Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ММ брокер ООД /img/frontend/nomap.png"

ММ брокер ООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Извинявайте, но това некомпетентно момиче работи точно 1ден във фирмата.Не мисля, че точно твоето мнение е важно.Ти ли пишеш за коректно отношение?Ти ли точно която “разбираше от застраховки; а не знаеш какво е Добавък смяна на собственост?Много те моля да спреш с безмислените си коментари.Ходи си почивай някъде и не се наричай “Бивш служител” На “ММ Брокер”


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Отвън лъскаво,отвътре гнило!Некоректно, измамно и подло отношение на управителя М.Х.! Излъга още на интервюто, като ми спести за допълнителните задължителни най-малко 11ч. труд отгоре.Три седмици се работи от 9ч до 18ч.,една от 9ч. до 19ч. ( беше ми казано от 10 до 19ч) + една Събота и още някоя, като "доброволец"! Директно ти казва, че когато си до 18ч. си тръгваш в 18:30ч. - 19:00ч. Осигуряват те на минималния праг за длъжността, а плащат заплата "уж" колкото си договорим и бонуси ( това е коза им не се връзвайте) на каса, като в 90-те години, за да няма проследяемост на заплатата! Почувствах се като в мутренските времена! Издевателства над хората, като ги принуждават да работят по около 9 часа на ден и Съботите, без да ги осигуряват дори на реалната заплата, като те лъжат в очите още на интервюто! Не казват и че ще вземате пари от клиентите вие ще сте и касиер и отговаряте и за парите също, че без истинска сигурна каса+ застраховател.!Не коректен, измамен работодател!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?