Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

"Лабимекс" ООД /img/frontend/nomap.png"

"Лабимекс" ООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

какво заплащане предлага фирмата? пускат се едни и същи обяви сравнително често,което не е добър показател. каква е фирмената сигурност, социални придобивки има ли и т.н.?


представител на управлението

39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
3
Натоварване
4
Потенциал
4
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
4

В така наречената фирмичка работят 11 човека,които превърнаха Лабимекс в сериозна компания с добра експертиза.Естествено анонимноста е силата на хора,които гледат,но  нищо не виждат в огледалото.Хубаво е ти обиден колега преди да се гавриш с труда,отношението и мотивацията на хората в екипа ми, да се замислиш,защо до месец от постъпването си на последните 3 места си била освободена.Аз не съм анонимен и ми пука.Нормално е като не ставаш за  работа ,за която си назначена да опитам да ти възложда нещо, за което те бива.Да ама не...Просто като човек види симптомите трябва да очаква и болестта.Както и да е...При нас през лятото наистина е хладно,а сега в знойната зима е топло и приятно.Все повече кандидати от конкурентни компании желаят да работят при нас-значи сме на прав път.Е ще има и такива като теб анонимнико,но това е хубаво на нета нета- дава свобода,в която всеки може да отсее плявата и да сподели какво мисли наистина.


бивш служител

-36 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-3
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-4
Работна среда
-4

Фирмичка, която на мен лично не ми направи добро впечатление за малкото време в което работих там. Нямат установен ред на работа, йерархията е "всеки ти е шеф".Комуникация на много ниско ниво и нервничене нон стоп, мънкане и направо смешно заплащане.
Важно: Внимавайте, може да ви наемат за търговски, а всъщност да ви превърнат в секретарка, която да копира и превежда, както и евентуално да преправя разни документчета, за това бъдете изключително наблюдателни. Текучество има и като гледам всеки иска да се маха от там, освен разбира се, нейно всемогъщество шефката на търговския, която няма да е лошо да изкара един курс по мениджмънт, малко маркетинг джибиджи няма да е излишно, че и липсват основни познания.
  Все пак има и положителни страни, поне се сещам за една и тя е-в офиса е хладно лятото:))))
Успех на всички!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?