Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ЧЕЦ Браво ООД /img/frontend/nomap.png"

ЧЕЦ Браво ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 13 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 13


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Бях на интервю при Госпожа Тонева през август 2017.

То ми беше абсолютно достатъчно, за да разбера за 1 час, че срещу 900 лева нето за работа от 10 до 7, гарнирана с презрение и недобре прикрито чувство за мегаломания ... няма нужда дори да опитва човек.

Госпожата каза на интервюто, че е завършила филология във Велико Търново, а в сайта на Bravo е излъгала, че е завършила СУ "Климент Охридски". И даже не знаеше за това :).

Истината винаги е в малките детайли.

На сайта си грее единствена тя ... като звезда ... и някакъв англичанин. Други хора в екипа на Bravo не съществуват.

Ами работете за нея, щом така се оценявате.

Аз за глупави хора няма да работя, дори да трябва да съм на хляб и вода.

Поздрави.


настоящ служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте, не мога да не изкажа мниение след толкова космически глупости изписани за центъра, за метода и за Светла Тонева. Работя във софийския център като секретар от половин година и за това време не съм изчистила нито една тоалетна. Направо се чувствам пренебрегната, явно не чистя така добре като някои други ;) За сметка на това правя други неща добре, за което всъщност съм наета. Факт е, че когато не се справяш със служебните си задължения, не можеш да се задържиш на едно работно място. Факт е, че когато те уволнят за това, че не справяш, не е приятно. Така че помията тук си е само в паничките на тия, дето сипват. Хората търсещи работа, могат да си използват мозъка и да преценят кое е плод на злобничко клюкарстване и кое е истина.Само да отбележа, че за да си преподавател, не е достатъчно да знаеш езика, трябва да имаш и подход на преподавател, желание за преподаване и поне мъничко страст. Иначе не става. Нашите учители тук са такива, за това работят при нас вече доста време.
Относно камерите - те не са скрити, има бележки за видеонаблюдение навсякъде. Ползват се за нови учители, защото е нормално да се следи как протичат уроците в началото, заради спецификата на метода. Като стана въпрос за метода - ами той е уникален, получили сме достатъчно положителни референции и доволни курсисти водят и препоръчват на приятели, така че там пък изобщо няма какво да се обясняваме.
Накрая,относно изискванията на г-жа Тонева - не знам вие как точно сте идвали на работа, но съгласете се, че за един преподавател не върви да се изтъпани пред курсистите по деколте и дъвка. Най-малкото дъвката доста пречи на говоренето, което, както знаем, е много важно при Калан :) Лично към мен, както и към преподавателите в центъра, г-жа Тонева е изключително коректна по отношение на заплащането. НИКОГА, при никакви обстоятелства не са се забавили заплати, хонорари или сметки. Ако не успее да се проведе обучение, за което е платено, парите се връщат ВЕДНАГА. Винаги, когато се налага на някой и е дошъл и казал човешки, че му трябват пари, трябва да му се отмени час, да закъснее, да размести нещо - винаги се уважава такава нужда. Аз лично съм много благодарна на г-жа Тонева, че не ми е казала копче за облеклото, въпреки че обичам да ходя с дънки и кецове и това не е особено подходящо за секретар.
А, за малко да забравя да уточня - секретарски часове се дават на преподавателите, когато ИСКАТ, за да може да им се увеличи хонорара от часовете. Аз например не преподавам, въпреки, че мога, защото ми е по-приятно и достатъчно да секретарствам. Г-жа Тонева винаги е вземала под внимание мнението ми, никога не е налагала своето и смея да твърдя, че работим в много добър синхрон. Че има работа - има, никой не плаща заплата да седиш и да си лакираш ноктите. Мен не ме страх от работа и се справям добре със всички задачи.
В заключение ще кажа, че важи с пълна сила правилото "каквото почукало, такова се обадило" Аз работя добре и получавам страхотно отношение насреща. Хубаво е да се замислите вие какво сте дали.


-42 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-4
Колеги
-4
Работна среда
-5

Не ме е страх да си кажа името, защото за щастие нямам никакви отношения преки с фирмата. Но моя приятелка кандидатства за работа в това училище, беше наета и уволнена след около месец. Тя се страхува да пише, но на мен не ми пречи и затова давам такива отрицателни оценки. Няма да коментирам отношението на шефката защото то е едно преди наемането на хора и коренно различно за съжаление към по-лошо след като започнеш. Много хора са се излъгали и канидатстват. Но се надявам да прочетат мненията и коментарите тук, за да не правят същата грешка.


клиент

-28 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-3
Колеги
0
Работна среда
-5

Отново се убедих, че няма случайни неща както и попадането ми на тези коментари. Учих по този смешен метод преди няколко години и поватарях като папагал заучени изречения и въпроси. Не знам каква е тази кампания в защита на управителката, не съм я срещала през цялото ми обучение, а офисът се въртеше само от момичетата, които освен преподаввателки трябваше  да се правят и на секретарки, и касиерки и може би още много други неща. Но на въпросите ми защо търпят всичко това те само се усмихваха, защото въпросната г-жа ги контролираше с камери във всяка стая. Нещо, което изобщо не ми беше приятно, защото няма право да ме записва без мое знание. Много хора ако знаеха това биха се отказали, все пак е нарушаване на личната свобода.Относно този метод - изключително неефективен, защото от повторение не ти дават да си изкажеш собственото мнение. Заучават се глупави неща, забранено било обясняването на граматика, макар че аз си поисках от моите преподавателки да ми дава упражнения. Не случайно говоря в множествено число, защото за кратко време се смениха няколко момичета. Текучеството е огромно. Не знам как въпросната г-жа Тонева не потърси малко вината в себе си и начина на менажиране, а пише несвързани обяснения.Успех на тези, които се захванат да учат по този метод, аз съжалявам, че се поддадох и изхарчих толкова много пари за нещо безполезно.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Аз сьм една от пьрвите завьршили БРАВО  . Благодарение на Светла Тонева и Калан Метод , шест години живея и работя в Англия. Невероятен метод е този , бьрзо и лесно се усвоява, и по важното , преподаван от специалисти не ти остава време дори да се притесниш и проговаряш !!!! Искам да изкажа моята благодарност на Светла Тонева за -  БРАВО -, КАЛАН МЕТОД  и сьздаването на тези центрове . Пожелавам още по-големи успехи и развитие . БЛАГОДАРЯ1


клиент

44 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте, 
И аз бих искала да се присъединия и да кажа колко съм доволна от условията в Браво център. Центърът предлага нещо уникално и това е не само Калан Метод, а отношението към курсистите. Рядко се среща такъв екип от хора в центъра. Аз се чувствах толкова уютно,предразположиха ме така,че аз да мога да се чувствам освободена от всякакви бариери и притеснения.Всичко беше на ниво - преподаване,отношение,уважение. Не мога да се оплача по никакъв начин. В този център аз получих стимулът да се развивам чрез английския език и също така ,че мога да се справя и да го науча. Не мога да разбера защо някои хора си мислят,че може да навредят с такива фалшиви коментари на една толкова успешна школа с невероятна репутация! Сигурно вече въпросния човек разбира  ,че ако отново напише някое толкова неистинно твърдение, ще бъде оборен двадесетократно!! Ако не сте учили по Калан Метод,искрено ви пожелавам да пробвате , за да се убедите колко много може да ви помогне във вашата кариера , както вслучая се убедих сама!


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

По настоящем съм служител на фирмата в офиса в Бургас.Няма да коментирам неграмотността на въпросната госпожа/госпожица,нито просташкото и елементарно твърдение,отнасящо се до " селенията" и Бургас,ви пожелавам и вие някой ден да имате лукса да живеете до морето.Неслучайно Хемингуей е казал,че провинция е всичко,което не е до морето. :) Нищо лично.
Не е достойно да се подвизавате с фалшиво име,явно не ви стиска да се покажете.
Не знам откъде възниква идеята,че госпожа Тонева е някакво страшно женище-цербер-надзирател и т.н. Човек се отнася с теб така,както и ти се отнасяш с него.Това,че е принципна личност,която настоява за коректно изпълнение на задълженията,за които съответно се заплаща съвсем адекватно,е начинът,по който се гради бизнес,с много филиали и прочее!
Относно работната атмосфера-няма какво да се добави,приятно е и понеже работата е динамична и времето не се усеща.
Некадърността не е оправдание за злоба и клевета.
Все пак в България има съд и правна система,ако някой смята,че са му нарушени правата и е подложен на унижения и т.н. си има съответните органи,има какво да се направи.
Хубав ден ви желая,надявам се се чувствате горда от себе си,така,както ние се чувстваме в тази работна среда.Дано някога усетите удоветворението от КАЧЕСТВЕНАТА работа!
А на наши бъдещи курсисти и колеги-елате и сами се убедете!


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Преподавам в ЧЕЦ Браво от дълго време и съм работила със стотици хора, желаещи да проговорят английски език. Без значение на възраст, пол, социален статус и материално положение, всеки от тях постигна мечтата си свободно да говори езика на Шекспир и да бъде уверен в езиковите си умения. Това се случваше, случва се и ще продължава да се случва. Защото работим с ентусиазъм и даваме най-доброто от себе си. Защото използваме Калан метод, за да го постигнем. Защото целият ни екип - от управителя г-жа Светла Тонева до нас, преподавателите, обгрижва курсистите със своето елегантно отношение, коректност и професионализъм. И всичко това е в резултат на творчеството в работата ни, което г-жа Тонева насърчава и поощрява непрекъснато. Точно този творчески импулс ни прави толкова успешни. И с толкова много зложелатели, желаещи да опетнят репутацията ни с нечистоплътните си клевети. Които са просто поредното доказателство за високия ни рейтинг на пазара на езикови услуги. 
Вярвам,  че кандидатстващите за работа при нас ще проявят снизхождение към нападките на завистниците. За да разширят професионалните си хоризонти :)


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Служител съм в ЧЕЦ Браво от доста време. Много съм доволна от отношението, заплащането и условията на работа. Чувствам се удовлетворена от атмосферата в школата, от възможностите за развитие и горещо препоръчвам центъра на искащите да изучават чужд език. Курсистите ни са много доволни и от преподавателите, и от ръководството, и от метода на Калан. Това показват и последните анкети, които бяха разпространени сред тях.
Като човек, понастоящем работещ в ЧЕЦ Браво мога да кажа, че написаните отрицателни коментари и отзиви по-горе са напълно измислени и непристойни. За това си има и съответните доказателства като фактът, че аз - като секретар на филиала в София и колегите преподаватели сме в школата от доста време и не сме се сблъсквали с никакви проблеми. Има колегиалност, зачитане и разбиране - също толкова важни за една работна среда, както всичко друго, описано по-горе. Написаните думи по адрес на управителя на школата няма да коментирам, защото са безпочвени и граничат с просташко оплюване , а такъв изказ няма място след хора, занимаващи се с образование.
За курсисти и търсещи работа хора школата е перфектното място за изява и това, че тя съществува от 90те години и се задържа на пазара и до днес, когато просперира и нараства, е достатъчно доказателство за това. :)


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Случайно попаднах на този сайт. Вече съм свикнал с тоталния негативизъм в българското интернет пространство. Мнението си изразявам защото тук се натъкнах на абсурдното и злонамерено писание от т.н. Делиана Рангелова по отношение на Чуждоезиков център Браво. И тъй като неотдавна завърших курса по английски език по Калан метод във въпросния център мога първо да кажа, че това е най-приятният и ползотворен начин за учене на езика. Бързо постигаш резултати и най важното отърваваш се от психологическата бариера на страха от грешка, която основно пречи в ученето на езика. И това се случва в една предразполагаща и толерантна атмосфера. Не мога да си представя как се постига тази среда ако беше вярно това, което въпросната Рангелова твърди.
Мисля си че става дума за нарочно охулване от страна на бивш служител или за нелоялна конкуренция. Вече добре познаваме отмъстителната си и завистлива българска природа. А това е тясно свързано и с все по-нарастващата некъдърност на българския служител в различни сфери.
Позволих си да напиша мнението си по простата причина, че не ми харесва да се пречи на един толкова успешен метод за учене на език вместо да бъде подкрепян за да стане достояние за повече българи.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?