Майе Фаворит ООД /img/frontend/nomap.png"

Майе Фаворит ООД

...Хе хе хе. Галя, защо говориш глупости. Имах лошия късмет да работя с теб в Майе - Фаворит известно време и много добре знам какво е настроението във фирмата. Ако знаех по-рано, че ти си напуснала, аз бих се върнала с удоволствие. Но вече си имам друга работа. Всички там са много готини хора, просто не всеки става за "Търговски представител". Може би аз си тръгнах по тази причина. Не разбирам защо говориш такива неща, при положение, че всички сочеха теб като най - големия дразнител във фирмата.  Също така не можах да разбера - как те търпят директорите на фабриката. Ти създаваше конфликти и интриги, и това беше другата причина аз да си тръгна.

Ако решите да работите във фирмата трябва да знаете:24часа да сте на разпорожение на фирмата,всеки месец имате да плащате "нещо".Ако НЕвършите личната работа на търговския директор или колежката в офиса през работно време-ЩЕ БЪДЕТЕ ПРИНУДЕН ДА НАПУСНЕТЕ!Управителя е мнго готин-но какво от това като до него достига "подбрана" информация.Ако на интервю за работа сте разговаряли с Търговски директор Евгени-нереално.