Изключително съм доволна от отношението към мен от интервюто до обучението ми и колегите. Условията и заплащането са нормални и отговарят на това което ми беше обещано на интервюто, препоръчвам!
Приятели ето начин, как да си докарате малко допълнителен пасивен доход. Аз лично съм доста доволен, като си докарвам до 200$ на месец а и не изисква кой знае колко време да стоиш пред компютъра;
Подробна оценка от Десислава
С много добро мнение съм за фирмата. Най-доброто е екипа с който работя, заплащането е коректно и съобразено с извършената работа.
Какви ли не коментари видях преди мен. Пълни глупости.
Фирмата си е много добра и има огромен потенциал, защото не работи само на българския пазар. ЕН ЕНД КЕЙ Козметикс Дивелопмънтс е място където те приемат като част от тяхното семейство. Не се иска нищо повече от това да си свършиш работата.
То ясно че тука в тоя сайт само се плюе и все недоволни пишат ама щом за толко години само десетина са се изплюли май да не е зле тая фирма :)
Изключително сън очуден от негативните коментари за фирмата. Работя там от 3 години, получавал съм увеличение на заплатата и бонуси, каквото ми е било необходимо като помощ дори в личен план винаги са били насреща. Екипа е добър и препоръчвам фирмата коректна е.
И Моето мнение е лошо за тази фирма работих там . И им видях отношението спрямо мен никакво уважение само лицемерие от тяхна страна. И лъжи обещаха ми 1000 лв като заплата но ги няма получих по малко .обръщат ти внимание докато започнеш работа там и до там после и едно здравей няма подминават те .какво и да ги попиташ неможе .не ти влизат във положение .добре че се усетих навреме и напуснах от там но съжалявам че съм работила за тях .
Не ходете в тази дупка всичко е измама! Всичко което ще ви кажат когато ви поканят на интервю е лъжа, изобщо няма да получите тези пари които ви обещават, а само ще се подиграват с вас и ще ви унижават! Държанието към работниците е отвратително ,тези дето се водят уж " отговорнички " там се правят на голямата работа а всъщност са тъпи и неграмотни изобщо си нямат на представа за какво са там ,НЕ ПРАВЕТЕ ТАЗИ ГРЕШКА ДА ИМ РАБОТИТЕ НА ТИЯ ИЗРОДИ БЕЗ ПАРИ !!!!
Истина е, че никой, който започва работа там не се задържа за дълго. Има не повече от 2ма-3ма, които работят от години.
Очевидно е, че управляващите тази фирма нямат никакъв подход към хората, които работят за тях.
Защо поне като нищо не разбират от управление на хора не назначат някой, който умее да прави това?
Защото не им се дават много пари. А за мижавите заплати, които предлагат пак ще дойде някой некадърник като тях.
А и читав човек там няма как да се застои. Всеки би предпочел да се развива в някоя нормална фирма, в която най-малкото имат уважение към персонала и условията са нормални.
Едни познати майстори (като външни изпълнители)правиха баните на собственика (гръка) в новия цех. Още не ги били довършили напълно, но му поискали да плати част от парите. Той извадил от джоба няколко едри банкноти и ги скъсал на две пред тях. Дал им на половина скъсаните банкноти и казал, че след като приключат напълно ще им даде и другите половинки.
Вие преценете до колко е коректен този човек и що за отношение има!
Не може да си плати греховете към хората не само в този живот, но и 10 живота още да има.
Затова никой в града и региона няма добро мнение за него!
Защото се гаври с хората и ги мами! АРОГАНТЕН ПРОСТАК!
Осигуровките са на минималния праг за длъжността, а не
в/у цялата заплата. Абсолютни експлоататори са тези!
Унижават хората и ги обиждат.
Вече чувам, че собственика си има цял автопарк с мерцедеси и какви ли не още коли.
За сметка на това хората му работят там за жълти стотинки. Кара ги да работят извънредно постоянно като им плаща по 2лв. на час извънредно. ПОДИГРАВКА!
Дори ги принудил да си платят работните обувки!
БЕЗОБРАЗИЕ!!!!
Ако все пак нямате никакво достойнство, работи ви се много и без пари, не цените труда си и търпите на всевъзможни унижения, псувни и обиди, то работата в тази фирма е точно за вас.
Желая Ви късмет и здрави нерви, защото ще Ви трябват!