Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ПБК ЦСКА 2007 /img/frontend/nomap.png"

ПБК ЦСКА 2007

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

-22 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-4
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
3
Потенциал
-4
Местоположение
-5
Колеги
-4
Работна среда
-3

Не си губете изобщо времето там. Не само, че ще ви държат на изпитателен срок без да ви информират с елементарни неща като каква ще е заплатата или работното време, а когато ги попитате ще отговарят " Това е за сега - работи по-усърдно за да изберем теб"., от многото нещастни хорица работещи там всички са на изпитателен срок и на никой не плащат (!!!).Обявата им за набиране на персонал седи постоянно в интернет и благодарение на кризата им се отдава чудесна възможност да се гаврят с надеждите и времето. Липса на всякакъв професионализъм!!! Имат два централни офиса, които представляват апартаменти в една сграда абсолютно отделена от цивилизацията в квартал Кръстова вада. Няма никаква връзка с транспорт, а отвън има голяма вероятност да те разкъсат глудница осверепели кучета. Единият от "офисите" всъщност е апартаментът, в който живее Президентът на клуба - Георгиус Стерянопулос. И ако объркаш стаите нахлуваш в спалнята му (?!)   Ана, нещо като мениджъра, те инструктира как да работиш като записва на едно листче пред теб " Не говори", "Изключи си телефона", "Изрично е забраненто говоренето с другите колеги (?!)"
Що за дружество? Що за баскетболен клуб?
Работата пък се изразява в седенето на компютър и копиране на сайтове от едно място в друго.
Само не мога да разбера как си позволяват да си уронват имиджа толкова на дребно. Да пестят по този дребнав начин и да си печелят толкова врагове. Разбирам да са никому неизвестна фирмичка - но те са Баскетболен клуб ЦСКА, все пак.
Пародия. Пълна пародия!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?