Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Дантек ЛТД /img/frontend/nomap.png"

Дантек ЛТД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 23 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 21-23 от общо 23


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

На Симеоновско шосе една от първите сгради ако идваш от медицинската академия пресичаш Яворов покрай парка. Ако не се лъжа симеоновско 34. Над шоурума на Субаро на 2-рия етаж на сградата.Успех


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравей, би ли ми казал къде се намира офисът им в София? Аз се чудя дали да си подам СВ при тях. Поздрави, Лила


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Нека започна с това, че съответната фирма "Дантек" ЛТД ме извика на интервю преди около седмица за позицията счетоводител, аз разбира се приех тъй като всички предполагам знаем как кризата е притиснала трудовия пазар в България. На интервюто бях посрещнат от една симаптична госпожица и млад господин на около 25-30 години. Зададоха ми обичайните вапроси за всяко интервю, които предполагам всички знаем. След това ми врачиха 3 теста с Англииско българска насоченост - тест превод, тест за интелигентност и тест за счетоводител на английски, в това разбира се няма нищо необичайно и странно, разбирам че всяка фирма в БГ би искала да има под ръка хора с добри езикови познания. След като приварших с тях ми казаха да изчакам а след това уточниха, че ще се обадят независимо от резултата до 12:00 на следващия ден или няколко дни след това. И тук започва проблема - след като минаха вече доста дни от тогава ни звук но стон от тях. Та започвам да си мисля, тъй като разбира се не съм единствения случай при тях който не получава отговор, че Х.Р. отдела просто  си запълва времето, като губи нашето време в случая на тези които ходим на интервю. Мислех дори да им званна но тъй като те явно не възнамеряват да оставят всякакви следи след себе си - обаждат се от скрити номера, в обявите им няма тел. за връзка, а също така нямат и актуален БГ сайт. И наистина започвам да се чудя каква организация за онлайн реклама са те след като дори нямат сайт в БГ, а да не говорим, че ако търсиш техен актуален телефон сигурно трябва да влезеш в дебрите на марианската падина за да го откриеш. Но все пак ако четат това бих искал да им кажа, че те са една доста нессериозна организация с не само неизяснена същност, но и насоченост какво искат и търсят. Нямам нищо против в това да не ми се обадят но поне да кажат ако не сте одобрен - няма да ви се обадим, а не да ми кажат и при двата случая ще ви се обадим и нещо от рода изчакайте до 12:00 на следващия ден за да разберете резултата. Благодаря за несериозността ви, за следващия път ще знам въобще да не си губя времето с вас и интересът ви да "потренирате " отдела си човешки ресурси. Но ви съветват след като обещавате нещо от рода да се обадите на хората които идват при вас на интервю или какво то и да е наистина да го направите, защото в противен случай май ставате "антиреклама" на самите себе си, а да не забравяме, че вие самите се занимавате с това.
Благодаря че ми изгубихте времето, а на хората които възнамеряват да отидат при вас на интервю, първо ги съветвам да се запитат дали са от София и дали имат дотатачно време за сладки приказки с непознати и за един в повече Тойфел тест, от който както аз разбрах няма да получите резултата си или мнение за нивото си на английски. Но все пак ако искате да поупражнявате езиковите си качества няма да е зле да си направите един "безрезултатен" 2 часов тест при "Дантек" ЛТД. Та ми се иска да питам представителите на тази фирма защо не и сменят сферата на дейност като например защо не станат фирма за обогатяване на езиковата култура, повече ще им отива на интервютата които правят, Но предполага в този случай поне да се обявяват резултати, което също не е много подходящо за "Дантек", тъй като изисква допълнително внимание.
Николай Атанасов, ако решите все пак да ми се обадите по какъвто и да е повод........

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?