Подробна оценка от GALJ
МОЯ ПОЗНАТА РАБОТИ В КАНТОРАТА ОТ 5 ГОДИНИ. ТЯ КАЗА ЧЕ КАФЕТО И ХРАНАТА СА ОСИГУРЕНИ ОТ НОТАРИУСА, ЧЕ ПЛАЩА РЕДОВНО ВСЕКИ ПЕТЪК И ВЪПРЕКИ КРИЗАТА ЗАПЛАТИТЕ НЕ СА ПАДНАЛИ. И АЗ ИСКАХ ДА РАБОТЯ ТАМ, НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЕ ОТГОВАРЯМ НА УСЛОВИЯТА - НЕ ПИША БЪРЗО. ОТ НЕЯ ЗНАМ, ЧЕ ТРИТЕ МОМИЧЕТА КОИТО РАБОТЕХА ТАМ ДОПРЕДИ 3-4 МЕСЕЦА БЯХА С ОКОЛО 5 ГОДИШЕН СТАЖ И НИКОЯ НЕ СИ Е ОТИШЛА ПО СОБСТВЕНА ВОЛЯ, А СА УВОЛНЕНИ ПОНЕЖЕ СА ХВАНАТИ ДА КРАДАТ ОТ КАСАТА. ПРЕДИШНИЯ ПОМОЩНИК НОТАРИУС Е РАБОТИЛ 7 ГОДИНИ. ИСТИНАТА Е ЧЕ ИМАТ МНОГО КЛИЕНТИ И РАБОТАТА НЕ Е ЛЕКА И НЕ Е ЗА ВСЕКИ.
Подробна оценка от муси
Подкрепям Кеми, с дпълнение, че той иска 50 кандидати да му рабтят за 2 седмици без договор - пробен период, и после довиждане, защото никой няма да се окаже подходящ, няма никога повече да отида при него по никакъв повод.
Подробна оценка от кеми
много е лесно, проверете колко пъти е търсил служители - всякакви. Там се отива и веднага разбираш всичко. Никакво отношение към служителите нито към клиентите. Заплащане само обещаване да започнеш, не му се плаща никак. Да не говорим какъв климат за работа. Даже и клиенти няма. Направете си извод дали да кандидатствате въобще там. Текучество на хора и това е.