Фикосота ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Шумен,Бул. Мадара 48&markers=Шумен,Бул. Мадара 48

Фикосота ООД

Здравейте,
може ли някой да сподели какво е положението в отдел Иновации. Сега си търсят специалист развойна дейност.

Ще съм много благодарен, ако прочета мнения на настоящи служители в отдела, защото обмислям да кандидатствам.

Благодаря.

Здравейте,
казвам се Валя Велева, работила съм 20 години в тази компания и като отговор на предхоното мнение искам да кажа, че Красен Кюркчиев е ВЕЛИК мениджър по мое мнение, но фирмата не такава, защото хората които работят там я представят. И с риск да засегна някой искам да е ясно, че НЕ се гордея, че съм работила там, и че съм отделила толкова голям период от трудовата си дейност за тази компания.
Въпреки, че всеки има право да изказва мнения, не е добре да бъде свързван някой с компания, с която няма вече отношения.
На мнение съм също, че когато се изказват мнения в този форум и се споменават имена на бивши и настоящи служители е нужно да се помисли дали е коректно.
Желая Ви успех.

Велика фирма ама не– скъсват ни от работа и после шут. Малко премии да забравим за многото мръсотии едно банкетче безплатно да мълчм . Може да е, било добро място – някога. За последните 5 години е много много лошо. Изхвърлиха и принудиха да си тръгнат доста хора, като некъдърници или пък не се знае защо! Светослав Геров, Ивайло Бъчваров, Тихомир Тодоров, Христо Стойков, Валя Велева, Атанас Русев, Биляна, Светлозар Спасов, Роси Костадинова, Елица Станчева, Павел Методиев, Людмил Стоянов, Цветан Младенов, Цветан Минев, Лидия Пенева и толкожа кадърни работници и така нататък . Работили са много години , за да цъфти фирмата като УЖ сега . Не са били лоялни ли или просто не са удобни на някой, стоящ на по-висока длъжност. Дали Добромир Добрев е много лоялен ? Или е назначен на длъжност фирмен мачо и сваляч, белик любовник, ама му минало времето – просто ще е вечно тук , незаменимия лизач, нали няма инженери няма кой да го смени. Кремена Георгиева, Никола Чирпански, Деница Начева, Цветан Младенов той си знаеше че е казвал истина дето не се харесвала, Димитричка Григорова, Ваня Добрева, Борислава Ангелова и още други дето и сега са тук ама успяват да се спасяват от любовните му мераци– на момичетата поставял условия и обещавал по – висока длъжност и заплата срещу по - лични отношения, и срещи с него в извън работно време!!! ... правел проучване на атмосферата в производството. Защо все с хубави и млади жени прави проучване Това може и в цеха да се прави. И някои още чакат да бъдат назначени пак, на по хубава работа от него. Изгониха някои и сложиха негови хора.Защо напуснаха-не са дали това което им искал сигурно. А това, че фирмата на брат му обслужва и нашата , не е ли конфликт на интереси? Г-н Кюркчиев- сигурно си мислете, че това е написано просто от някой недоволен работник все ще има недоволни и пак няма никой да обърне внимание нали пълним палети и парите текат , ама направете си труда – елате , срещнете се проверете и разговарйте Ама хората ги е страх да не загубят работа, в Шумен няма къде ... а Петър Минчев дето е вече дядо - нормално ли е да има любовница - Емилияна Иванова, по - малка от децата му и цялата фирма да гледа , или Стефан Стефанов да се усамотява с Лаборантки на нощна смяна , и да предлага на Валя Велева, която работеше за трима, назначиха толкожа като я изритаха, и никой не знае защо напусна. А Жаклина Николова, която с гордост обяснява как Петър Минчев й обещал до пенсия да е там ако топи наред и го прави щото за нищо не става и няма да вземат другаде и назначи всичките си приятелки на работа и Даниел Геров да не може да работи без Меги , а племенника му - началник в производството коли и беси!!!, не е ли конфликт на интереси, или това важи само за някой ? Града е малък , не може да не се знае това, хората виждат и чуват и не искат да работят тук и по-вече няма да идват ама няма къде. А хората ги е страх да не останат без работата , и мълчат. От това Фикосота не става по хубава. А Г-н Кюркчиев не се ли интересувате с цената на какво са успехите ви? Елате и гледайте. Ама печалбата върви що да ви интересува какво става в Шумен с хората дето я изкарват.

Като си видях фиша за м.Март,бях приятно изненадан от бонус резултат.Благодаря на г-н Красен Кюркчиев и екипа му.Дано това е верният път за развитието на фирмата.Пожелавам светли празници на всички колеги.

да изкажем и едно мнения от охранителите на предприятието ,главният проблем при нас е свръх ниското и дори бих казал унизително заплащане ,заплатите при нас са по необясними причини най-ниски в предприятието едва 450 лв . чисто при минимална за страната 460 лв . от нова година ни вдигнаха заплатите на 490 лв. но ние сме единствените които нямаме осигурен транспорт ( всички служители имат осигурен превоз , било служебни коли, автобуси или платени таксите ) единствено ние се налага да си поемаме разходите по това да отидем на работа ,които са по около 40 лв. на месец и така чистата ни заплата остава 450 лв. по -малко дори от хората които почистват улиците и казаните , да не говорим ,че следващата най-малка заплата в предприятието е на чистачките които вземат по цели 100 лв. повече от нас 550 лв . всичко това е крайно унизително и пренебрежително спрямо нас , ние сме възрастни мъже ,които имаме семейства и деца ,парите са крайно малко , ние не получаваме и премии на три месеца , не получихме и тринадесета заплата като останалите , незнаем защо е това пренебрежително отношение спрямо нас ,но се надяваме все пак някой да прочете тези редове и да се вземат някакви мерки , ние си харесваме работата и искаме да я работим , но искаме и по-достойно заплащане !

1 точка

Zdraveite v momenta rabotq vuv Fikosota OOD i iskam da kaja nqkolko dumi na 1 vo mqsto e tova ce tuk ne se cenqt kacestvenite i dobri rabotnici ne se stimulirat po nikakuv nacin a naprotiv ,prinujdavat gi da napuskat vseki mesec ni rejat ot zaplatite neznaino za6to i kakvo izliza covek raboti za cest i slava tova dokazva za poreden put kolko bezoclivo e upravlenieto na vsqkude

Най- гадното място на което съм работил е КУБЕТИ. Само турска реч, отговорничката не струва, а отношението на някои колежки не ми се коментира, УЖАСНО. Малко работих там но сам разочарован.

Ако не си променят отношението към персонала, все по-трудно ще намират такъв. Не може да искаш успехи, при управление със злоба и лошо отношение и толериране на подмазвачи и роднини.

i as sam rabtil v italduta mnogooo ne beshi dubre mnogo rabutaima6i mnogo ne znaq i kakvo tam ama ni bes6i dure gore dolu arkada6iti samo skatavki az im vur6tih rabotata mnogo zqn ba mnog? mahnah sa sq sum v razgrad tuka mnou 6ukar pari mari si4ko ima tuka cok guzel ne kat tam nali
ne sa vru6tam tam nikuga 450 lea ne mi trqqattt
imah edna kolega mn suvesten beshi i zaedno ba4kahme ama drugite ne gi poznavam to na teq pe6ti kak da stani v 6umen en e samo edno firma drugadi turseti

шубе го/я е и не казва!

Zdraveite iskam i az da kaja svoeto mnenie otnosno firmata ital food. Ne moga da si obqsnq kak moje takova bezobrazie kak moje da ima ush gramotni zavirshili obrazovanieto si hora koito kato gi poglednesh sa tolkova tupi i neobrazovani,kak moje da naznachiah za nachalnik na takava firma 27-8 godishni pikliovci koito izobshto ne si razbirat ot rabotata i ozobshto ne sa za tazi firma mislq che tezi koito rabotqt tam se seahtat za kogo stava duma.prosto ne moga da si obqsnq kak e vuzmojno takova otnoshenie nikade go nqma.Ne znam oshte kak ne efalirala oshte atzi firma s takiva rukovoditeli.Ne iskam da obijdam nikogo no prosto tova ne se turpi.Ne znam kato sa nachalnici po gore ot nas li sa kakvi sa i te sa edni prosti rabotnici kakto vsi4ki dnessa tuk utre ne se znae. Na tazi firma i trqbva seriozni rukovoditeli a ne nqkakvi keleshi koito oshte ne mogat da si izburshat sopolite