеш да намериш баланса и да оценяваш това, което имаш. А хора, които не могат да оценят малките неща, няма да оценят и големите. Хора като вас, където и да отидат, винаги ще се чувстват недооценени и пренебрегнати. И не защото някой друг им е виновен, а защото са изтъкани от комплекси и не харесват собствения си живот.
Накрая ще си позволя да цитирам Слави, въпреки че не го харесвам. Той казва „Шоуто си е мое и ще правя в него каквото си искам”. Фирмата си е на Ръководството и то ще прави в нея каквото си иска. На който не му харесва е свободен да си тръгне.
Успехите на Елтрейд не се дължат само на стария екип, а на усилията на всички бивши, настоящи и бъдещи служители. Дори на вашите. И все пак незаменими хора няма. По едни или други причини хора са си тръгвали и ще си тръгват. Но истинските са го правили с достойнство. И продължават да се връщат с добри чувства.
А вашият кръгозор е толкова ограничен, че бъркате приятелството с подмазвачество.
В момента, в който спре да ми харесва работата тук, просто ще си тръгна. Без да плюя. Вие имате ли мъжеството да го направите?


31 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
3
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
3
Потенциал
4
Местоположение
3
Колеги
3
Работна среда
4

ЗА ЕЛТРЕЙД ДА СПОДЕЛЯ НАБЪРЗО:
ЗАПЛАЩАНЕТО Е СРЕДНО НОРМАЛНО, ИМА БОНУСИ. АКО РАБОТИШ И СЕ СТАРАЕШ ЩЕ ПОЛУЧИШ ДОПЪЛНИТЕЛНО ПАРИ. (АКО ПИШЕШ ПО ФОРУМИТЕ ГЛУПОСТИ МОЖЕ И ДА НЕ ИЗКАРАШ ДОПЪЛНИТЕЛНО ПАРИЧКИ)
ЗАПЛАТИТЕ НЕ ЗАКЪСНЯВАТ ДОРИ ПОНЯКОГА ИДВАТ С НЯКОЛКО ДНИ ПО-РАНО.
ПОЛАГАТ СЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ ПАРИ ЗА ХРАНА .
КОЛЕГИТЕ УВАЖАВАТ ТЕБ И ТРУДА ТИ И ТРЯБВА ДА ОТВРЪЩАШ СЪС СЪЩОТО. В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ- САМ СИ СИ ВИНОВЕН – НЕ СИ ДОСТОЕН ЗА УВАЖЕНИЕ! (ВКЛЮЧИТЕЛНО НЕ СИ ДОСТОЕН ЗА УВАЖЕНИЕ И КАТО ПЛЮЕШ КОЛЕГИТЕ СИ ПО ФОРУМИТЕ)
ВСЕКИ СЛУЖИТЕЛ Е ДОПЪЛНИТЕЛНО ЗДРАВНО ОСИГУРЕН И ПОЛЗВА ОТСТЪПКИ ПРИ НЯКОИ МЕДИЦИНСКИ УСЛУГИ.
ВСЕКИ ИМА ПРАВО ДА ПОЛЗВА ЛЕТЕН, ЗИМЕН ГОДИШЕН ОТПУСК КАКТО ПИШЕ В КОДЕКСА НА ТРУДА.
РАБОТНОТО ВРЕМЕ Е НОРМАЛНО ОТ 9 ДО18 ЧАСА. ИМА ДЕЖУРСТВА ПО ГРАФИК ЗА НЯКОИ КОЛЕГИ КОИТО СЕ ЗАПЛАЩАТ ДОПЪЛНИТЕЛНО.
ЕЛТРЕЙД ОРГАНИЗИРА ОБУЧЕНИЯ ЗА СЛУЖИТЕЛИТЕ СПОРЕД ТОВА КОЙ С КАКВО СЕ ЗАНИМАВА ВЪВ ФИРМАТА. ТОВА ДАВА НОВИ ЗНАНИЯ И ПОТЕНЦИАЛ ЗА РАЗВИТИЕ. (ОСТАНАЛИТЕ КОИТО НЯМАТ ПОТЕНЦИАЛ И ЖЕЛАНИЕ ЗА РАЗВИТИЕ ПРОСТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТ ДА ПИШАТ ГЛУПОСТИ ВЪВ ФОРУМИТЕ)
ИМА ДОБРИ КОЛЕГИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ, КОИТО ПОМАГА НА ОСТАНАЛИТЕ И НА ФИРМАТА. ИМА И ТАКИВА КОИТО НЯМАТ С КАКВО ДА ПОМОГНАТ НА ОСТАНАЛИТЕ, НА ФИРМАТА И НЯМАМ ИДЕЯ КАК ЩЕ ПОМОГНАТ И НА СЕБЕ СИ. ВЕРОЯТНО ПРОСТО ТРЯБВА ДА СИ ТРЪГНАТ ЗА ДА НЕ ПРЕЧАТ! НЕ Е НУЖНО ДА СИ ИЗБИВАТ КОМПЛЕКСИТЕ ПИШЕЙКИ ГЛУПОСТИ И ДА ПРЕЧАТ НА ОСТАНАЛИТЕ КОИТО ИСКАТ ДА РАБОТЯТ.
НЯКОИ ХОРА СА СИ ТРЪГНАЛИ, ДРУГИ ПРЕДСТОИ НЯМА НИЩО СТРАШНО, ЩЕ ДОЙДАТ ПО-ДОБРИ - ТАКЪВ Е ЖИВОТА J
АЗ СЪМ В ТАЗИ ФИРМА ЗАЩОТО ИСКАМ ДА РАБОТЯ, ДА НАУЧАВАМ НОВИ НЕЩА И КУП ДРУГИ ПРИЧИНИ. УВАЖАВАМ КОЛЕГИТЕ КОИТО МЕ УВАЖАВАТ, ОСТАНАЛИТЕ МИ ПРЕЧАТ ДА СИ ВЪРША РАБОТАТА И МОГАТ ДА СИ ХОДЯТ!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

До Иво, Ръководтсвото и с копие до everybody: Я всеки да си сложи ръка на сърцето и да признае пред себе си, има ли тук поне ЕДНА грешна, или лъжлива дума? Всички критики отразяват самата истина и няма даже грам преувеличаване. Разграничавам се, разбира се от грубите коментари, това не е начина за изразяване на зряло мнение. Господа Ръководители, намерете начин за спиране на нарастващото недоволство в служителите Ви! Това не означава разбира се, да се разпознаят, издирят и уволнят хората дръзнали да пишат в този форум. Като за начало е добре да се преразгледа фирменото управление, критерия по който се назначават СЛУЖИТЕЛКИ и правата дадени на всеизвестните любимци. Всеки има конституционното право да бъде тъп и некадърен коооолкото си иска, но когато такива хора ни управляват пряко, или в сянка, не е приятно. Друг е въпроса, че на повечето СЛУЖИТЕЛКИ, мястото им е по лъскавите магазини на \"Витошка\", а не да се вживяват, като търговки, или финасистки във водеща IT фирма. Елвис е велик - три милиона фена не може да грешат!!! Елтрейд има сериозни организационни проблеми -толкова отрицателни реакции не може да бъдат безпочвени! И ако резултатите сочат, че сме водеща фирма на пазара, представете си, къде щяхме да бъдем сега, ако управлението беше поверено на маааалко по-кадърни хора :)А да не говорим, че тези добри резултати са последствие от дългогодишния труд на стария екип на Елтрейд тогава, когато имаше истински колектив. Меко казано смешното ДС, подмазвачите и КРАСАВИЦИТЕ няма да доведат до нищо добро!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Към Случайно минаваща :))
Скъпаq провери правописа на написаната от теб дума "оттърва". Това е само пожелание, с цел да не се излагаш повече :))


6 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
1
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
1
Колеги
1
Работна среда
1

До г-жа Вулева :)) Вие от кой канал сте ?
- БНТ
- БТВ
или СКАТ ?
Радвайте се , че навреме сте напуснали фирмата ! Това е положението в България. Няма идеална фирма. Така , че който не му оттърва - by
Лека вечер

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?