Емир ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Долни чифлик, ул. Батова, 5&markers=Долни чифлик, ул. Батова, 5

Работата е в Долни Чифлик, разбираш чак като подпишеш договор. Пътува се сутрин един час и вечер един час ако всичко е наред.

Потъващ кораб, цялата база е обявена за продажба това мога да кажа. В момента когато казах, че искам да напускам започнаха всякакви обиди и квалификации, предизвестието е 45 дни няма как да го спази който и да е. Направено е с цел да не се плати последната заплата. Мен лично ме ощети с 300лева за ноември и 550 лева за декември. Не знам кой ще прежали толкова пари . Ще става по зле пари няма за нищо . Мога да обясня на всеки за какво става въпрос 0896701320

ФИРМАТА Е ПОВЕчЕ от смехория. Да не говорим за условия.... в централен шоурум студ, и куче да вържеш няма да стои, решението на шефа: ПИЙ ЧАЙ(пести от тока). ОБУЧЕНИЕ = САМОУБОЧЕНИЕ.Почивни дни- да 2 през седмицата но никога един след друг, но само за хората от отдел продажби: др може и да почиват понеже са с привилегии-шуробаджанаштината не ги е подминала и тях. Колегите - вечния месецен цикъл, а на всеки въпрос ти се гледа отгоре с намръщена физиономия и недоволство. СТОКАТА ПОД ВСЯКВА КРИТИКА ... по долна и от китайските боклуци на битака но за сметка на цената - като на Италиански дизайнерски продукти.Др е въпроса за т.н. ДВОЙНО СЧЕТОВОДСТВО- на кой се маркира на кой не по преценка. Да не говорим че ме сакратиха "ПО ВЗАИМНО СЪГЛАСИЕ" от днес за вчера. Заплащане и то смешно като цялата им фирма. Ако някой се зачуди или ако има др оферта .... БЪРЗО БЯГАЙ но не и към ЕМИР !!!!

Всичко написано за фирмата е истина.Така наречените управители не разбират от нищо дори и нямат желание да се научат.нещата винаги се представят така както на тях им е изгодно.Жалко че Емир не може да разбере какво се случва зад гърба му.С тази политика фирмата не я чака нищо добро,а напротив и малкото му останали кадърни служители сте си трагнат.

Фирма Емир  с нищо не може да оправдае очакванията които,хората имат към нея.Отношението към служителите от страна на управителката Жени Тодорова е потресаващо.Тя Не се съобразява със мнението на съпруга си,който също е управител,а какво остава за подчинените.Хората за нея са роби,които трябва да работят без почивка,да бъдат глобявани за смешни неща.Работниците нямат право на глас и мнение,а тонът с който говори(привидно добър) е заядлив,подиграващ и арогантен.Имам един съвет към нея-първо да изкара висше образование (мениджмънт,организаця,управление)и след това да прокарва идеите си за бъдещето на фирмата.Единственото което тя ще постигне,е да завлече фирмата на дъното на морето.Горкият заблуден г-н Емир ,ако само предполагаше,какво се крои зад гърба му.

ПЪЛЕН СМЯХ! САМО ИДИОТИ!

какво да кажа,там съм от 1 година,глоби че си има си има,сега намали и рязко заплатите,уважение никакво,фразата"не ти плащам за да мислиш",често срещана,заплатата започна да се бави,консумативи и всякакви др нормални неща са почти спрени,пушисе 2 пъти в деня,печата се на 2 ра употрба листи,въпросната Жулиета е доволна,защото там където е тя,а именно София командват доведената дъщеря на шефа и съпръга и които да речем че стават,а и там шефа ходи 1 на месеца,но и те са "наведени'.какво да ви кажа ,ако имате излизшни нерви заповядате при нас,за жалост нищо добро н мога да кажа,надявам се наистина скоро и аз да изчезна от там,мислете добре преди да заповядате.Осигуровките са вече на минималния раг забравих да спомена:)

Гледам, че някой тук е писал - работа в Събота. Да, така е, но за сметка на това се почива друг ден от седмицата + Неделя. Тоест почивните дни са два. Заплащането е точно по часовник, на 25-то число. Въпросния „страничен наблюдател” който е писал преди мен, не знам за какви глоби говори, мен за толкова години не са ме глобили нито веднъж, нито пък съм чула за такова нещо. Работното време е фиксирано, а не по усмотрение на шефа. Не знам и за случай да е викал някой да му работи в къщи. Някаква КАЛИ е писала за натиск....Какъв натиск бе? По-либерално място от това не съм виждала. Началниците са млади и винаги готови да те изслушат, лошо е че не всичко зависи от тях, собственика взима решенията но в крайна сметка, фирмата си е негова. Осигуровките наистина са на минималната за съжаление... Колегите са разбрани и точни, разбират си от работата и не ги мързи. Работих там няколко години и мога със сигурност да твърдя че никой за нищо не ме е излъгал. На фона на много други фирми, това е добро място за работа. Няма кой знае какъв шанс за развитие но аз за себе си успях да извлека много ползи, създадох си трудови навици които преди ми липсваха, научих много нови неща, срещнах хора които ми останаха приятели. Когато работиш съвестно не остава незабелязано. Но... все пак, ако някой го мързи или просто иска да взима пари без да работи, няма място там.

шубе го/я е и не казва!

zaplashtane kakto mu e kef na shefa, uvajenie nikakvo...mnogo intrigi ujas...

Миним. осигуробки, неплатени отпуски, глоби, мизерия. За приближената му клика нямам думи. Смешна история бягайте надалеч