Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

" Булстрад Здраве"АД /img/frontend/nomap.png"

" Булстрад Здраве"АД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


клиент

-27 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
-2
Колеги
0
Работна среда
0

Изключително некомпетентно ръководство,в дружеството цари пълен хаос порада факта,че ръководството е абсолютно неопитно и некомпетентно. На чело на този и.д. дружеството се срива със всеки изминал ден. Дружество, което преди две години е било на едно от водещите места в здравното осигуряване в момента е на едно от последните - иска се "талант" за да го направиш за толкова кратко време.Назначават се хора на директорски постове на приятелска основа,такива които не са и чували за допълнително здр.осигуряване преди да започнат работа в дружеството! Единственото,което все още ги спасява,като фирма е името на голямата компания,чиято собственост са,но едва ли ще за още дълго време.Чудно е как австрийците все още не са ги изгонили тези "ръководители",които гледат само собствената си облага и заграбват каквото и както могат.Крайно време е да им се потърси сметка от хората,които са инвестирали парите си там.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

На вниманието на всички, които биха започнали работа в " Булстрад здраве" АД: изключително некоректен работодател, в Компанията цари изключителен непрофесионализъм, защото ръководството няма необходимите опит и квалификация в областта на здравното осигуряване.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?