Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

кастинг технолоджи България ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Панагюрище,Индустриален парк "Оптикоелектрон"&markers=Панагюрище,Индустриален парк "Оптикоелектрон"

кастинг технолоджи България ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 18 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-18 от общо 18


кандидат за работа

-18 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
0
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-3
Местоположение
-5
Колеги
0
Работна среда
0

Определено подкрепям мнението на изпатилите си, въпреки че не направих глупостта да подпиша договора. Първоначалните обещания рязко се разминаха с условията в предложения ми трудов договор (които твърдяха, че е съгласуван с юриста и одитора/?!?/ на фирмата и в който имаше явни противоречия със законодателството) с изключение на вписаната заплата, която беше единствената вярно договорена и вписана позиция от договора. При разговор с ръководството се оказа, че принципите им на управление са по скоро от феодалните 15-16 век, а не в съответствие с конкурентните години в които живеем. 


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

От доста време се каня да напиша мнение за тази фирма, но мнението на "Мениджър ЧР" Димитрия Узунова ме "трогна" да го направя.
Много зле трябва да е положението след като лично HR започва да пише в страницата.
Едва ли може да има по-смешни създения от тези:
"Осигуряват ни на реална заплата":)))) Че как иначе, нали сте голяма фирма или ..... по-скоро не сте.....не знам.
"на който не му харесва да напуска"- без коментар
Това е HR-кaта на фирмата-повтарям!!!!
Заплатата е мизерна, бонусите измислени и не ги плащат, това е истината. Ако искате проверете сами. Смените са невероятни от 6,00 сутрин, до когато свършиш, а втора смяна е до 02-03 сутринта. Халето изглежда по-скоро страшно, а хората вътре като роби. Работи се и събота и неделя,  не се компенсират.
 


настоящ служител

37 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
4
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
5
Потенциал
4
Местоположение
4
Колеги
4
Работна среда
4

Здравейте искам да направя реплика на г-н Димитров, понеже той напада нашата фирма и изказва мнения, с които не съм съгласна.
Считам, че заплащането във фирмата е добро на фона на предлаганото в региона. Осигуряват ни на реална заплата, което си има всички предимства. Затова в последно време все повече кандидати назовават като причина за кандидатстване точно тази- осигуряване върху реалната заплата.
Не ми допада неуважението и наглостта, с която някои "настоящи" и "бивши" служители се опитват да оплюват фирмата. Като не им харесва да напуснат! Така е по цял свят! Но явно им е такъв манталитета и затова си търсат постоянно причините у работодателя! Прави ми впечатление, че никой от "старите" работници не иска да напуска. Явно не е толкова лошо. Освен това "кастинг технолоджи" е от малкото фирми, в които няма "шуробаджанащина". Тук не се приемат работници с връзки. Няма шанс!
Това е фирмата, която въпреки кризата успя да задържи работниците си и дори получават допълнителни бонуси и премии. В общите статистики за работна заплата има спад в държавата по отношение на заплащането. При нас обаче не е така. Ние дори по време и след кризата имаме повишаване на средната брутна заплата във фирмата.
Що се отнася до кореспонденцията между ръководителите е съвсем нормално да се общува понякога в писмена форма. Всички сме хора и може да забравим, затова всичко "черно на бяло" е по-добре от казаното. Не виждам къде е проблема?
Йерархия има във всяка фирма и тя трябва да се спазва.Ако в малката фирма има един шеф и пет работника, тогава шефът говори така или иначе с хората си. При нас няма случай, при който някой ръководител да е отказал да разговаря с работник или служител. Ако не е възможно в момента, се определа ден и час за среща. Няма пренебрегнати в това отношение и затова не съм съгласна с мнението на г- Димитров.
В нашата фирма, в която ако имаш знания, умения, желание и хъс можеш да се развиваш. Това е доказано многократно при колегите ни.
Затова уважаеми кандидати за работа, не се плашете от "кастинг технолоджи" и не се съобразявайте с всички мнения, елате и си опитайте късмета. При нас няма скука и ни се зачитат всички права!
Успех!


бивш служител

3 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
5
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
5
Работна среда
-5

Здравейте: Отнасясе за всички които кандидатстват за работно место в "КАСТИНГ ТЕХНОЛОДЖИ" ЕООД гр. Панагюрище. Първо прочети отзивите за фирмата. Аз съм бивш служител / ел.техник /  в отдел техническа подръжка. На проведеното интервю много добре обясних причините за напускане на предишната фирма в която работих. В "КАСТИНГ ТЕХНОЛОДЖИ" са още по зле отношенията, вишестоящ  ръководител /съдружник/ - работник.                                              Предишната фирма в която работих,президента/собственика/ не пожела да разговаря с мен. В "КАСТИНГ ТЕХНОЛОДЖИ" ръководителите разговарят помеждуси чрез имейли,въпреки че са на разстояние един от друг само на няколко метра. Ако работник или служител поиска разговор с вишестоящ ръководител / съдружник /, да ама не, с Г-ца. Стойчева това не може да стане, поеже госпожицата е работодател / което е факт / а работника е второ качество човек. По отношение на заплащането: Това което е записано в трудовият договор като възнаграждение / заплата / ще го получавате редовно, но що се отнася за боносите силно съмнително. С една дума, условията при които ще работите в  КАСТИНГ ТЕХНОЛОДЖИ не са такива както се говори, сплотен и задружен колектив. Колектива работници е слотен, но съществува страшна пропаст между работници и вишестоящи ръководители / съдружнеци /, мисля че те помеждуси не се понасят. Затова скъпи сънародници не сте длъжни да се съобразявате изцяло с моето мнение, но трябва да знаете че текучеството на работници и служители е голямо, само за 6 /шест/ месеца от КАСТИНГ ТЕХНОЛОДЖИ се махнаха около дестина работници и служители.                Ако трябва да дам някаква отценка то тя ще бъде: по шестобалната система - / наети на трудов договор - отличен / за всички останали под всякаква критика.                


настоящ служител

31 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
4
Привилегии
3
Фирмена сигурност
3
Натоварване
5
Потенциал
4
Местоположение
2
Колеги
4
Работна среда
3

Уважаема Емилия, скъпи приятели!
Работя в кастинг технолоджи еоод - гр. Панагюрище вече няколко месеца. Лично за себе си съм доволен. Доволен съм от длъжността, която изпълнявам, доволен съм от работните условия, заплащането и най-вече от колектива с който работя. Кандидатствах случайно по обява в интернет и скоро след това бях поканен на интервю и назначен на работа по много ускорен начин. Посрещнаха ме изключително добре и се отнесоха с много търпение през периода необходим за моето фирмено обучение. Фирмата (немска фирма) е нова в страната, но въпреки безработицата и кризата се стреми да даде шанс на млади и качествени хора.
Е да ........не всичко е идеално. В един колектив от хора не може без конфликти, кавги и клюки, но те не са болка за умиране....даже понякога ни става и смешно. Колкото до заплащането, незная дали има и други така коректни фирми, които да спазват сроковете за заплатите.
Да....понякога се работи доста до късно и е изморително, но нали все пак от качесвото на продукцията зависят и нашите заплати. В трудни времена на конкуренция трябва наистина да предложим добър продукт. Работата е доста, но така ме поглъща, че не усещам как отминава работния ден. Много хора наистина опитаха да издържат на темпото, но се отказаха. ХОРА, ТОВА НЕ Е КОМУНИЗЪМ - ЕДИН ДА РАБОТИ ЗАРАДИ ВСИЧКИ. ТУК РАБОТИШ ЛИ ЗДРАВО ПОЛУЧАВАШ, АКО СЕ МОТАЕШ, КОЛКОТО - ТОЛКОВА.
Наистина има все пак и някои неуредици, но фирмата се стреми ежедневно да  доближи европейските стандарти на труд :като регламентирано работно време, регламентирано заплащане, безплатни консумативи. В момента се разработва и бонусна система за поощрение на работещите. Фирмата изцяло се стреми да задържи своите работници дори и при грешките, които всички понягога правим.
Има и хора, които се опитват да всеят смут и интриги,.....но като ги видиш махни с ръка и се усмихни. Те толкова си могат..........!
 А дали ще си получа парите ако напусна незная,..............ще мисля като му доиде времето!
Бог да пази България!


представител на управлението

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Уважаема г-жо Христева, благодаря за критиката. Проверих случая и действително се оказа, че полагаемата Ви се сума за траспортни разходи поради грешка в счетоводството не е изплатена. Същата ще бъде преведена с платежно нареждане по Ваша сметка на 2.06.2010. Ние - колектива на кастинг технолоджи ЕООД сме хора и като такива също можем да сгрешим. Важно е да си признаваме грешките и да ги коригираме. Силно се надявам Вие също да имате смелостта да признаете, че в раздразнението си сте написали неща, които не отговарят на истината. С поздрав и пожелание за успехи във всяко начинание - управителя на кастинг технолоджи


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Наистина ли положението е толкова зле??


бивш служител

-27 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
1
Работна среда
-5

Здравейте на всички,които търсят информация за кастинг технолоджи.... Като за начало те наемат хора от цяла България така че независимо от край сте има вероятност да се подлъжете и да отидете да работите за фирмата.Много хора напускат работата си като чуете уж хубавите условия и голяма заплата,но остават по късно много разочаровани.В началото като говорят изкарват заплатата ти около 500/600 бонус за това бонус за онова уж,в последствие като подпишеш разбираш,че всичко е лъжа...Те имат постоянно текучество ..много малко хора се задържат и повечето напускат до втория месец...не предлагат никакви добри условия,а само обещания...шефовете са под всякаква критика крещят си ето така без да имат причина..профилактична1но било и така си се учил.Ако си момиче не се учудвай че ще те направят за две стотинки и ако с по чувствителна като бивша колежка ще те разплачат.Безобразни са ..работиш много пати извънредно без да ти се плаща...скимва му на шефа че не е доволен от изработените части и те връща да го оправяш ако ще до 4,без да му пука там ли ще спиш....ако си втора смяна преди пратка вероятността да си тръгнеш до 3 е много много малка...Ако решиш да напуснеш по добре си вземи парите първо че после се крият като мишоци и се излагат за по 50 лева,ето така забавляват се на твой гръб без срам.На тези които плащат квартирите или им дават пари за това..им казвам още от сега ...първо си вземете парите и тогава НАПУСКАЙТЕ ,същото и за тези който пътуват от други градове,а и за тези от Панагюрище Случай много мога да разкажа само до като бях си тръгнаха много работници...и повечето по свое желание ..Защо ли????
 
Не забравяйте ако ви обещаят нещо пътни,квартирни пъри ,бонуси изискайте си да ви до запишат в договора и си копирайте всчка бележка иначе няма да си вземете паричките НИКОГА.
 
Благодаря на всички и успех
 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?