Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Панагюрище 1962 ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Панагюрище 1962 ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 4 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-4 от общо 4


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте моето мнение е негативно работих във фирмата почти две години с прекъсване. Тактиката на работодателя е разделяй и владей. Колегите са готини и до ден днешен си остах в перфекни отношения. Много хора си тръгнахме там вямаш собствено работно място трябва да си на всяка една позиция където е котато си нужен. За да просперираш трябва да се подмазваш на шефа. Докато имат изгода си добър в първия момент в който откажеш нещо вече си лош. Шефът минава усмихва се уж не хвали а всъщност не го ентерисува при какви условия работим. Два пъти подред след коледната почивка сме работили без отопление с шапки и якета . Закъснят с заплати и аванси. Подиграват се с служителите тъпчат ги и ги унижават. Работиш сато идиот за 450 лв и все си крив. Та и събота и неделя. Като идват проверки преди тях ни инструктират сакво да товорим. А и преди всяка проверка шефа е предупреден за такива като него няма закони и правила.


настоящ служител

35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
4
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
5
Потенциал
4
Местоположение
3
Колеги
3
Работна среда
4

На пук на горните две мнения мога да кажа, че аз лично съм доволна. Не знам преди колко време са работили във фирмата въпросните госпожи, но нещата са коренно различни от това, което описват те. Парите са прилични, работното време си е регламентирано, а ако шефовете са доволни от някой има и допълнителни бонуси. Всичко се модернизира и развива...Наливат се милиони левове за да вървят нещата с една крачка напред и не говоря само за машините, а и за самите хора. Ако си вършиш работата според изискванията и шефовете са доволни от теб, ще направят всичко необходимо за твоето удобство и комфорт, защото ако един работник е доволен производителността му е по-голяма. Така че ако сте решили да станете част от тази фирма, няма да сгрешите. Малко са останали такива шефове и фирми в България.


бивш служител

-6 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-5
Привилегии
1
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-3
Потенциал
-4
Местоположение
-1
Колеги
5
Работна среда
3

Никога повече моят крак няма да стъпи в тази фирма. Бих желала да ви кажа плюсовете и минусите и как мен ме прецакаха.
Заплащането е що годе добре - 460лв + процент всеки ден, който скача ако работиш сам, без колега. Ако имаш късмет да работиш в по-доходоносните йм магазини и получаваш хубава заплата. Аз получавах добра заплата през месеците, които бях там, но за съжаление през един от тях решиха да не ми я дадат цялата.
Шефа е абсолютен лицемер. Когато дойде ти се радва, шегува се, държи се чудесно и си мислиш че всичко е наред. Като си тръгне звъни на управителката и й казва че било много мръсно и хоп - глоба 20лв. И това не е единствената причина, поради която казвам, че е лицемер.
Колегите от друга страна са много точни и разбрани хора, за тях само хубави неща мога да кажа.
Работата не е трудна в никакъв случай.
Съкратиха ме защото там където работех нямаше хубав оборот и наема беше висок.
Общо взето това е. Моята история е че за един месец ми орязаха заплатата с 350 лв без абсолютно никакво адекватно обяснение. Когато поисках такова (което дори лично шефът не ми каза, а управителката) ми казаха, че шефът бил ми възложил задача, която аз не съм изпълнила. На мен нито ми е възлагана задача някога, нито някой ми е казал, че съм се провалила в нея, или поне аз не знам за такъв случай. Още по-малко никой не ми е казал че ще ми бъдат орязани пари, които чаках да ми дадат почти 20 дена без никакво извинение.  Когато поисках обяснение за въпросната задача не ми казаха за какво става въпрос, от което става още по-ясно че си говорим за измама.
Внимавайте с тази фирма, колкото бях доволна в началото така се разочаровах жестоко в края.
 


бивш служител

-40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-4
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
-4
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Здравейте,
така да бъдем обективни:
Във фирмата всичко е морално остаряло, като започнем от елементарната офис техника, минем през методите на работа и стигнем до персонала и самия шеф. Ако имате късмет с "голямо удоволствие" ще Ви плащат осигуровките. Работи се доста повече от 8 часа на ден и изобщо не се плаща допълнително положения труд. Ако Ви се работи в склад, защото офиса е точно такъв и на " -40 С " то това е вашата работа :)

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?