Булджак Ад /img/frontend/nomap.png"

Булджак Ад

До кандидатите с техническа специалност. Не кандидатствайте, Не приемате такова предложение, не го правете. Пазете си живота и здравето. Техническото състояние на базата е меко казано окаяно. Последно инсталираната хладилна техника е от далечната 1989г.Не е по-добро състоянието и на автоматиката и енергийните съоръжения. Информирам , че основната инсталация работи с 5 тона амоняк и, като се има в пред вид, че последния основен ремонт е през 1998г.представете си в какво състояние са тръбопроводи те и другата хладилна арматура. Това предприятие не отговаря на никакви технически и санитарни изисквания.Трябва да бъде затворено принудително от институциите. Не на последно място е, че Булджак се управлява от отвратителен номенклатурчик и противен търгаш. Мачка и вменяване на персонала несвойствени дейности,без оглед на риска. За ЗБУТ забравете. Заплащането на техническия персонал е под средното ниво. ОПАСНО ЗА Здравето
И Живота!!!

Единственият недостатък, който важеше за фирмата беше ниското заплащане. Сега чувам, че нещата са малко коригирани и вече се доближават до средния стандарт. Лоши моменти има навсякъде, но докато работех там не съм имал никога проблем нито с началници, нито с колеги. Работната обстановка е супер, прекият началник и той, изобщо колегите бяха 6+.

Понеже тази фирма се води една от големите В Бургас - а гледам,че никой не е пуснал - инфо, да разбулим малко какво става зад завесата.
асега работя тук,но както в повечето български едри компании"баджанаците" управляват и личностните качества не са особено важни.
Интриги и прочие,постсоциалистически манталитет,да не кажем направо социалистически:)
Нищо лично - просто ако някой рещи да започе работа в тази компания да не възлага големи надежди,особено ако е човек,който иска да се развива.
90% от служителите са пенсионери или хора,които нямат никаква друга алтернатива и на тази база заплащането е  доста ниско .Но е редовно - без закъснениия и с осигуряване на реалната заплата,което си е сигурност в тези времена така,че - кариера и пари тук  няма да направите,но ако сте що-годе специалист  - пенсионер - добре дошли:) .
Поздрави и успех на всички,които са избрали да живеят и работят в БГ.