Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ТП АВАНГАРД САЛУШАНС ИНК / Avangardsolutions /img/frontend/nomap.png"

ТП АВАНГАРД САЛУШАНС ИНК / Avangardsolutions

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


бивш служител

4 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-3
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
5
Потенциал
2
Местоположение
2
Колеги
3
Работна среда
-5

 Изключително особенна фирма. Собствениците са двама българи - Мартин Узунов в в България и Желез Радичков в USA. Поради тази причина се налага да се работи от 11 наобяд до 8-9 вечерта , за да можете да говорите по скайпа със Желез. Заплащането е добро обаче отношението към хората е ужасно. Първо се работи само в 1 стая в ъгъла на която стои Мартин и ежесекундно наблюдава какво правите. Ако се отклоните от програмирането за повече от 1 минута почва да пита - как сме с тази задача и т.н Чустваш се като гребец на древна галера по палубата на която ходи негър с камшик и пердаши здраво. Проектите които се работят са големи и сложни , обикновенно никой не може да ви обясни как са направени защото хората са напуснали и трябва да се спасявате с обясненията сами. Сроковете за задачите са минимални и има постоянен натиск че работата не се върши навреме. Това е първата фирма в която се очаква да работиш на 100% от първия ден - без никакъв период на навлизане или запознаване с работата. Обстановката като цяло в офиса е ужасно подтискаща - а късното прибиране - след 21:00 в къщи е кофти като цяло. Забравете за гадже-та или жени , тази работа е несъвместима с това. Желез който е технически шеф в USA има ужасно изкривено чуство за време . Обикновенно казва - тая задача ще я свършим за 2 мин - което значи 2 дена общо взето , за него няма по сложна задача от 10 минути. Там в момента няма нито един стар програмист - всички са напуснали - разчита се изцяло на нови хора , които идват и още не осъзнават какво ги очаква.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Някой има ли впечтления от тази фирма. Има ли смисъл да се кандидатства там, какво е нивото на заплащане, как е мениджмънта


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Просто добавям фирмата за да я има в сайта. По тази причина гласувам с 0 по всички показатели.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?