Работата във Варна за касиер-фактурист е в Аспарухово и първата смяна е от 5 сутринта до 2 следобяд. Друга смяна е от 9 до 5. Заплащането е 600 Нето.
Подробна оценка от Цветкова
Аз работех в Пилко ЕООД преди две години като отчетник.Времето от 6 месеца прекарано там беше меко казано ужасно.Първо че се работи на две смени,при които първата започва в 5 сутринта и ако всичко си успял да свършиш навреме без да те забавят шефове,телефонни обаждания и най-вече отчитане на стоката рано сутрин в хладилника,би могло да си тръгнеш в 15 часа.Втората смяна започва в 14.30 и няма нормирано работно време.Работи се докогато свършат всички камиони със стока,който ти с помощта на други хора товариш.Това обикновенно се случва след 2 часа,след полунощт .Многократно съм се прибирала и в 5-6 часа сутринта.На всичкото това напрежение допринася и шефката на този отдел,която е много интелигентна жена,но за съжаление незнае как да разговаря със служителите си.За израстване в йерархуята неможе и да се говори,колежките ми бяха там от 10-15 години и нищо.Като цяло работата е подходяща за хора без семейства и които оценяват този си труд на 600лв.
Подробна оценка от Нуртен
Как не започнах работа в "Пилко"
Преди две години кандидатствах по обява за Отчетник в Пилко. Обявата спестяваше доста важна информация за позицията, а именно че се работи почти през целия ден при минусови температури. Това го разбрах предварително от човек, работещ там. Бях поканена на интервю и отидох от любопитство. Отначало ме уверяваха как за жена не е проблем да стои цял ден във фризер. Предложиха ми и алтернативен вариант - фактурист. Там работа е в нормални условия но без нормирано работно време. Обясниха ми че се водя на 8 часов работен ден, работя на смени, но втората смяна не е ясно точно кога ще приключи. Хубавото беше че когато приключа в малките часове ще ми осигурят транспорт до вкъщи. Заплатата е твърда и не се влияе от това до кога се налага да се остава. /около 500 лв./ Когато стана дума за растеж във фирмата ми посочиха един пример. С други думи е почти невъзможно да се мръдне, дори с висше образование и стаж. Както обещаха се обадиха за да разберат решението ми. Бяха любезни и приеха с разбиране отказа ми.
Подробна оценка от Назри
Фирмата е много развита и коректна към всички служители. Условията на работа са на ниво и допринасят за приятното работно място. Като заплащане съм доволен от възнагражденията, които са средно -860 лв. и вярвам, че за в бъдеще ще има и позитивно развитие в тази насока. Мога да кажа на тези, които искат да започнат работа тук, че няма да съжаляват и ще останат доволни.
Подробна оценка от Sabri Mustafa
имам опит в разфасоването и обезкостяването на пил месо работил съм във фабрика эа приготвяне на дюнери от пил месо в Германия
Подробна оценка от Инджихан
аз заявявам молба за работа във вашата фирма имам представа за работата и мисля е молбата ми ще бъде удовлетворена