Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

НЕС ИНЖЕНЕРИНГ ООД /img/frontend/nomap.png"

НЕС ИНЖЕНЕРИНГ ООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 4 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-4 от общо 4


бивш служител

36 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
3
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
3
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
4

Работих като технически ръководител във фирмата близо две години. Напуснах, поради предложение за по високо заплащане от друг работодател и още съжалявам. Заплатата в фирмата ми не беше от най-високите за пазара по това време, но поне я взимах всеки месец на уречения ден. В момента съм безработен, тъй като на последната ми работа не бях вземал пари от 4 месеца. Управителя на фирмата е високо образован инженер, със завидни познания във всички области на строителството. Има високи изисквания към персонала, тъй като и той самия е перфекционист. Избухва лесно, но и знае как да възнагради някой когато трябва. С работниците се държи като "равен с равен". Черпи ежедневно всички свой партньори и гости в офиса със скъпо уйски и какво ли още не. Помага на всички близки и не толкова близки. По онова време  беше раздал доста големи суми, под формата на заеми на голяма част от работниците. Имах случай когато работник отишъл в офиса да се оплаква от мен. Управителя го приел, почерпил го уйски, изслушал го, казал му че не е прав, обяснил му че думата на техника е закон на обекта и го изпратил да се връща на работа. На другия ден, този работник дойде на работа, извини ми се и каза пред всички, че ШЕФА е голяма работа. Фирмата е силно специализирана в областта на високотехнологични хидроизолаций на тежки подземни съоръжения. Бях на 4 месеца служба, когато шефа ме заведе една седмица на семинар в Брюксел, изцяло за сметка на фирмата. Там научих много неща за които не бях и чувал... Идваше много често на обектите, забелязваше и най-дребните косури и ни съветваше как да ги отстраним най-лесно. За строителството обичаше да говори постоянно, спореше с всички и винаги беше прав. Мога да кажа, че почти всичко което научих за строителството, за новите материали в бранша, за новите технологии...научих от Управителя на НЕС ИНЖЕНЕРИНГ. Гарантирам, че  всеки който би могъл да започне работа в тази фирма и да спечели доверието на Управителя, ше бъде много доволен от това което ше научи за този бранш, както и отцялостния процес на работа. Иначе останалите колеги и колежки бяха СУПЕР...:)


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ами какво да ви кажя аз бях преди няколко месеца там на интервю за работа там също 4аках 1 4ас минимум пресаствах на няколко скандала с служители.Първо влезе едно мом4е което не беше шефа на фирмата и си поговорихме след това влезе шефа изглеждаше ми пиян и по4на да се прави на мн велик явно алкохола му деистваше така или незнам може и да е наи велиякия ама не сам го заси4ал до момента никъде .А пред това наи сме6ното за което ви го пи6а питах един 4ожек от блока за6тото тогава офиса бе6е в един блок на кои етаж е офиса и тои ми вика мом4е не се излагаи да ходи6 при този психопад на работа само вика и пие и се кара с вси4ки :) 4ух викането видях 4е си пиива  :) и ако някои като мен замо4е да е по4нал работа ако ми каже 4е е и психопад :) на4и ком6иите са прави и по добре 4е не ме е взел на работа 


кандидат за работа

-23 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
2
Колеги
-5
Работна среда
-5

Тея са много зле! Нямат никаква ориентация Кандидатствах при тях за работа .Бяха ми обявили един час и както винаги дойдох навреме и дори подраних .Приеха ме в една стаичка с 10-тина човека вътре ,където домуваше касиерка и раздаваше пари.Поседях прав 30-тина мин па реших да запитам другите хора за какво чакат .Отговори ми се че и те за интервю са дошли и чакат от близо 1 час. И така си поседяхме прави още 1 час докато шефа благоволи да ни приеме на интервю.Та това е мога да си обясна ,как може едн собственик на фирма да те кара да чакаш 2 часа а да изисква от работника да е стриктен и точен към него.Па ние да не сме роби бе! Или старата приказка ''Ние сме връзкари а вие измекяри ,търпете и трайте" ,и до кога така ще я караме бе , не ги ли виждате какви са пустиняци! Та малко се однесох от темата та да продължим с интервюто .Влизаме по 4-рима, Шефчето ни обяснява колко висши има и какви велики строителни  казуси е решил ,по някога се сеща за нас ,че сме на интервю та ни зададе по някой друг въпрос .Къде те изслуша ,къде не и пак на неговата тема ''Аз колко съм велик а вие колко сте гладни и изглупели да ме слушате".И така мина цялото интервю Пита ни има ли въпроси и ние го питахме кога ще звънне да ни инвормира за резултата от интервюто.Каз ни понеделник, днес е четвъртък и още чакам .
Та се питам тоя интервю ли ни проведе или си прави душевна чикия с нас!!!???


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Във всяко едно отношение, нещата са под всякаква критика.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?