Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Дантек ЛТД /img/frontend/nomap.png"

Дантек ЛТД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 24 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-20 от общо 24


бивш служител

22 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
2
Привилегии
2
Фирмена сигурност
2
Натоварване
2
Потенциал
2
Местоположение
4
Колеги
4
Работна среда
2

Дълго време се колебаех дали да започна да ти пиша, а и толкова време мина откакто не съм сядала, тук горе на дървото, да ти драсна няколко реда.

Фирмата се занимава с онлайн маркетинг. Купуват се продукти от заводи в България и чужбина и се регистрират на имена на американски фирми с цел анонимност и укриване на данъци. За пред клиентите фирмите са американски. Повечето продукти са с различни фирми като целта е да не се прави връзка между тях. Това се прави защото качеството на продуктите е ниско тип произведено в Китай... Пускат се сайтове с много фалшиви съдържания - фалшиви доктори, фалшиви сертификади, фалшиви телефонни номера, фалшиви фирми, фалшиви интервюта на звезди тип Анджелина Джоли и кой ли още не.
Клиентите на фирмата са основно комплексари, които търсят лек срещу косопад,отслабване, пушачи търсещи спасение. Също и възрастни дами с проблеми в ставите търсещи методи за разкрасяване кремове, червила за устни, борба с торби под очите, мазоли, окосмяване и т.н.

Относно работата. Персонала са предимно младежи, които нямат опит, за да могат да си мълчат относно дейността. Осигуровките са на минимална заплата и се започва на заплата около 800-1000 в зависимост от длъжността. Работата се състои в 8-9 часа седене пред монитор от които 5-6 часа се прекарват във фейсбук и прочие.

Идеите за продуктите се крадат от вече готови компании така че няма кой знае какво поле за изява.

Копирайтърите копират сайтовете, девелопърите ги пускат, тези които се занимават с рекламата работят по вече установени канали и пускат реклама по цени зададени им от горе логистиката работи с вече установени складове.

Като цяло работата е много елементарна изисква се да можете да работите с google translate и 90% от дейността се извършва чрез писане.

Ако искате да сте телефонист и да си осъвършенствате езика писмено и устно работата е добра.
Ако сте слаб или посредствен програмист, който иска да си поиграе с кодове работата е добра.
Ако сте посредствен счетоводител и искате да поработите и да изучите изкуството на пари, работата е добра.
Ако сте с посредствени познания по html css java и искате да се усъвършенствате работата е добра.
Ако искате да седите в офис по 8 часа на ден с климатик и приятна компания работата е добра.
Всъшност като цяло няма да намерите от какво да се оплачете.
Има извън работни занимания за дамите има масажи, фитнеси, цветя за 8ми март, гимнастика и каквото друго си пожелаете.
За джентълмените има футбол с приятни колеги и непринудени шеги.
Има Коледни партита с пиячка на корем.
Има летни басейни, понякога има командировки по чужбина поне за отдела с логистика (от там нямам много информация тъй като се намират в отделна сграда, но изглежда че сменят складовете често, за да може складовете да имат информация относно ограничен брой продукти).
Като цяло работата е приятна и страхотна за хора около 20-25 годишни за да трупате опит и за хора 35-40 които искат да създадат семейства. Ако не сте особено напористи и ако нямате скрупули в продажбата на пластмасови шишенца на нищо подозиращи хорица работата е подходяща за Вас.


На всеки 3 месеца Ви се вдига заплатата символично с 50-150 лева колкото да Ви задържат във фирмата, за 2-3-4-5 години ще стигнете заплата около 1300-1800 лева в зависимост от курса на долара тъй като с цел избягване на данъци Ви се подсигурява сметка в банка в Белиз.
Ако има много напускащи в отдела в който работите Ви подаряват фиктивни повишения въпреки че в трудовите книжки продължават да Ви осигуряват на минимална заплата. Ако не друго е красиво за ухото и за психиката, нали все пак затова работим? :)
Като цяло обаче напускащи рядко има понеже условията са страхотни особено ако идвате от провинцията и искате да се установите в столицата. Заплатите са добри за наем и за закупуване на автомобил, ама толкова.
Фирмата е финансово стабилна работи из цял свят освен може би с Антарктика. Има стотици хиляди поръчки на месец и фирмата/корпорацията бълва милиони на месец и вероятно над 200-400 милиона на година, но не гледайте цифрите... ;) Вие сте на ниво 800-2000 свиквайте с мисълта.

По Коледа има бонуси. Януари има 13та заплата (парите които са укрити от данъци се връщат при Вас). Преди летните отпуски също се дават бонуси, да можете да си починете качествено.

Има над 200 служителя може би в 3 сгради намиращи се всички на едно и също място около зоопарка.

Както виждате не казвам нищо лошо, нито нищо добро... Е, вярно че с този пост убивам тръпката от безизвестното, но поне ще имате сигурен макар и скучен начин на препитание.

Сред колегите има уникални шемети и невероятни мацки.

Знам, че като бившите ми и настощи служители в компанията прочетат поста ще се посмеят на нас напусналите на себе си стоящите и на бъдещите кандидати за работа.

Този пост няма как да повлияе негативно нито на кандидатите нито на работещите там. Най-много да Ви осигуряват на реалната сума която взимате така че поздрави от мен за мен и от мен за Вас и от Вас за Вас и от Вас за нас!

Обичам Ви, обожавам Ви, ами ми доскучахте с тия офисни лампи :)!
Напред и нагоре, до нови висини мачкайте, а клиентите да му мислят.
И шефовете, дайте като закривате офиса да метнете по някое милионче на служителите има хора които работят при Вас от по 5-6-7 години ако не им метнете по някой милион Ви признавам за страшни скръндзи :P ;););)

Е сега работя по Западната Европа и да Ви кажа дали ние ще точим запада или те нас е без значение. Все пак двете страни на една монета са част от една и съща монета. :)

Това е драги ми Смехурко! :)


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,
интересува ме информация за фирма Дантек. Има ли тук бивши или настоящи служители. Защо е тази анонимност около фирмата.
Виждам, че имат доста обяви, но засега не съм подал документи, защото не намирам информация.
Благодаря!


кандидат за работа

-19 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-2
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
-3
Колеги
0
Работна среда
0

Бях на интервю за позицията Database Operator в офиса в Пловдив, който се намира почти извън града. Фирмата предлага колосалната сума от 600 лева нетно възнаграждение, които превеждали по карта и осигуровки на върху минималната работна заплата т.е. 420 лева. Казват, че ще се обадят, само ако сте одобрен за позицията.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Днес получих странно презвъняване от непознат номер(един сигнал изкачване), след като ги набрах и попитах най-учтиво кой и защо ме търси ми отговориха фирма "Дантек" и тук започва трагичната им история!!!! Момичето с плашлив глас ми обясни,че ме търси за позиция фронт-енд и дали съм бил свободен за утре сутринта (презвъняването е в 16 : 50)!! След като аз и споделих,че съм болен и попитах най-учтиво дали ще може да го насрочим за друг ден ми беше обяснено,че няма как да стане,на тях им трябвало човек незабавно!!!! Въпрос с повишена трудност: Коя фирма си намира програмист за 1 ден???? Втори въпрос: Нормална ИТ фирма няма пари да звънне един телефон, а презвънява???? Доста съм разочарован от тази "фирмичка" като цяло, повече няма да си позволя да кандидатствам по тяхни обяви!!!!


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, Подобно на повечето хора,които са коментирали тук и аз бях на интервю в Дантек. В началото ме посрещна една доста възпитана жена, която започна интервюто(всъщност тя го и завърши ), като ми разказа основни неща за фирмата и за позицията за която кандидатствах( не знам защо, но останах с впечатление, че не иска да разказва много подробно за дейността на фирмата). Когато се стигна до мен и моето представяне ( качества, опит, образование и т.н. )тя ми каза, че първо ще повика еветуалния ми пряк началник ( както тя се изрази ). Преди този момент всичко вървеше добре, докато не се появи въпросният господин ( може би господин не е точната дума за този.. човек ). Седна срещу мен, като дори не ме поглеждаше, главата му беше забита в пода( по едно време се чудех пиян ли е или просто е уморен и спи.. ), не каза нито дума и дори столът му беше обърнат настрани.. Просто бях потресен от отношението му.. Колкото до теста, който дават според мен е абсолютно стандартен. Както и да е.. в крайна сметка реших, че не искам да работя с човек/хора ( много вероятно е щом началникът им е такъв и екъпа да е същият ) като него..


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Бях на интервю днес - продължи близо 15 мин.
Общо взето - представяне на дейността,
мое представяне и така, набързо.
Аз съм доволен, че отидох на интервю, научих някои неща. Няма да ги коментирам. Всеки може да отиде и да си види. Казват, че ако имат интерес, ще се обадят до 7 дни.
 
 


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ходих на 2 интервюта, до 3-то не стигнах. На първото ми задаваха стандартни въпроси, след което премихаме на кретивните задачи на английски и много елементарен IQ тест. Още на същия ден ми изпратиха 2-ра задача- този път на бг. Кандидатствах за рекламния отдел, така че вариантите са няколко: или използват хората, за да им крадат идеите безплатно, или не нещо не им е чиста работата с тези постоянни обяви и липса на всякаква информация, или просто не искат да се знае, че фирмата им е ситуирана в Б-я и си подбират персонала мн прецизно. Помолих  да кокретизират рекламната  дейност, с която се занимават и да ми дадат пример с техни реализирани проекти. Разбира се не го направиха. Не се притеснявайте да им задавате въпроси ;) 


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Хора, как са заплатките и условията на труд?


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте! Гледам, че няма скорошни мнения за фирмата, а пускат непрекъснато обяви за най-различни позиции. 
Моля за инфо! Мерси много предварително!


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

По отношение на липсата на адрес, телефон и т.н. на Дантек, само искам да кажа, че не само тази фирма процедира по такъв начин. Това не се прави понеже фирмата е мошенническа и т.н. а поради факта, че не искат да се разбира, че бизнеса им е пренесен в България. Искат хората да мислят, че компанията си е базирана в Англия и т.н. и дори да отидете в официалния сайт на фирмата, там ще има само английски телефони и мейли. Затова наистина се крият, но поради друга причина. Не са и само те. Така процедират доста фирми с изнесени офиси в България.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?