Дейзи 13 ООД /img/frontend/nomap.png"

Дейзи 13 ООД

Прекръстиха се вече на Дейзи Дизаин, ужасна фирма,на шефа целия свят му е крив,когато попиташ нещо само крещи, а шефката си мисли,че знае всичко а дефакто нищо не разбира, голямо самочувствие без грам покритие. Само крещят,унижават, убиждат. Мизерни заплати,измислени по настроение. Когато те орежат и питаш защо,отговора е защото така съм преценил. Ненужно напрежение, работниците работят със якета и шапки. НЕКОРЕКТНИ! НЕЛОЯЛНИ! ЛИЦЕМЕРНИ! НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ ТАМ РАБОТА!

Напуснах фирмата преди около 3 години и още ме е яд на мен, че останах там прекалено дълго. То не е и фирма в истинския смисъл на думата. Съветвам хората да ВНИМАВАТ МНОГО и да не започват там работа защото ще работят без да им се плаща и същевремено ще бъдат обиждани и унижавани!!!! Относно продуктите който предлагат на пазара също са УЖАСНО ЗЛЕ!!! Мебелите на пръв поглед изглеждат добре, но само на пръв поглед! БУТАФОРНИ, КУХИ И МНОГО СКЪПИ!!! ХОРА НЕ ХАРЧЕТЕ СТОТИЦИ И ХИЛЯДИ ЛЕВА ЗА МИНИМАЛНО КОЛИЧЕСТВО БОЯ ВЪЗДУХ И ПЛАСТМАСА!!! Мебелите найстина са кухи!!! Не им слушайте приказките, че така били по-леки и ала-бала! Вземат ви парите като за плътни, а ви продават въздух! Освен това провисват и се разкривяват на втората година от процесите на свиване понеже са КУХИ!!!!!!!!

Работи се  в Пълна Мизерия  има Много Голямо текучество  от Хора   !  Заплатите са повече от Мизерни   трудно дават Пари  като цяло   Много  е Зле работата   не бих по съветвала Никой да  почва там  Освен ако не иска да го правят на Маймуна!