Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Найс Уотър Къмпани АД /img/frontend/nomap.png"

Найс Уотър Къмпани АД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


бивш служител

-23 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-4
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
0
Потенциал
-3
Местоположение
-3
Колеги
0
Работна среда
0

Това което искам да кажа за тази фирма, няма да се събере на 6000 символа. Сигурното обаче е, че всеки работещ и работил в тази фирма няма еднозначно мнение. Отрицателните страни са много, но защо всички забравят какво са получили от фирмата, да едни повече, други по-малко но все пак сме получили. Всяка фирма си има върхове и спадове, при тази просто са на по-кратки амплитуди. Едно е сигурно всеки сам за себе си трябва да прецени колко и какво печели и губи. Моя съвет е да не се влияете от мнения прочетени тук, а сами да проверите всичко, което ще ви загуби малко време или ще ви спечели нови привилегии. Това, което можете да научите със сигурност е как да бъдете търговци ( в случей, че г-н Катушев Ви обучава). Успех


настоящ служител

37 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
3
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
3
Работна среда
4

когато започнах работа във фирмата очаквах тя да прилича на болшенството фирми в българия, за щастие бях приятно изненадана още на първото интервю, чух думи, които могат да се чуят само от чужди работодатели. Повярвайте ми аз не съм наивен човек, но взех решение ,че ще започна работа тук. И още веднъж ще повторя - за щастие не съм разочарована до днес. Напротих -  видях, че когато си лоялен и се впуснеш в работата, тук те оценят. Така откриха в мен качествата , които бях премълчала на интервюто и сега мога да кажа , че се реализим в това, което съм - въпреки , че кандидатствах за друга позиция. Просто това място беше обявено, а сега се занимавам и с интелектуален труд , което ме удовлетворява.
 
Катушев е човек, които мисли. мислиш ли и ти няма начин да не стигнете до допирните точки. Така се случи с мен, а виждам , че не само с мен.
Всъщност имала съм за двадесет и пет години трима работодатели, на които и днес мога да стисна ръката и да им благодаря. Единият е Стойко Стоянов - издател на вестник "Репортер Днес", другият е директорът на ДТ "Д.Димов" - Димитър Игнатов в Кърджали и сега към това число ще добавя и Катушев.
В най-човешки план ще кажа ,че разговорът му, с коийто и да е човек от фирмата започва с "как си?" и продължава с "има ли някакви проблеми?" и когато отговориш вярно на тези въпроси разговорът продължава  и движението му е напред. Решение на проблемите се намира.
Интелектът е задължителен за работодателя - това го прави ръководител, който не мисли как да ти вземе душата, а как да добавиш нещо към нея, хем да си му полезен, хем да си доволен от работата.
 


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Потърсете мненията за фирма "Аква Ком" ЕООД. Това е новата рожба на Г-н Катушев
http://www.bgrabotodatel.com/company.php?id_firm=326
Успех!!!!!!!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?