Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ММ брокер ООД /img/frontend/nomap.png"

ММ брокер ООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 4 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-4 от общо 4


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Не е лоша фирмата за нашите стандарти. Някога работех там после се преместих другъде но условията са си пак същите, няма голяма разлика тук - там или където и да е в БГ . Като цяло в България е така трябва да бачкаш 40 години, да плащаш осигуровки, и накрая ако доживееш до 67г. ти дават пенсия колкото да имаш за храна и лекарства.
Ето защо преди 3 години реших да напрявя нещо с оглед на моето бъдеще, като започнах всеки месец да отделям малък процент от скромната се заплата и депозирам в Bitcoin тъй като цената на тази валута откакто е създадена винаги върви на горе. Идеята ми беше че някой ден като стана на 50г. ще съм спестил достатъчно средства в Bitcoin за да не е нужно да чакам мизерната си пенсия.
Приятели не искам да изглежда самохвално . В момента съм на 31г и май няма да трябва да чакам 50 за да се пенсионирам тъй – като дори не съм и санувал че цената на Bitcoin ще нрасне толкова бързо.
Биткойн е най-доброто решение за съхранение на стойност Вие също може да направите така в зависимост от това какъв процент от месечните си доходи може да отделяте.
Ето линк как може да си купите https://www.binance.com/en/register?ref=L7SKVPD1


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Бях кандидат за работа там и мога да изкажа следните впечатления:
Закъснение за интервюто, без да се представи или да прояви някакво уважение към кандидата. Мога да направя съпоставка, защото на други места те питат човешки дали искаш поне чаша вода.
Отношение все едно си второ качество човек и нямаш възможността да говориш, нито да изкажеш мнение.
Осигуровки на минимума с уговорка че ще има доплащане.
Предупреждение че се остава извън работно време, което не се заплаща.
Когато попиташ каква е заплатата по договора, отговора е минимума за длъжността. А как ще се получават останалата част от заплатата-остава загадка.
Оставаш с усещане, че си в миналото-в мутренските времена. Единствения позитив е, че ти се дава обратна връзка дали си одобрен или не.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Извинявайте, но това некомпетентно момиче работи точно 1ден във фирмата.Не мисля, че точно твоето мнение е важно.Ти ли пишеш за коректно отношение?Ти ли точно която “разбираше от застраховки; а не знаеш какво е Добавък смяна на собственост?Много те моля да спреш с безмислените си коментари.Ходи си почивай някъде и не се наричай “Бивш служител” На “ММ Брокер”


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Отвън лъскаво,отвътре гнило!Некоректно, измамно и подло отношение на управителя М.Х.! Излъга още на интервюто, като ми спести за допълнителните задължителни най-малко 11ч. труд отгоре.Три седмици се работи от 9ч до 18ч.,една от 9ч. до 19ч. ( беше ми казано от 10 до 19ч) + една Събота и още някоя, като "доброволец"! Директно ти казва, че когато си до 18ч. си тръгваш в 18:30ч. - 19:00ч. Осигуряват те на минималния праг за длъжността, а плащат заплата "уж" колкото си договорим и бонуси ( това е коза им не се връзвайте) на каса, като в 90-те години, за да няма проследяемост на заплатата! Почувствах се като в мутренските времена! Издевателства над хората, като ги принуждават да работят по около 9 часа на ден и Съботите, без да ги осигуряват дори на реалната заплата, като те лъжат в очите още на интервюто! Не казват и че ще вземате пари от клиентите вие ще сте и касиер и отговаряте и за парите също, че без истинска сигурна каса+ застраховател.!Не коректен, измамен работодател!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?