Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ИмотБългария ООД /img/frontend/nomap.png"

ИмотБългария ООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 14 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 14


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

... Свършиха ми символите преди малко =] А исках да кажа още няколко думи.
-> Лорета, просто има хора за всичко. И Явно тази работа не е била за теб. Когато казах, че не си хванала нищо от Работата в Имот България, имах предвид:Първо, че Просто няма такъв натиск. Да има Мотивация.. но никога нечие самочувствие или настроение не е било сривано по този начин!
Второ, Немога да опиша в 2, 3 изречение, колко сложен занаят са Недвижимите Имоти! Абсурдно е да обясня, как Трябва да се работи, в каква последователност, кое е приоритет и т.н. и т.н. Аз смея да твърдя съм доста Бос все още в тази сфера, НО хората, с които съм работил -> Визирам - Непознати клиенти, с които не съм се виждал никога повече, клиенти, с които съм станал приятел След като сме свършили срещата си професионално погледнато, познати, които съм знаел и преди работата ни заедно... Смея да твърдя, че всеки един от горе изброените, ще каже, че сме си свършили добре работа, Като Колектив! Работата, като Агенция, която намира жилище на хората! Естествено Винаги има недоволни.. но статистика =] Идеята ми е, че понякога за жалост неможем да определяме Ние това, което се предлага на пазара и за някои клиенти, и тяхното търсене, не винаги предлагаме Адекватно решение, но предлагаме АКТуалното решение!... Но.. тя и Роси е говорила по този върпос.. а пък и ... може би не му е мястото тук. =] 
... Та Обобщавам, Бъдете Щастливи! Имот България е с ново име сега, но това, което предлага като качество на работа и резултатност е Почти Същото => Почти Перфектно! =] (винаги можем повече ;] Нали така!) 
П.П. Сега забелязвам, че на предният ми пост оценката за Заплащане не е променена, почти мога да се закълна, че цъкнах 4-ка =] Но незнам... Та Заплащането е правопропорционално на положеният труд, както мисля, че Киро бе споменал. Естествено има и доза късмет, но Кое ли в Живота няма! 
Та -> Ако някой иска да се развива в тази сфера и в момента оглежда Общото мнение за фирмата..... -> Надявам се да съм бил полезен и този човек да се реши да отиде на интервюто! =] 
Всичко Добро! =]


бивш служител

32 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
5
Привилегии
2
Фирмена сигурност
5
Натоварване
3
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
3

Здравейте, казвам се Свилен и съм вече бивш служител на Имот България. Първо искам да споделя, че когато прочетох първите няколко коментара тук, бях все още служител в тази фирма. След като ги прочетох нивото на адреналина ми се покачи и денят ми тръгна изнервящо. Но понеже съм готин човек, не успях да го предам на Никой (както на клиентите ми, така и на обкръжението ми) =]. Не бих искал да критикувам никой.. Живеем в свободна страна и затова ще се въздаржам.... но все пак..
-> Ели, която си писала на 13.11.2010г. неделя в 02:09, Прости ми, ама.. На Колко години си ?!? Не сериозно, не смятам да ти държа сметка и да ти обяснявам, колко далеко си от Разсъждаващ Човек, Претендиращ, че е достатъчно Интелигентен, че да си намери Каквато и да е работа, но ако някой ти види коментара, и има начин да го свърже с теб ще се ... ПоИзложиш. "затФа" по - добре го изтрий =]!
-> Iana, писала още по - отдавна, Теб няма да те питам на колко си, подозирам, че си по - опитна от мен. Но не ти ли се струва странно, че разочарованите от това интервю са Само тези, които са били "отпратени" ? А и как така "господина отговори на един въпрос" за тези 2 минути, в които само Ви е сочил с пръст и Ви е отпращал ? Нещо не се връзва. Т.е. имало е въпроси и отговори? Следователно е имало интервю. Винаги съм бил психолог. Всички хора сме психолози до такава степен, каквато умственият ни багаж и изживяното ни позволяват. Мога само да се поклоня пред г-н Димитров и г-жа Трайкова, за тяхното владеене на миналото и тълкуването на всичко, което Ги заобикаля. И в този ред на мисли..... На колко години си ?!?
... Та.. не искам да се спирам на всеки коментар по отделно... Но Галина Бланка, когато станеш Шеф, собственик, когато започнеш да провеждаш интервюта -> Ще определяш правилата Ти ;] До тогава.. ще ходиш по различни интервюта и ще гледаш да се представиш добре, защото работата ти трябва. А пък ако не ти трябва, то би следвало да ходиш по интервюта само, за да си уплътняваш времето, като се запознаваш с различни хора и се обогатяваш, и като цяло .. се Учиш на Психология -> По - добро интервю от това, на което си присъствала -> Няма =] . Ако вложиш и малко мисъл в цялото това занятие, може и да разбереш, че тези въпроси не са случайни. Аз научих супер много от интервюто, на което аз присъствах, както за Шефа си и другите кандидати, така и за самият Мен.
->анонимчо, тъкмо си мислех, че няма да има с какво да ме изненадаш и щях да изплагиатствам от горните си коментари, но ето че имам какво да кажа и за теб. Прощавай за обръщението, ама... Къде си тръгнал в гората, като те е страх от мечки, Мойто Момче? За протокола, аз си пратих CV-то не много време след твоето интервю. Почти съм сигурен, че в общи линии е протекло по едентичен начин (като Изобщо не искам да обиждам колко Уникална личност е г-н Димитров! =] ). Та в този ред на мисли, смятам, че нещо не си слушал много концентрирано, когато Сте коментирали разликата между граждански и трудов договор (нито в училище, нито на интервюто). А това за мечката и гората, ти го казах именно заради "четвъртото и последно условие", което те е отказало. Ти как си представяш работите =] Аз съм се прибирал, в къщи след работа (някъде към 21:00 - 21:30) уикенди, и съм имал пари в себе си от сключени сделки на стойност (фирмена тайна, няма да кажа цифра :р ), която неможе да бъде покрита от тези 1000 лева; карта за пълен градски транспорт за още 2 месеца напред; освен това имах gsm, който е ФИРМЕН и (май се повтарям ама..) На колко години си ?!?!! Наясно ли си, че когато 1 единствен гсм не е платен -> спират всички, поне докато не бъде изплатен... Та незнам, колко добър си по математика, но да уточня, взимането на тези 1000 лева не става моментално, а проблемите, които могат да възникнат също не са лесно отстраними. (от сорта на: спирането на гсм-а,  Гаранцията, която дава Агенцията на клиентите, от които вече съм Взел парите, за сключването на сделката... и т.н.)... 
Та.. мнението ми е: Естествено, че ще се отсяват хората, които ги е страх и са неотговорини! Малка вметка: Ето за това се издразних Адски Много, че откриването на Грандиозната зала Арена Армеец, беше безплатно. Имаше Хора идващи от гората ;), да си вземат Безплатните билети.. ама беше някакъв ужас... биеха се чак на опашките... и накрая залата беше празна... Всеки беше взел за него, за приятел, да искара някой лев ако може да го продаде.. Ама НА... Тези, които наистина искаха да отидат и да гледат, да се забавляват, и тези, които Работеха и имаха какво да вършат, и неможеха да стоят по цял ден на тъпите опашки, препълнени от хора, дебнещи за аванта,... На финала, не успяхме да присъстваме. И когато гледах предаването от залата... видях доста празни места, което направо ме вбеси. Сега си го изкарах на Теб, прости ми. Но надявам се да проследи мисълта ми. -> Кофти е, че в България за жалост сме такива индивиди и на доста места могат да те излъжат именно по такъв начин и да ти вземат Хилядарката, но.. Аз подписах записната заповед, без да се усъмня дори за секунда.
Относно останалите постове -> Имам щастието да познавам лично Росита, Kiro 71, Vank91a, Георги и Соня. Казали са истини, с които няма начин да не се повтарям и аз... Но все пак се надявам да помагам на някого, с Този си Пост. А относно Лорета и Нина:-> Нинче, ако смяташ, че да си отвориш устата и да споделиш това, което ти е вътре в главата/сърцето, и да се провериш що за човек си, и дали ставаш за това, за което си си помислила, че може би ставаш.. Ако това е "унижение" за Теб.... Разочарован съм =] 
-> Лорета, (може би се изтърка вече, ама..) Ако не беше споменала, че "на 25 год. съм и не би трябвало да ми тежи, но уви..."  , ЩЯХ да те питам "На колко години си ?!?" ... Работила си преди не малко време, а в този бранш всичко е доста динамично, и най вероятно някои неща са се променили, но според мен, Не си хванала и Бъкел от Работата Ни...


настоящ служител

43 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
4
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Прочетох написаните коментари и бих искала и аз да споделя своето мнение. От скоро работя в Имот България, но съм очарована от няколко неща. Първото е страхотния колектив, в който попаднах. Изключително приятно е да се работи с тези, интелигентни, усмихнати и амбициозни млади хора. В това число включвам и управителя и мениджъра на фирмата. Второто нещо, което ми направи много добро впечатление е, че те не търсят кандидати за работа с опит в тази област, които да знаят определени закони и т.н. , а те самите ни обучават по много достъпен начин на този занаят. Нормално е да идват хора и да си отиват, защото и тази работа, като всяка друга просто не е за всеки. Важното е ,че всеки, който има желание да се учи, има тази възможност тук. Не мога  да не спомена и точността и коректността на заплащане на трудовите възнаграждения, защото всеки знае колко трудно е да попаднеш на такъв работодател. Доволна съм, че съм част от този екип.


настоящ служител

40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
3
Потенциал
3
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте, аз съм Георги и съм служител в Имот България ООД.Брокер съм от скоро и съм изключително очарован от начина на работа, от условията които предлага фирмата(а те са изключително добри), от приятната атмосфера в офиса и т.н.Другото, което ми прави добро впечатление е отношението на колегите един към друг и във всеки един момент всеки може да разчита на всеки за каквото и да било.Що се отнася до отношенията на служителите с управителя на фирмата в лицето на Г-н Димитров и офис мениджъра - Г-жа Трайкова, са изключително приятелски.Така че като цяло се създава една приятна атмосфера за работа.Виждам мнения различни от моето и това ме довежда на мисълта, че има хора,които определено не са наясно как работи фирмата.Но в крайна сметка всеки си има право на мнение.Не съм много запознат с начина, по който работят другите агенции, но според мен Имот България е една от малкото фирми в София, които се отнасят коректно с всеки един клиент било то наемател или наемодател.И друга тема която искам да засегна са тези прословути 1000лв, от които някои кандидати за работа изпитват страх.Нормално е всеки работодател да иска да се застрахова по някакъв начин особено за професия като тази, при която се разполага със значителни суми пари и не виждам нищо страшно.Ако повечето от вас знаеха какво всъщност представлява 'запис на заповед' нямаше да мислят така.Ако някой е решил да се занимава в сферата на недвижимите имоти, Имот България е най-правилния избор  


настоящ служител

43 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте искам да изкажа и аз моето мнение за тази фирма. Четейки коментарите на уж "кандидатите" за работа в Имот България ми доста тъпо, защото не знам дали сте ходили в други агенции на интервюта, но тук в Имот България ти казват какво се прави, кога се прави и как се прави. Не знам какво сте очаквали от едно такова интервю, но се замислете по добре ли е човекът, който ви интрвюйра да не дава никаква информация за това по какъв начин работи дадената фирма. Точно това се изисква от едно интервю. Г-н Димитров съвсем на място си обяснява, че се работи в извън работно време и пропускате да споменете, че той И обяснява с каква цел се прави това. Отностно 1000 лв. за който казвате, че трябва да се подпишете - Да и аз се подписах на този документ и мисля, че си е съвсем нормално. Защото ние - брокерите , боравим с парите които клиентите ни дават като комисион. И какво става ако в един прекрасен ден ние изчезнем с да речем една прилична сума. Това е един вид защита. И не мисля, че е грешно от страна на управителя. Аз от скоро съм в тази фирма, но до този момент съм изключително очарован от отношението на екипа към мен. Атмосферата в офиса е изключително приятна и аз мога само да съжалявам, че чета такива лоши отзиви за Имот България. Отностно работно време в момента фирмата работи по това да улесни възможно най-много служителите си. Отностно клиентите мисля, че политика на фирмата е доста добра, защото четейки коментари за другите фирми и запознавайки се с тяхната дейност, осъзнявам, че Имот България е сигурно единствената фирма за недвижими имоти която не лъже клиентите си и да им дава празни обещания. Клиентите се водят на апартаменти които се приближават максимално до тяхното търсене и ако си направите труда да чуете отзиви на наши клиенти ще разберете, че те също са останали много доволни от работата ни като брокери. Но тази работа не е за всеки. Може би за това и чета такива отзиви. 


настоящ служител

39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
3
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
4

Здравейте ! Всеки има право на мнение и аз реших да изкажа своето , за да добият четящите по-пълни впечатления . Всички ли пушачи , небръснати , татуирани , с обеци и пиърсинги , с друго вероизповедание или цвят на кожата не са хора ?  Една книга не се преценява  по корицата , а  по съдържанието . Това , което харесах аз  са прямотата  и  човещината в отношенията между колегите . Всички са интелигетни ( благодарение на подбора ) , излушват те и коментират мнението ти, независимо дали е различно от тяхното .  Всеки от тях бих нарекъл приятел . Парите не се взимат в "пликчета" , а по банков път . Възнаграждението е пропорционално на вложеното старание .


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Към ЛОРЕТА- Абсолютно НЕ съм съгласна с написаното, че се използва натиск над служителите и едва ли не ни принуждават да водим клиентите на жилища, които не отговарят на техните критерии.Като се замислите дали има смисъл да се водят клиенти на жилища,които не ги устройват.....така няма да наемат нищо,какъв е смисъла??? Това за 10-те мин. разстояние между огледите също не е вярно,винаги сме правили поне по 30мин. освен,ако жилищата не са едно до друго. Място за развитие има.Аз започнах като брокер наеми,след това ме повишиха в Офис Координатор, а от 1м. съм повишена на Технически сътрудник клиенти.Това че времето ти е заето плътно би трябвало да те радва,ако ходеше на 3 огледа днесвно какви пари мислиш, че щеше да изкарваш?Тогава щеше да се пише: Ауу,то за мизерни пари работя и т.н.Но така е, за съжаление народа ни е мързелив и очаква да изкарва огромна заплата,ама ако има как да не си помръдне и пръста.Радвайте се, че във фирмата има работа,има спокойствие,разбирателство и най-вече човешки отношения и добри условия на труд.Имот България помага на хората да имат дом от 1996г. мисля че това говори достатъчно,че сме коректна агенция и вършим работата си с професионалисъм и желание.Перфектни място,условия и работодатели няма,но има коректни и некоректни, а за мен Имот България е коректен работодател.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Благодаря на всички за мненията. Спасихте ме от същото унижение на което щях да се подложа тези дни по силата на "покана за интервю".


бивш служител

-3 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
1
Привилегии
2
Фирмена сигурност
1
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
5
Работна среда
-5

За да има мнения от всички страни, ето го и моето- на бивш служител. Факт е, че с редовното заплащане проблеми нямах- всеки петък си получавах пликчето с изработената сума, нито стотинка по-малко. Или точно 25 % от комисионната, получена от клиента (която от своя страна е 50% от наемната цена на жилището). По това време (м.април 2010) нямаше тази идиотщина със записната заповед за заеми, не се учудвам обаче, че е въведена като фирмена политика. НО за да изкарваш прилична сума трябва да си на разположение на клиента 24/7, буквално. На клиента си длъжен да му осигуриш 4 огледа, независимо дали има толкова жилища за неговите изисквания или няма. Това, че човекът ти се обажда с търсене за 1-стаен обзаведен за 300 лв. в Младост, а ти го водиш на оглед в 2-стаен необзаведен за 500 лв. в Дружба, се приемаше за напълно нормално и се изискваше от управителя и мениджърката. "Философският" поглед на нещата от страна на г-н Димитров (управителя) се изразяваше в това да заведеш нищо неподозиращият клиент на колкото се може повече места, за да може да оцени евентуално едничкото, което пасва на неговия вкус (и пак без гаранция, че ще избере това жилище). А това, че 95% от клиентите ме питаха дали не съм луда да ги заведа на места в ТОТАЛЕН разрез с техните изисквания, е съвсем отделен "философски" въпрос. НО НЕ ТОВА МЕ НАКАРА ДА НАПУСНА. Накара ме отвратителният натиск, оказван предимно от мениджъра (тогава г-жа Трайкова) да работиш с минимум 4 клиента на ден, задължително с по 4 огледа, с разстояние между огледите не повече от 10 мин. (които до никъде не стигат), и недай си боже ако не изпълниш този план се започват едни лекции, едно висене над главата ти постоянно, просто невероятен натиск... Които беше много изтощителен за мен- виждах семейството си за по 1 час дневно, защото излизах сутрин рано и се прибирах понякога и след 21 ч., а съм на 25 год. и не би трябвало да ми тежи, но уви- смазваше ме... Отидоха на вятъра обещанията, че ще се избират райони на работа, близки до района, в които живея, което така или иначе нямаше значение, защото след приключена сделка, независимо колко часа вечерта е, независимо колко много искаш да се прибереш вкъщи и колко си близо в момента до дома си, трябва да се върнеш до офиса, за да оставиш парите, получени от комисионна... ДОГОВОРЪТ- не знам граждански ли се води точно, но трябваше аз да декларирам доходите си и аз да си плащам данъци, осигуровки и т.н. Радвам се, че не стигнах до него. Но в общи линии, това, което най-много ми тежеше, беше постоянният натиск да изсмукваш от пръстите си 4 огледа, които са в пълен разрез с желанието на клиента, което си е жива подигравка, но ние трябва да гледаме "философски" на нещата и да не ни пука, когато клиента ни вдига във въздуха за тази подигравка.  Работата е много динамична, за съжаления много ангажираща- 100% от времето ви трябва да е заето или с огледи, или с работа по тях (имам предвид 100% от общото време, не само от условното работно 9-18.30 ч.), а натиска, оказван от управителя и мениджъра е невероятно силен :(((


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте и от мен.Един ДОВОЛЕН служител на Имот България.От тук написаните коментари стигам до извода,че се пишат негативни оценки само и предвид интервюто.Никой не написа как е работата.Аз съм много доволна,когато човек има желание за работа може да изкарва доста добри пари.Отношението винаги е било отлично към служителите на фирмата,няма унижение,тъпкане или обиди.Винаги съм си получавала парите на време и никога не ми е отказвано да получа аванс,за което благодаря на ръководството.Във фирмата съм от 1 година и мога да заявя,че това са едни коректни работодатели.Колкото до въпросите на интервютата,мисля че доста от вас не са разбрали,че управителят на фирмата гледа по-психологически на нещата и няма нужда да задава заучените и стандартни въпроси на кандидатите.Всеки работодател сам преценя как да подбира персонала си,нали :) Също така за договора за паричен заем,нормално е човек д аиска да се застрахова и в крайна сметка ако не рискуваш,няма да спечелиш. Моят съвет към всички четящи е първо да опитат от личен опит и тогава да пишат,с лед като се обедят как наистина стоят нещата, защото не мисля че човек може да направи правилна преценка дали фирмата е коректен работодател само от едно интервю,без наистина да знае как реално стоят нещата във фирмата.Успех. :)))
ПП: Страхотна фирма,страхотни шеф и мениджър,страхотен и сплотен колектив.Това е моето мнение и аз се гордея, че съм част от ИМОТ БЪЛГАРИЯ ООД

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?