Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

геяна /img/frontend/nomap.png"
5 4 0
4 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


настоящ служител

37 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
5
Привилегии
3
Фирмена сигурност
5
Натоварване
3
Потенциал
3
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Спокойна работна среда. Рядко срещано човечно отношение и уважение от страна на работодателя към работниците. Няма текучество на персонала.


настоящ служител

27 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
4
Привилегии
1
Фирмена сигурност
5
Натоварване
3
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Работя в тази фирма от няколко години и смятам,че съм добил представа за условията.Това е една фирма която е с 20 години по-напред с материала срвнение с другите фирми от бранша.Тази фирма е много стабилна и е добра за работа има стабилни колеги.заплащането не е атрактивно но все пак е добро,има ваучери за храна има добра хигейна,шефовете са много човечни и разбрани хора.Най много ми харесва че няма разценки както в другите фирми-точно от тук идва спокойствието няма дразги че един работи по-платена манипулация а друг по-ниско платена.само искам да отбележа че като казвам че няма разценки не озна4ава че цял ден може да си клатиш краката и да вземеш 1000 лева.шефовете са измислили някакъв си техен начин на плащане който е справедли и всеки взема толкова колкото си е заслужил.Лятото се налага да се работи и съботите, но пък зимата добре си отпочиваме.
като чета по другите фирми хората се оплакват че шефовете строят нещо а парите ги удържат от работниците и при нас строят но нашите пари не ги намалят.
Няма поток от напускащи работници което означава че са доволни.
И както казах най много ми харесва,че няма конфликти спокойно е а спокойствие като има и здраве има а здравето е най скъпото нещо.Желая на всичким ви много здраве и да имате като моя късмет да си намерите добра работа с добри работодатели.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?