Олимпия Транс ООД /img/frontend/nomap.png"

Олимпия Транс ООД

1 точка от 4 мнения

Здравейте колеги.Никога не почвайте в тази фирма,големи измамници са.Като почнеш ти казват,че е за 3 месеца,но винаги оставяш близо 4 месеца,докато намерят сменник.Условията са ужасни,стари камиони,чупят се постоянно,идват от България да ги ремонтират в Германия,чакаш на някой паркинг,престоя на този паркинг и с стотинка не ти се заплаща,стоиш и чакаш като най-големия кретен в сервизи не вкарват камионите.Плаща се по 0.12цента на километър без никакви други заплати и командировки,правят се около 10000км,караш към LKW WALTER,най-тежките товари,почти винаги си претоварен,кара се Германия - Италия минава се през Австрия,кантарите задължително се минават,претоварен ли си си го плащаш за твоя сметка,все едно за себе си работиш,под 25 тона товари няма,само желязо за Германия и дъски за Италия знаете как е при LKW WALTER,вземат най-тежнките товари,защото им се плаща тон/км.Карат те да караш като луд,особено за ИКЕА винаги трябва да сии там на време,може и да нарушиш,разбира се,че те няма да поемат вината ако те накарат да го направиш.Камионите са над 1 милион км евро 3 и евро 5,много лошо състояние,гуми нямате никакви,карате по тел,буквално.На думи са много велики иначе,това обещават оново обещават накрая нищо.Всяка една малка грешка се заплаща там,тука си минал повече км ще ти се одържат при 1 км заобикаляне ти вземат по 1 евро,направете си сметка,че почти нищо не вземате,вътрешно в България да карате,ще имате повече полза.Офиса е пълен цирк,диспечарите не знаят къде се намират и те,отидеш ли в тяхната фирма разчиташ само на себе си,питаш ги от къде да минеш и те ти отговарят ние не сме там,че да знаем от къде да минеш,а после те режат с парите,че си заобиколил.Малките ремонти те карат да си ги правиш сам,аз бях повече монтьор от колкото шофьор,а ремонта не ти се заплаща следователно,работиш за слава там,молиш се да не се счупи камиона,че счупе ли се,няма ептен никакви пари.Паркинг не се плаща при тях,каквото си платиш си остава за твоя сметка.Ремаркетата са в много лошо състояние,карат те да правиш една седмица 45 часа,а другата 24,искат иначе постоянно да се кара,плътно,много са гладни,мастилото на печата ми беше свършило и ми бяха казали да източа някой химикал,направете си сметка какви са и дали бихте си взели всичките пари от там,тази фирма има много оплавания къде ли не в компетентните служби,ако прибираш камиона от там в България,един колега го въртели в България 2 седмици вътрешно,за което не му било изобщо заплатено а и е карал без преглед на камиона,как да им кажеш нещо,като знаеш,че никаква стотинка няма да вземеш,превеждат ти по 100 евро на седмица,едната седмица 90 ти превеждат,другата 100 евро,много са долни,прибереш се,направиш отчета и след няколко дена ти се обаждат и ти казват,ти нямаш толкова км,разбира се по-малко ти ги пишат,удържат ти за заобиколени км,че се е счупил нещо камиона.Превеждат ти някакви мижави пари през 1 седмица,не си личи,че си се прибрал от чужбина,пак си стоиш без пари и евентуално ако са доволни,ти ги изплащат парите,ако не са не ти плащат нищо,чувал съм колеги,че се оплакват,че превеждат,превеждат и накрая винаги те държат с 1500 лв близо,за да не напуснеш,държат те с пари,камионите им са без АДБЛУ,изрязани са на всичките камиони,глоби те не плащат,глобят ли те,ти се удържат,ако искате да си струшите нервите,тази фирма е подходящата,никакво отношение нямат към теб,държат се като с животно с теб,няма такъв човек,който да не си е патил от тях,наистина тази фирма я подминавайте като я срещнете,тя е една от най-редовните в jobs.bg.Олимпия Транс и Олимпия Агро е едва фирма.Колеги надявам се да съм ви помогнал,безаварийна и всичко най-хубаво.

Здравейте колеги.Никога не почвайте в тази фирма,големи измамници са.Като почнеш ти казват,че е за 3 месеца,но винаги оставяш близо 4 месеца,докато намерят сменник.Условията са ужасни,стари камиони,чупят се постоянно,идват от България да ги ремонтират в Германия,чакаш на някой паркинг,престоя на този паркинг и с стотинка не ти се заплаща,стоиш и чакаш като най-големия кретен в сервизи не вкарват камионите.Плаща се по 0.12цента на километър без никакви други заплати и командировки,правят се около 10000км,караш към LKW WALTER,най-тежките товари,почти винаги си претоварен,кара се Германия - Италия минава се през Австрия,кантарите задължително се минават,претоварен ли си си го плащаш за твоя сметка,все едно за себе си работиш,под 25 тона товари няма,само желязо за Германия и дъски за Италия знаете как е при LKW WALTER,вземат най-тежнките товари,защото им се плаща тон/км.Карат те да караш като луд,особено за ИКЕА винаги трябва да сии там на време,може и да нарушиш,разбира се,че те няма да поемат вината ако те накарат да го направиш.Камионите са над 1 милион км евро 3 и евро 5,много лошо състояние,гуми нямате никакви,карате по тел,буквално.На думи са много велики иначе,това обещават оново обещават накрая нищо.Всяка една малка грешка се заплаща там,тука си минал повече км ще ти се одържат при 1 км заобикаляне ти вземат по 1 евро,направете си сметка,че почти нищо не вземате,вътрешно в България да карате,ще имате повече полза.Офиса е пълен цирк,диспечарите не знаят къде се намират и те,отидеш ли в тяхната фирма разчиташ само на себе си,питаш ги от къде да минеш и те ти отговарят ние не сме там,че да знаем от къде да минеш,а после те режат с парите,че си заобиколил.Малките ремонти те карат да си ги правиш сам,аз бях повече монтьор от колкото шофьор,а ремонта не ти се заплаща следователно,работиш за слава там,молиш се да не се счупи камиона,че счупе ли се,няма ептен никакви пари.Паркинг не се плаща при тях,каквото си платиш си остава за твоя сметка.Ремаркетата са в много лошо състояние,карат те да правиш една седмица 45 часа,а другата 24,искат иначе постоянно да се кара,плътно,много са гладни,мастилото на печата ми беше свършило и ми бяха казали да източа някой химикал,направете си сметка какви са и дали бихте си взели всичките пари от там,тази фирма има много оплавания къде ли не в компетентните служби,ако прибираш камиона от там в България,един колега го въртели в България 2 седмици вътрешно,за което не му било изобщо заплатено а и е карал без преглед на камиона,как да им кажеш нещо,като знаеш,че никаква стотинка няма да вземеш,превеждат ти по 100 евро на седмица,едната седмица 90 ти превеждат,другата 100 евро,много са долни,прибереш се,направиш отчета и след няколко дена ти се обаждат и ти казват,ти нямаш толкова км,разбира се по-малко ти ги пишат,удържат ти за заобиколени км,че се е счупил нещо камиона.Превеждат ти някакви мижави пари през 1 седмица,не си личи,че си се прибрал от чужбина,пак си стоиш без пари и евентуално ако са доволни,ти ги изплащат парите,ако не са не ти плащат нищо,чувал съм колеги,че се оплакват,че превеждат,превеждат и накрая винаги те държат с 1500 лв близо,за да не напуснеш,държат те с пари,камионите им са без АДБЛУ,изрязани са на всичките камиони,глоби те не плащат,глобят ли те,ти се удържат,ако искате да си струшите нервите,тази фирма е подходящата,никакво отношение нямат към теб,държат се като с животно с теб,няма такъв човек,който да не си е патил от тях,наистина тази фирма  я подминавайте като я срещнете,тя е една от най-редовните в jobs.bg.Колеги надявам се да съм ви помогнал,безаварийна и всичко най-хубаво.

Колегата който е изразил мнение за Олимпия транс е абсолю  прав за тези господа.Ще Ви упрекнат в какволи не ,например че не сте карали по маршрута ,че нафтата не ви излиза,че паузите които правите са много големи и т.н. и т.н. и когато отидете в офиса да си получите заработеното Ви казват,че имате да давате ,а не да взимате пари.Да не говорим за "диспечеркиките" логистеката им е много чужда,вобще либсва и отношението им към шоьорите е меко казано ценично.Моя съвет е по далече от ОЛИМПИЯ ТРАНС,аз лично загубих моного време и нерви,а те на обещанията са велики обещават по 100 евро всяка седмица и по 500 евро на края на месеца за 2 месеца на мене ни бяха преведени само 250 евро.Като ги питам защо не ми презеждат обещаните евра,те се оправдават ,че имали много разходи по лизинги,шел карти и пътни такси и аз е трябвало съобразявам с тези неща и колко пари харча.Мога да пиша още много ,но мисля ,че това е достатачно за разберете как стоят нештата в тази "фирма".

Като видях, че някой е добавил тази фирма реших да се престраша да пиша. Много лоши спомени имам оттам, некоректност, лошо отношение към служителите, подигравки дори при най-малките грешки, толериране на абсолютно некадърни кадри в офиса. Това не е най-лошото, много от шофьорите, които се връщаха биваха унизявани без да получат всичко, което са изработили и получава само безмислени оправдания от типа на: еми не сме доволни или абе знаеш ли маи си крал нафта. Мога да говоря още много, но май е безсмислено, само ви моля преди да решите да започнете работа при г-н Благов помислите си добре, защото най-вероятно ще сте поредния, които след като бъде използван, ще бъде захвърлен без да му се заплати последните работни месеци във фирмата....