Подробна оценка от Жоро Иванов
Наглостта на собственика е безкрайна!Обяви за работни места във фирмата валят, докато настоящите служители напускат без да получат нито лев! Разбира се, плащат месец назад! Но дори след 4 месеца още си мечтаех за първата заплата. Водят се скандали за всеки лев, заработените хилядарки се прибират в касата и изчезват по дълговете на шефа. Заплатите на работниците така и не идват, само се обещават и се потупват по рамото. Цял ден се крещи да се работи по-бързо,през ръцете ти минават десетки коли, а накрая те викат за да връчат смешни 50лв след като си чакаш от седмици заплатата!Пълна ГАВРА!Непрекъснато се назначават нови служители с ясната идея да работят в силния период без да им се плаща и до месец - два да си отидат.Търпят само гъстите на шефа и тия дето се гърбят у дома в гаража след като затворят сервиза и изкарват пари странично. Краде се от части и много клиенти си тръгват с несменени части, а съз "закърпени" стари. И това не е само в сервиза а и бармани, диджеи напускат без да са им платили. Избрал съм оценка -2 за заплащане защото не само не получаваш пари за заработения период а имаш и разходи за транспорт.Уважение - никакво. Мазнят се за да търпиш скапаното отношение, но като трябва да те изгърбят от работа само се крещи.Шефа поддтиква към некачествена работа, много клиенти са заблудени, излъгани или претупани и ограбени и никога не се връщат.