Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Кремер София ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Кремер София ЕООД

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

-36 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-3
Потенциал
-5
Местоположение
-1
Колеги
-4
Работна среда
-4

Държа да споделя мнението си за фирма Кремер София ЕООД за да бъда полезен за хората кандидатстващи в тази фирма.
Заплащане. Отностно заплащането искам да споделя ще заплатата е 650 лв. Като в срок от 3 години остава същата. Във фирмата не се дават премии, коледни и други бонуси.
Условия на работа. Офиса на фирмата се намира в едностаен апартамент. Като в едната стая се намират 4-мата служители на Кремер. Принтера, факса и ксерокса се намират в другата стая, за всяко нещо е нужно да се ходи до там. Апартаментът е постоянно без ток тъй като не е пригоден за офис. Управителката живее на долния етаж, връзката с нея се осъществява по телефона.
Мениджмънт. Фирмата се управлява от управителка. Поради неадекватните мениджърски решения фирмата постоянно се намира във финансов колапс. Но държа да споделя, че относно решенията на мениджмърта мнението ми е лично и не ангажирам никого с него.
Условие за развитие. Липсва такова тъй като фирмата се състой от плоска структура с четирима служители. А и фирмата е семейна собственост на управетелката.
Фирменна сигурност. Липсва такава. Тъй като във фирмата не се взимат дългосрочни решения. А и поради слабият мениджмънт фирмата е финансово нестабилна.
Изказвам лично мое мнение с цел да бъда полезен на хората който кандидатстват във фирма Кремер София ЕООД. Тази фирма не е клон на немската група Кремер груп. Тя е българска фирма с български управител. Да не се бърка с Кремер груп - Германия.. 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?