ПРАВНА КАНТОРА "Иванова и съдружие" /img/frontend/nomap.png"

ПРАВНА КАНТОРА "Иванова и съдружие"

клиент

Бях уволнен от работа през 1996 год. обърнах се към кантората, за да заведем дело срещу работодателя ми. Бях внимателно изслушан и консултиран от юристите. Консултацията беше изключително компетентна. Заведохме дело, което завърши по най-добрия за мен начин. Много съм доволен от това.
Впечатлението ми е, че юристите са изключително компетенти. През 2011 год . отново имах проблеми с друг работодател и се обърнах отново към Кантората, за да заведем дело. Отново делото ми беше спечелено, получих парите, които ми дължеше работодателя с лихвите. Това, което видях, че юристите имат много добри отношения помежду си, работят като екип.
Сега ако имам правни проблеми пак бих се обърнал към тях за съвет и помощ. Жалко, че винаги ще се намери някой, който иска да вреди и пише гадости и неверни неща. Явно е някакъв техен неуспял  конкурент.

клиент

Правна кантора "Иванова и съдружие” - абсолютно некомпетентни юристи с изключение на адвокат П.В. За управление не персонала въобще никога не са чували - а пък за "модерни методи за плащане на възнаграждения и мотивиране на работниците и служителите за постигане на по-голяма ефективност от работата им" - това са го преписали от някой учебник. Оценка на знаниятата им по социално осигуряване - абсолютна двойка. Никога не се обръщайте към тях за адвокатски услуги - "Въздух под налягане". Относно назначаването на персонал в тази фирма – не си помисляйте дори да кандидатствате там – ниски заплати, лошо отношение към персонала. Предлаганата работа там нито е престижна, нито е в модерен екип, нито ти създава условия за допълнително обучение и професионално развитие - това са пълни глупости. Освен да се държат с вас като към слуга не очаквайте нищо друго и да ви плащат мизерни заплати. Ако се мразите – кандидадствайте ...... друго не мога да ви посъветвам