Топ мен /img/frontend/nomap.png"
1 точка от 5 мнения

Отвратително място за роби! По-добре безработни, отколкото в тази фирма! Пазете се, хора!

Искам да работя във фирмата чух че имат нов цех, МОЛЯ пишете отрковено заслужава ли си ? Чуавала съм че е опасно за жени, карали ги да ходят по банкети с шефа и други. На шефа брат му бил нещо не добре психически. Със страх подхождам питайки но няма как предлагт добри условия !!!

Това е фирмата в която работниците и служителите са бели роби. Работят в мизерия, без осигурена безопасност. Отношението на собствениците е отвратително - хората са хулени и обиждани, даже им се посяга физически, а заплащането е нищожно! Моят съвет е никой вече да не отива да кандидатства за работа при тях, а тия които вече работят там да напуснат масово!

шубе го/я е и не казва!

в тази фирма е  направо хаос.но хората са принудени да тарпет

шубе го/я е и не казва!

едно семейство остана гладно за празниците понеже принождават служителите си да напускат без те да искат по взаимно съгласиеи след това неим дават заплатите питам аз това правилнолие