Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Алкопарк /img/frontend/nomap.png"
5 2 0
2 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

-12 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-3
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
4
Работна среда
1

Предишното ми мнение бе премахнато!!! 
Защо ли???!!!
Пиша отново в общи линии това,което смятам за тази псевдо фирма.
Не си заслужава дори да се пробва в тази "фирмичка". Семейна компания със собствник турски гражданин на който освен да проведе интервюто и да наговори(обещае)куп лъжи не му дреме какво се случва във фирмата . Жена му е управител, но за жалост не знае за какво става въпрос и като мениджър е кръгла нула,изпада в изстерични състояния.Помага и братчето - дървен философ който со мисли,че всичко разбира а всъщност изглежда смешно. Майка им пък е нещо като касиер и е лика- прилика с дъщеря си, но принципно е добра. Заплатите( мизерни500-700лв) се бавят с месеци. Още от първия месец започва ходенето по мъките с получаването им.Работното време е докато ти позволят да си тръгнеш,не че нещо се работи де.Пуши се постоянно,изприказват се куп глупости които нямат нищо общо с работата. За шефовете всички са палячовци и винаги те са прави. Няма работник освен секретарката ( и родата ) , който да е издържал повече от две години.
Горещо препоръчвам всеки добре да помисли преди да се върже на празните обещания за огромно проценти и комисионни и светло бъдеще в таз дребна фирмичка!!!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?