Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Матрицата /img/frontend/nomap.png"

Матрицата

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


-14 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
0
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
5
Потенциал
-4
Местоположение
-5
Колеги
5
Работна среда
-5

Сега не знам точно как стоят нещата, защото аз работех допреди 2г. и половина там, като изкарах 2 г. някъде. Като гледам положението си е същото, ако не и по-лошо, най-вече като гледам заплатите не са мръднали.
Не във всички клубове е еднакво гадно, много зависи кой е шефа на клуба и как се грижи за хората работещи там. Моя шеф много се вслушваше в разни интригантки, с които се познава от преди и доста се влияеше от тях, направи доста грешки, заради които кадърните хора си тръгнаха много отдавна и персонала се сменяше нон-стоп, накрая започна да слага за началник-смени, хора които нищо не разбират от компютри, поради липсата на разбиращи. Нашата смяна беше задружна, но какви интриги имаше между смените - ужас! Тази смяна не била изчистила, другата не била сложила безалкохолни в хладилника и т.н. подобни глупости. Отделно нощните смени са доста изтощителни, защото не стига, че са 12 часови (работи се два на два), не стига че не ти ги плащат като за нощни, пък и трябва да чистиш основно залата в 3 часа през ноща, точно когато умираш за сън. Редовно заспивах по тролеите и автобусите след нощна, жените не могат да издържат повече от две години на този режим и аз толкова издържах. Иначе за студенти не е лошо, щото има доста свободно време между смените, те и повечето ми колеги бяха такива. Матрицата ми даде доста знания относно компютрите, които доста ми помагат в сегашната ми работа, като се има предвид, че преди да почна там почти нищо не знаех... е, и сега не съм хакер, но се справям, поне това което ми трябва го знам. Другото готино бяха клиентите, имаше и идиоти разбира се като навсякъде, но по-редовните се държаха готино с нас и ни ставаха в доста случаи приятели. Имаше и добри и лоши страни, обаче в един момент човек започва да мисли за себе си и трябва да търси нещо по-добро.
Като съвет от мен: за начало е добре, но не се задържайте повече от година там, няма смисъл.


-7 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-2
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
3
Потенциал
-4
Местоположение
2
Колеги
2
Работна среда
-3

Могат години да минат докъто шефовете ти научат името. На 2 месеца се сменят по 5 човека от 20 в клуба. Залага се на студенти и хора които нямат за цел кариера. Селяни колкото искаш. 200 лева е първите месеци и ако не си напуснал може да ти вдигнат с 25 лева... Абе да живее сивия цвет и икономика и ежедневие


-8 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-3
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
2
Потенциал
1
Местоположение
0
Колеги
2
Работна среда
-3

Ако 250лв е идеала за заплата-то това е рая.За повишение на заплата не мечтайте.Хора,който разбират от компютри не седят много там.Заплатите не са мърдали нагоре,а имат тенденция да намаляват спрямо предишни години.Винаги е задушно,климатиците не работят,но какво ти пука.Идиотщината е в компютърен клуб да се назначават хора,който си нямат хал хабер от компютри.То пък и за 250лв това да се очаква?

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?