Подробна оценка от Настояща служителка
Аз работя в Софийския офис на фирмата от няколко месеца. Мога да кажа, както и много от предишните коментирали, че колектива наистина е страхотен, и има много добро и весело настроение по време на работа. Има си и много проблеми - нереално кратки срокове, което води до прекомерен стрес, което води до голямо текучество, което води до прекалена отговорност на най-неопитните работници.Но за това и процесите им по подбор са много дълги - избират си хора, които да имат потенциал да се справят с такава работа. А между другото, те във всички големи фирми са такива, така че не разбирам защо има толкова недоволни. Като цяло е добра работа и фирма които могат да те научат на много, дават възможности и на младите да се изявят и да си използват мозъка, и шефките и шефовете се отнасят добре и с разбиране.За общите работници в Шумен обаче положението не е розово - много ниски заплати, тежки условия на труд, като цяло много текучество на персонал. Те и сега трудно си намират хора, и скоро ще трябва да променят политиката.Относно продуктите (виждам, че и за това има негативни коментари), те са много добри, всичко се поддържа със строг контрол и в лабораторни изгледвания и слепи тестове са добри колкото на големи международни корпорации с тройни цени.
Подробна оценка от Иван
Здравейте,
Някой може ли да поясни какви са тестовете по българси и ситуационен на 1-вото интервю!
Благодаря предварително
Фирма с много шефове и голямо текучество.
Подробна оценка от Петя Асенова
дочух че ще се отваря нов цех и искам да кандидатствам за работа верен ли е слуха и ако е така може ли са ме ориентирате за дата или месец БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
Подробна оценка от anonimen
Езписани са много работи за отношението към служителите и прословутите интервюта,но никой настоящ или бивш служител,както и кандитат не дава яснота относно работното време и заплащането!интересува ме конкретно търговски представител,благодаря!
Подробна оценка от ...
Каква е заплатата на търговските представители в тази фирма?
Подробна оценка от Levskifan_86
Работил съм през 2005 в цеха за сглобяване на маслени радиатори, както и в бояджийното. Заплатите за 8 години са почти същите, което е срамно за такава известна фирма. Работих и в цеха за прахове, работата е изключително опасна за здравето, но не ми дадоха даже и елентарна маска, да не говорим и за работно облекло.
Подробна оценка от Ники
Само да добавя за тези който “пробват“ както аз направих преди около месец в тази фирма. Тези хора проявяват изключително неуважение към кандидатите за работа чрез невероятно усложнения метод на подбор . Отне ми почти месец през който преминах “тест на български език“ +“ситуационен тест“ от там на 1 интервю отне им една седмица да вземат решение дали съм одобрен … успех ;) вече пътувам за София за среща с всички мениджъри на фирмата.Интервюто отново е около час и ме изпращат с уговорката ,че до 7 дена ще е ясно тяхното решение и ще получа обаждане, уви след месец увъртане маса нерви и малко лични средства получавам мейл с благодарности и отказ дори без обяснение защо не са се спрели на мен. Ще се обадя да разбера причината за отказа, но идеята ми е че подбора е жесток и по скоро граничи с проучване на пазара и все пак който се пробва да има в предвид тези обстоятелства ,за мен това е непрофесионализъм при избора за да се нуждаят от 10 човека интервюиращи .Мисля че не са малко хората споделили моята съдба но все пак уверено напред късмет !!!
Подробна оценка от Анета
Нека и аз да споделя краткото си мнение за тази фирма. Изключително непрофесионално отношение. Една и съща обява за junior brand manager, действително се върти от минимум началото на годината или поне това, което аз успях да забележа. Кандидатсвах февруари и докато течаха интервютата обявата постоянно се публикуваше отново и отново, а групите, които събираха в заседателните зали на бизнес сградата бяха винаги големи. Явих се на 4 срещи. Първите бяха неесествено усложнени за позицията- IQ тест, (което се водеше тест по български) и тест по английски с доста високо ниво. След "одобрението" ми на този етап послдваха срещи с HRката, която за човек на тази позиция беше с потресаващи маниери и изобщо външен вид, след това мениджърки от local marketing-a, global marketing-a,двучасов маркетингов казус, в който се анализира и майчиното мляко на дадената компания..изобщо ситото е все едно си търсят директор. Самите интервюиращи ми направиха впечатление с нагло и невъзпитано поведение. Тези срещи в рамките на няколко месеца ми изгубиха изключително много време, усилия и енергия, а последната информация, която получих за развоя на събитята беше- за момента преустановяваме подбора. А обявата пак е налице.
Подробна оценка от ГОСТ
Здравейте! Кандидатствам за работа в тази фирма и ми предстои интервю. Може ли някой да ми каже нещо повече за тези тестове по български, какво представляват?