Здравейте, виждам, че отдавна никой не е писал тук, дали някой разполага със свежа информация за фирмата като цяло и заплащането за длъжността "Автор на техническа документация"?
Подробна оценка от Напуснал
Казаното до тук за главата и тялото е вярно, добре че Димитър е по упорит иначе фирмата да я няма вече, с темповете на теглене от сметките, контрол му е майката!
А иначе колектива е супер, поне така беше когато аз работех там, преди няколко години, всички са едно семейство, но не само на думи!
Ако ви предложат работа, приемете я няма да съжелявате, има какво да научите!
Подробна оценка от nekazvam
Това с главата и тялото е донякъде вярно. Шефа e готин макар и да не е читав шеф - прекалено е готин за добър шеф. И това е основния проблем на фирмата. За другите неща не съм съгласен с последните два поста. А loobian звучи като подмазвач.
Иначе за работата - интересна е, много е. Поне никой не ти търси сметка зашо излизаш, защо си закъснял, пак ли изпити и училище и т.н. стига да си свършиш работата. Като във всяка фирма се правят и уникални глупости и после се мрънка защо ни сраха в гащите давайте да ги оправяме. Има и много интересни неща - всичко е уеб базирано и ще ви паднат зъбите като разберете какво може да се прави в уеб броузър.
Най готиното нещо във фирата са колегите. Никакви заяждания, интриги, подлоги, скатавки и всякакви такива паразити. Има и викове и крясъци но никога не съм чувал нещо на лична основа или различно от професионални или напълно непрофесионални спорове. Няма полицейщина - никой не ти гледа в мейла или да ти диша във врата.
Най-скапаното нещо е че май се знае накъде се върви ама всеки има различно мнение как се стига до там. Има някакви процедури ама никой не ги спазва. И после се мрънка защо ни сраха в гащите. И се оставят клиентите да ти се качват на главата.
Заплащането не е от най-високите, но работното време и останалите неща го компенсират. Засега ми харесва, а гледам и колегите не напускат. Май и аз звуча като подмазвач. :-)
Подробна оценка от
Това с главата и тялото е много точно казано :)
В момента главата се опитва да държи тялото под контрол, но на кадето са тръгнали нещата ..... или фирмата ще си смени персонала поради изблици на комплексарщина или ще фалира.
Беше добро място за работа преди 2-3 години .. но вече НЕ !!!
Подробна оценка от наблюдател
Интересна фирма,там главата не знае какво прави тялото.... е печен,но дясната му ръка(по негови думи) е селянче-комплексар-некадърник ,злоупотребяващ със служебното си положение.... всъщност не знае че е еднорък в такъв случай.
Подробна оценка от loobian