Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

кастинг технолоджи България ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Панагюрище,Индустриален парк "Оптикоелектрон"&markers=Панагюрище,Индустриален парк "Оптикоелектрон"

кастинг технолоджи България ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 17 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 17


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Радвам се, че не започнах работа в тази фирма.
Лайковете на коментарите по - долу сами говорят за себе си.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Принципно на анонимни писания не би трябвало да се отговаря. Анонимен е страхливият, но тъй като в случая става дума за тотални измислици, все пак ще го направя. Аз съм немец, а не циганин (въпреки, че не ми е ясно защо пишещият прави разлика). За съжаление в Германия има хора, които определят българите като цигани, тъй като са на мнение, че самите те са нещо по-добро.
Все пак за пишещия явно е важно, че трябва да има разлика между немска и българска фирма. Чудя се защо? Нима българите са по-долно качество хора?
В нашата фирма всички биват третирани еднакво. Това, че има различни заплати едва ли е учудващо. Фактът, че едно висше образование не значи автоматично по-висока заплата, изглежда е неприемлив за пишещия (изхождам от предположението, че той също принадлежи към „висшистите“, но при нас повече се набляга на същинския принос).

При нас има едно желязно правило. Всеки един служител, (независимо дали е на ръководна длъжност или не), получава еднаква сума за пътни разходи. Дали в случая не е добре пишещия да пообщува с колегите си?

Естествено, че не се идва пеш до фирмата. Пред Индустриалния парк има паркоместа за всички работещи, включително и за тези , от другите компании в парка. От там до халето действително се идва пеш. И естествено има изключения ( и аз имам право да дойда с колата до вратите на предприятието). И междувпрочем също и всеки работещ , който има здравословни проблеми.
Що се отнася до работното натоварване, пишещият очевидно има широкообхватен поглед върху всички служители, като се започне от работниците и се стигне до ръководството. Това наистина е забележително.
Що се касае до работната среда – шумна и мръсна- нашият почистващ персонал със сигурност би имал какво да каже по въпроса. Във всеки случай клиентите ни винаги изразяват учудването си, как едно леярско предприятие може да е толкова чисто.
Проблеми с изплащането на възнагражденията действително имаме на моменти, за жалост в нашия бранш отложеното плащане достига до 90 дни. Бих искал обаче да видя доказателство за забава от два месеца. Но да пишеш винаги е лесно , особено от позицията на анонимността.

Това, че смятате, че сте наясно със заплащането на г-жа Пенчева, ми показва, че трябва да похваля счетоводния ни отдел. От този отдел не излизат клюки и слухове и Вашето погрешно предположение само доказва това.

И накрая , следните въпроси: Защо работите при нас? Защото заплащането все пак е по-добро от това на другите места? Или защото с Вашите умения не си намирате работа другаде?
Как се получава така, че по-голямата част от нашите служители са във фирмата от години? Някои от над 10?Как се стига до там, че точно сега отново има нови служители, които започват работа при нас?
Помислете си дали не би трябвало да напуснете. В нашия колектив очевидно не се чуствате добре.

Волф-Юрген Мюлер
Управител


настоящ служител

-11 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-4
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-2
Местоположение
1
Колеги
1
Работна среда
-4

Нека да кажа в последно време какво става.
РАБОТНА СРЕДА: си остава същата - мръсно и шумно производство, през лятото се потиш като сви*ня, през зимата тракаш със зъби, въпреки печките.
Раб. среда в счетоводството с - климатици - не се бере грижа за тях.
ЗАПЛАТИ: на производството са ниски - от 420 лв. (минималната) до 850 лв. (ако имаш 5 годишен стаж във фирмата). За новопостъпилите в производството - да не се надяват на големи стартови заплати - 450 - 550 лв.
Пенчева се води финансов мениджър, но си вре носа навсякъде, има се за голямата работа, всичко знаеща и можеща. Заплатата й много възможно да е над 3 000 - 4 000 лв.
В момента (20.04.2016 год.) фирмата е в някакво финансово затруднение. Оправдават се, че цялата продукция е брак и не плащат редовно. Дали е така наистина - не се знае.
Заплатата се превежда на 1/4 от нея и то със закъснение от 1 или 2 месеца!!!
Хора със средно образование са назначени за ТИЙМ ЛИДЕРИ, без подх. образование със заплати от 1 500 - 2 500 лв.!
Висшисти - 500 лв.!!!
УВАЖЕНИЕ: Никой не ти оценява труда! Гледат само какво не си свършил! Изобщо не се интересуват, че си нямал време или е станало авария! ПЪЛНА НАГЛОСТ И БЕЗОЧИЕ!
Работниците като се оплакват, че не им стига една четвърт от заплатата - шефовете със заплати от 4 000 лв. цитирам: "И ние получаваме по една четвърт! И ние имаме заеми!" Аха! 1/4 от 4 000 лв. = 1 000 лв. Не им стигат. Имали заеми. А Дончо със 120 лв. какво го правим?
ПОТЕНЦИАЛ: Никакъв! 0! ЗЕРО!
НАТОВАРВАНЕ: В различните отдели е различно. В производството е най-много. Естествено, най-голямо натоварване е върху хората с най-ниски заплати.
ПРИВИЛЕГИИ: На служ. в производството - никакви!
На администрацията: Плащат пътя, храна, всичко! До фирмата се ходи пеш, но някой по - богопомазани са им дали разрешение да ходят до фирмата с колата. Явно нямат крака? Не знаят да се ходи пеш? Не знам.
Администрацията, която уж трябва да дава пример на работниците - какво правят? Идват в 09:00 + 5 мин.
А в толкова трябва да работят, та взимат си кафенце 15 минутни мохабет отвън. Така - почивки честичко.
Някои, които много явно си вярват, че са богопомазани не идват в петъците дори.
Вие си правете сметка за какъв пример става въпрос, отношение и всичко останало!
За Бога, хора не ходете в тази фирма! Не е немска! Чиста цигания е вътре и всеки полу-интелигентен човек ще го разбере! Това не са немци! Това са цигани!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

За всички бъдещи работници един съвет. Пазете се от дебе....та чистачка Нина. Тази мазна св..ня само върви и слухти подслушва на вратите и всичко снася на шефовете . Голяма истеричка е и много е мързи . Собствената и сестра и беше колежка но и тя не можа да е издаржи и напусна .Тая само стои и гледа как колежката и мете и мие а тя само нарежда . По долна жена едва ли ще видите от нея . Така че, бадещи работници ПАЗЕТЕ СЕ от плуже..а Нина ЧИСТАЧКАТА .


бивш служител

24 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
3
Привилегии
2
Фирмена сигурност
4
Натоварване
1
Потенциал
3
Местоположение
2
Колеги
3
Работна среда
3

Здравейте бивши, настоящи и бъдещи служители. В житейския си път до момента съм срещал и други "криви ракети" и съм чел и слушал тяхното отношение към космоса. Но последните словоизлияния, които прочетох ме подтикнаха да драсна тези редове. Някой от четящите или пишещите дава ли си сметка, че единственото нещо, на което се натъква е безкрайно словоизлияние колко са криви и смотани другите и колко неблагодарни и безкрупулни "феодалните" работодатели. Ще рече - пишещия е един вид богопомазан, непорочен, безгрешен и безупречен - само дето никой от тази или онази фирма не може да го оцени. Дами и господа, спрете за момент и си направете равносметка. Естествено, че има навсякъде и черни овци и съм сигурен, че всеки ще го признае - цветовете в нашия свят не са само черно и бяло - има и производни. И за всички, които ще класифицират думите ми като "тъпанарска плямпаница", "абсолютна простотия" и т.н. - имате ли усещането, че отношението ви и към собствената ви държава е подобно? За уклончивия ви отговор един цитат от един американски президент, който според статистиката въпреки всичките си афери и забежки е най-обичания до днес. 
"Не питай какво страната ти може да направи за теб - попитай какво ти можеш да направиш за нея"


настоящ служител

9 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
0
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
4
Потенциал
2
Местоположение
3
Колеги
1
Работна среда
-2

в допълнение на Бивш колега_14 бих искал да допълня, че тя си има любомци и то доста добре изявени във фирмата със заплати около 1 500 лв. Допълнително им дава бонуси за "добре свършена работа". наскоро назначи при нея едно момче на около 20 год. и искаше да му направи заплатата на вторият месец 1 500 лв, защото добре си вършел работата, което доста се погневи на доста хора и добре, че германеца я одряза, за което тя беше доста бясна. когато ти се обядат след работно време и от теб зависи цялата фирма или посред нощ, за да им помогнеш спешно изобщо не се интересува. не дава бонуси, че си отделил от личното си време - счита се като извънреден труд и това е - работил си нормално - нищо, че са те вдигнали от масата на вечеря със семейството ти и не се коментира повече. има дразки между д.узунова и личната преводачка на германеца - всяка се мисли над другата..внимавайте с личната преводачка на германеца! ако се забъркате я нея ще използва служебното си положение за да ви изнудва!колегите във фирмата - умни, но много нагли хора! естествено те не са умни за тези отгоре.има клюкарщина, но тя не е на върха в комуникацията. чистачките са опасни клюкарници.P.S. чух един път как д.узунова   пак се имаше за права (ама само според нея) и беше толкова убедена в мнението си (както винаги) че беше казала, че ще вземе очилата на едно момче и ще го бие с тях и ще го бие с тях, защото не знае какво казва   (намекна, че е малоумник, а той не е). иначе всичко друго е като на  Bivsh kolega_14.


бивш служител

4 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
0
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
4
Потенциал
4
Местоположение
3
Колеги
1
Работна среда
-5

Има две шефки като цяло - на счетоводството и на производството - Цв. Пенчева и Д. Узунова. Над тях са истинските шефове - германците. Цв. Пенчева е по-очовечена. Дори и да има напрежение върху нея рядко си го изкарва на хората, но се случва и при нея. За Д. Узунова вече нещата загрубяват. Изпада се в истерии постоянно. Всичко си го изкарва на подчинените си. В града се има за преуспяла дама с голямо самочувствие, но ако работиш с нея ще чуеш: "Яжте ми гъза!", "Ама знаеш ли колко ми ПУ-КА?" Обича да унижава подчинените й публично. Казва им, че са НИКОИ, ама абсолютно НИКОИ. Докато бях там станах свидетел на 3 такива унижения. По-умните от фирмата й се чудят на решенията, които изобщо не са рационални. Е, над нея са шефовете - германци. Доста често искат от нея 2+2=6, но това не й оправдава държанието й. В началото като постъпиш направо ти се мазни, но минеш ли 2-рият месец тя вече работела с "...пълни малоумници! Идиоти". Интересното е, че се смята за много добра и винаги помага на служителите си и ги защитава пред германците. Е, да имало е, но са рядкост. Мисли, че всички я харесват. Интересен факт за нея е, че като си говорите и тя разказва КОЛКО ЗАБАВНИ СА ТЯ И МЪЖЪТ Й. Голямо шоу правели - я, по заведения, я по домашно. И се смее на разказите й, ама само тя се смее. Я, някой се усмихне, я не. Това сам да се хвалиш колко си забавен... без думи съм. Доста често имахме заповеди от нея които ги изпълняваме и после като са изпълнени и й докладват: "Защо така го направихте?" "-Ами госпожо, Вие казахте така." И се почват истериите пак. Има доста смях на нейн гръб от служителите й. Все си търсеше асистенти, който най-много издържаха при нея 3 месеца. Едно момче се задържа 6 месеца, но то не й цепи басма изобщо и почти цялата фирма му се кефи как й отговаря. То как издържа при нея - само той си знае.Като цяло тя е жена със самочувствие, направила много за фирмата, истеричка - да не работиш с нея, не си сдържа нервите и за щяло и нещяло ще го отнесеш и то по най-грубият присъщ за измекярите начин.Няколко примера, с които ще се гръмнете:1. Казва на човек да чака - ще дойде куриер около 18:00 часа, а той работи до 16:30 - петък и да оправи счупената част. Той не е съгласен, казва й и си отива. Частта идва в събота в 14:00 часа. Човека трябваше да стои и да чака, защото тя постоянно трябва да мачка хората?2. В нейният отдел - трябва да я питаш "Да си ходя ли?" Ако стоиш след работно време: "ЗАЩО СТОИТЕ? ВЕДНАГА СЕ СМОТАВАЙТЕ!" Никога не знаеш до колко ще стоиш. Нищо, че имаш работно време.3. Пита те въпрос на който и тя не знае отговора. Ти тръгваш да отговаряш, а тя "МЪЛЧИ! НЕ МИ СЕ ОБЯСНЯВАЙ!" Хахаха.С държанието си тя създава предпоставки към служителите си невъзможност да работят ефективно и поне на 90% от възможностите си, тъй като хората са постоянно стресирани и правят грешка след грешка.Досещате се като направиш грешка какво се случва с вас. От Нова Година - 01.01.2015 год. тя напуска и ще работи за майката фирма в Германия. Доста от служителите ще си отдъхнат.Има много големи клюкарки във фирмата - най-вече чистачките. Едната дори е урод/клюкарка.Заплащането - добро. НЕ МНОГО ДОБРО, а добро за страната и за такъв малък град. Хвалят се с "ВИСОКО" заплащане...Постоянно изпъкват и ЛЪЖАТ новите служители с бонусната им система, която се изплаща с 6 месечно закъснение! Ако сте от друг град - може да ви дадат пари за пътните в зависимост на колко км от Панагюрище сте. На тези с квартира - плащат % от наема.Постоянно търсят нови работници - досещате се защо.


бивш служител

-24 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
2
Работна среда
-5

Кастинг,Кастинг БГ и Хагема е все един и същ театър.Не се подлъгвайте по думи за голяма заплата и добри условия.Там си никой и си мачкан като куче.Кучетата пред фирмата са по уважавани от работниците там.На интервютата ти представят че ще взимаш много,после 3 месеца взимаш нещо и после хващаш въздуха.Отношението към работника е добро първите дни,после чуваш "говеда,тъпанари,простаци и без изключения всички там сте педераси" думи казани от ръководител.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ако бях прочел писаното тук по рано , нямаше със сигурност да кандидатствам за работа. А и като гледам постоянно имат обяви във джобса. Текучеството е доста голямо, което не говори добре за фирмата.


кандидат за работа

-18 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
0
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-3
Местоположение
-5
Колеги
0
Работна среда
0

Определено подкрепям мнението на изпатилите си, въпреки че не направих глупостта да подпиша договора. Първоначалните обещания рязко се разминаха с условията в предложения ми трудов договор (които твърдяха, че е съгласуван с юриста и одитора/?!?/ на фирмата и в който имаше явни противоречия със законодателството) с изключение на вписаната заплата, която беше единствената вярно договорена и вписана позиция от договора. При разговор с ръководството се оказа, че принципите им на управление са по скоро от феодалните 15-16 век, а не в съответствие с конкурентните години в които живеем. 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?