Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Диана ООД /img/frontend/nomap.png"

Диана ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 22 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 22


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, хора! Не пропускайте предоставената ви възможност! Не оставяйте късметът си! Нека не съжалявате след време за подминаването на този текст. Казвам се Димитър, на 39 г. от Карлово. Моят нюхт за сигурна печалба не ми изневери, когато ми се отдаде този невероятен шанс и сега боготворя този ден. След време, много от вас ще ме споменават с добро. Подробно описание за всичко, ще намерите в този сайт:
WWW.RABOTAIDOHOD.SIMPLESITE.COM
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
Допълнителни доходи, надомна работа, онлайн бизнес, работа по интернет


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ако отношението към служителите е същото както към клиентите, то тази фирма я чака светло бъдеще...........


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0


Martin Deyanov се чувства ядосан в/във Центрове за гуми Диана
5 юни · Sofia ·
Един въпрос към управата на Центрове за гуми Диана и по-конкретно сервиза им на Ботевградско Шосе.
Намирате ли за коректна бизнес практика служителите ви най-нагло да лъжат клиентите, че са им криви джантите и буквално да ги изнудват за изправяне на всичките 4-ри броя? И това при положение, че току що си купил 4 нови гуми и си платил монтаж и баланс и си занесъл изчистени и проверени джанти?
Случката се разиграва на 04.06.2018 (вчера) в около 18:00 часа, както казах в сервизния център на Ботевградско Шосе.
Спирам на паркинга, влизам в магазина и чинно си плащам 4 нови гуми, които бях проверил предварително, че имат налични. Казвам, че нося джанти и искам да се монтират и сложат на колата, плащам си монтажа и баланса и излизам отвън при момчетата от сервиза.
Въпросния хубостник от снимката вади джантите от багажника, носи ги вътре и буквално веднага излиза и гордо заявява - тия джанти са супер криви! Аз, леко изненадан (при положенеи, че съм ги проверил когато изхвърлих старите гуми от тях) - казвам ок, нека да ги видим на машината. Влизаме вътре, младежа ги реди една след друга и - пълен шок - джантите направо играят казачок. На всяка една борда им дава отклонение по над сантиметър и цялото колело се клати. Аз съм потресен, как е възможно, до последно съм ги карал и нищо да не усетя. Казва ми - можем да ги изправим и аз с неохота се съгласявам, все още не вярвайки какво съм видял. Слагат ги на другата машина за изправяне и О, Чудо, борда не помръдва грам. Натискат с хидравличния крик по 1-2 пъти лекичко тук там и за няма и 3 минути ми "изправиха" и 4-те джанти. Леко изнервен, почнах да се усещам че ме пързалят и директно ги питах, как така на едната машина играеха безобразно, а на другата хич? От там вече се почна едно хълцане и мънкане и няма да преразказвам скандала, който последва.
Каква е схемата - на първата машина имаше сложена една подложка на самата главина, която не позволява джантата да легне плътно. Съответно като я стегнат с конуса - цялото колело е застанало на криво и съответно играе безобразно. В последствие, разбира се подложката беше махната, а аз в учудването си не се усетих на момента.
Беше ми отказано да видя записа от камерата, тъй като "сега в края на деня не можело, да съм дойдел утре в 9". "Като ми свидело да си платя за изправянето, да съм си платил само за 2 броя, айде от тях да минело". "Машината не се виждала от камерата и за това нямало какво да направят", въпреки, че въпросната камера гледа точно на там, и какви ли още глупости не изслушах. Няма да коментирам и факта, че се трябваше изрично да ги гоня да не развиват и завиват сектретните болтове с гайковерта, а на ръка.
И пак питам, уважаеми Центрове за гуми Диана - според вас нормално ли е толкова нагло да лъжете клиентите си и смятате ли да вземете мерки срещу въпросните служители, рушащи реномето на фирмата Ви? В цялата схема освен работниците в сервиза е и търговеца от магазина, който откровено се опита да прикрие схемата. Имате записи от камери, знае се кои служители са били на смяна по това време, чудно ми е ще има ли реакция от Ваша страна? Мога да предоставя и фактурата за покупката ако е нужно.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Който не е доволен от Диана да не ходи там.Аз съм доволен и от обслужването и от монтажа.А това са вече 5-6 години.


клиент

-9 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-1
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
-1
Потенциал
-1
Местоположение
-1
Колеги
-1
Работна среда
-1

Здрвейте
Закупих си гуми от автоцентър диана гр Плевен
до тук добре защото всички бяха усмихнати
Изваждам 4 джанти от багажника и ги давам на един служител.
Монтираха ми гумите и излиза един работник и ми казва че трябва да заплатя на касата 200 лева защото са ми изправили джантите
Аз му казах че това е невъзможно защото преди половин час бях в сервиз за гуми и ги проверявах на баланс машина защото ги купих с уговорката ми с продавача че ще ги платя но преди това искам да ги погледна в сервиз
Излезна управителя и ми каза че ще извика полиция защото не искам да си платя
Аз и на него му обясних че джантите гарантирано са ми прави защото преди малко съм ги въртял на баланс машина
След половин час скандали ми хвърлиха гумите в багажника като зъплатих 32 лева за баланс на 4 гуми седемнайски
отивам в друг сервиз монтирват ми гумите на автомобила и тръгвам да пътувам а в колата не се стой
всичко вибрира
спирам в сервиз в Луковит и ми направиха баланс за 12 лева за 4 гуми и после нямах никакъв проблем
Като поразпитах малко разбрах че това е практика в автоцентрове диана да рекетират клиентите си пари за изправане на джанти без дори да ги пипнат защото работниците взимат сериозен процент от тази сума
и ако мине номера добре за тях
така че аз просто НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА БЪДА КЛИЕНТ НА ДИАНА


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Преди 2 седмици и на мен ми се наложи да си купувам зимни гуми, чудя се от къде, и реших гуми център диана, нали са най "ДОБРИТЕ". Да ама ... Отивам в магазина им в София на Ботевградско в посока Долни Богров, влизам в магазина избирам гуми закупувам 2бр. гуми, до тук всичко е ок. Идва моят ред за подмяна на 2 нови гуми + 2 стари, свалят ми джантите и ми се обявява, нови винтили, казвам добре все пак здравето е най важно, след това 4бр. криви джанти /при положение, че бяха изправяни преди няколко месеца/, казвам и на това добре, за да важи гаранцията на новите гуми. Тръгвам си. След около 2 седмици забелязвам на предна лява гума/новите от диана/ появил се балон отстрани на гумата. Реших да отида до този "ГОЛЯМ" център за да видят гумата, и да си направя рекламацията, НО при влизане в магазина за рекламация вече гледат с друго око на теб. Служителчето от което си бях закупил гумите, само като чу за какво съм дошъл започна да ме убеждава как съм ударил в дупка или нещо друго гумата, иначе нямало как да стане този балон. Все пак дойде да погледне гумата, и дори без да се наведе към балона на гумата даде "ЕКСПЕРТНО" мнение УДАРЕНА Е. Помолих го да ми покаже къде точно има следа от удар по гумата, тогава вече взе да я гали и да продължава да цъка и повтаря едно и също УДАРЕНА Е, УДАРЕНА Е .......Попитах служителчето каква е процедурата за рекламация, и ми обясни, че трябва да я оставя при тях за 1 месец докато мине експерт от производителя, но той щял да ми каже същото /рекламация няма/, а през това време аз трябва да закупя друга гума и да стискам палци да не стане като предишната С БАЛОН. Така, че колеги шофьори, ако някой смята, че няма да е карък с гумите закупени от диана "ГОЛЕМИЯ" център, да си купува и стиска палци, но ако има и най малки съмнения за дефект по гума и рекламация, това не е фирмата от която трябва да си закупи гумите.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Имитират професионализъм,а са далече от него. Не искам да ги критикувам,но не мога и да ги похваля. Платих 60 лева само за баланс. Не питах защо,но после видях че е за 4 гуми ,а не за две. Върнаха ми половината пари. Вината била моя,защото не съм им казал. Продължих и колата тресе чак до Белград,където в един уличен гараж ми направиха перфектен баланс.Нямах време за рекламации,пък и не знам дали имаше смисъл.Сигурно вината пак щеше да е моя.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Отивам за две гуми поне в Диана,влизам в магазина избирам гуми ,плащам си и отивам на опашката за смяна.Събота е, три часа след обяд и си мислех ,че няма толкова навалица.спазвам си реда и чакам,но идват една две,три коли ,които влзат директно,оказва се, че гумите им били на хотел.Кактои да е,изчаках ги. След около два часа чакане,а имаше само три автомобила пред мен, ми дойде реда.Влизам в халето,свалят ми старите гуми и служителя ми казва ,че джантите са ми криви и срещу 15 лева с чука може да ги изправи.Това са алуминиеви джанти 1,6 турбо ,които са изправяни в специализиран сервиз само преди два месеца, но явно хорицата искаха да си изкарат нещо отгоре,все пак беше събота..


настоящ служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Боклуци


бивш служител

-17 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
-5
Работна среда
-5

Общо взето трябва да си много пропаднал човечец, за да се хванеш на работа в тази фирма. Работиш 2 месеца без договор, ако има офертичка за тях те пращат да се запишеш в бюрото по труда като безработен, за да може после да дръпнат някой лев от теб чрез скапаната система. През сезона работиш като куче, а когато той приключи - хайде чао, "държиш се зле с клиентите, правиш грешки" и каква ли не глупост ще ти кажат, вместо да нарекат нещата с истинските им имена, а имено - СЕЗОНА СВЪРШИ, НЕ НИ ТРЯБВАШ!
Не знам само ако започнете, от кое всъщност ще се уморите - от работата или от колегите Ви които повечето са банда селяни, които си разнообразяват безсмисления живот с интриги или мръсни номерца. Готините хора се броят на пръсти и то само на едната ръка. С шефовете не съм си говорил много, много - но принципно са въздухари. Търговският им отдел съм виждал 2 пъти - и това което се казва за тях е вярно - надути кифли, които се мислят за нещо повече от останалите, а всъщност са девойки, които са си пропиляли младостта.
След този кратък анализ, следва извода: АКО СЕ СМЯТАТЕ ЗА ПЪЛЕН ИДИОТ, КОИТО НАИСТИНА НЕ МОЖЕ ДА СИ НАМЕРИ ДРУГА ПРИЛИЧНА РАБОТА, ТО гумичките "ДИАНА" са точно за ВАС!
Радвам се, че се махнах от там.
 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?