Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Софплан /img/frontend/nomap.png"
5 3 0
3 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
0
Натоварване
1
Потенциал
0
Местоположение
3
Колеги
5
Работна среда
2

Причината да побликувам мнение е скорошна обява за работа в Jobs.bg от горепосочената фирма Sofplan
   За всеки желаещ да се присъедини към екипа на софияплан пожелавам да има стабилен финансов гръб,а работата да му е хоби. Добре дошли са ентусиазирани служители без претенции за пари,така може да се кара и до безкрай.СТИГА СПОНСОРИ НА ФИНАНСОВО ЗАТРУДНЕНИ ФИРМИ и ние служителите сме хора.
Като служител бях свидетел как за няколко месеца се срути всякаква сигурност и надежда за изплащане на дължимите заплати. Поемайки по течението на всеобщата безотговорност оправдана от настоящата криза настоящият управил ловко ни изманипулира. След изпълнение на непосилни срокове за прокети ,така обещаването плащане не се случваше и не се случваше.
Колеги бяха съкратени,заплатите още намалени,антикризисни мерки:D без реален резултат.
Винаги е лесно от позицията на по заможния който всеки ден идва на работа с кола ,да стимулираш служителите с приказки за чест и слава,за оправдания с такова е положението и да се търпи за да имаме работа(можее би и заплати) като свърши кризата.
В момента не съм вече служител,но мога да твърдя че положението не се е променило,заплащане с 6 месеца закъснение, забележки относно липса на пари и средства не се толерирант ,не се позволява да се коментират.А какво се случи със заплатите на напусналите колеги-месец ли ги чакат година ли???
 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?