Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Майе Фаворит ООД /img/frontend/nomap.png"

Майе Фаворит ООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
5
Привилегии
1
Фирмена сигурност
2
Натоварване
2
Потенциал
3
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
0

...Хе хе хе. Галя, защо говориш глупости. Имах лошия късмет да работя с теб в Майе - Фаворит известно време и много добре знам какво е настроението във фирмата. Ако знаех по-рано, че ти си напуснала, аз бих се върнала с удоволствие. Но вече си имам друга работа. Всички там са много готини хора, просто не всеки става за "Търговски представител". Може би аз си тръгнах по тази причина. Не разбирам защо говориш такива неща, при положение, че всички сочеха теб като най - големия дразнител във фирмата.  Също така не можах да разбера - как те търпят директорите на фабриката. Ти създаваше конфликти и интриги, и това беше другата причина аз да си тръгна.
 


бивш служител

8 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-3
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
5
Потенциал
-4
Местоположение
0
Колеги
5
Работна среда
2

Ако решите да работите във фирмата трябва да знаете:24часа да сте на разпорожение на фирмата,всеки месец имате да плащате "нещо".Ако НЕвършите личната работа на търговския директор или колежката в офиса през работно време-ЩЕ БЪДЕТЕ ПРИНУДЕН ДА НАПУСНЕТЕ!Управителя е мнго готин-но какво от това като до него достига "подбрана" информация.Ако на интервю за работа сте разговаряли с Търговски директор Евгени-нереално.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?