"Лабимекс" ООД /img/frontend/nomap.png"

"Лабимекс" ООД

какво заплащане предлага фирмата? пускат се едни и същи обяви сравнително често,което не е добър показател. каква е фирмената сигурност, социални придобивки има ли и т.н.?

представител на управлението

В така наречената фирмичка работят 11 човека,които превърнаха Лабимекс в сериозна компания с добра експертиза.Естествено анонимноста е силата на хора,които гледат,но  нищо не виждат в огледалото.Хубаво е ти обиден колега преди да се гавриш с труда,отношението и мотивацията на хората в екипа ми, да се замислиш,защо до месец от постъпването си на последните 3 места си била освободена.Аз не съм анонимен и ми пука.Нормално е като не ставаш за  работа ,за която си назначена да опитам да ти възложда нещо, за което те бива.Да ама не...Просто като човек види симптомите трябва да очаква и болестта.Както и да е...При нас през лятото наистина е хладно,а сега в знойната зима е топло и приятно.Все повече кандидати от конкурентни компании желаят да работят при нас-значи сме на прав път.Е ще има и такива като теб анонимнико,но това е хубаво на нета нета- дава свобода,в която всеки може да отсее плявата и да сподели какво мисли наистина.

Фирмичка, която на мен лично не ми направи добро впечатление за малкото време в което работих там. Нямат установен ред на работа, йерархията е "всеки ти е шеф".Комуникация на много ниско ниво и нервничене нон стоп, мънкане и направо смешно заплащане.
Важно: Внимавайте, може да ви наемат за търговски, а всъщност да ви превърнат в секретарка, която да копира и превежда, както и евентуално да преправя разни документчета, за това бъдете изключително наблюдателни. Текучество има и като гледам всеки иска да се маха от там, освен разбира се, нейно всемогъщество шефката на търговския, която няма да е лошо да изкара един курс по мениджмънт, малко маркетинг джибиджи няма да е излишно, че и липсват основни познания.
  Все пак има и положителни страни, поне се сещам за една и тя е-в офиса е хладно лятото:))))
Успех на всички!