Подробна оценка от ХРИСТО.Р
ХААХАХАХАХ СМЕШНА И ЖАЛКА ФИРМА 800ЛЕВА ДО 1000 ЛЕВА ЗА ШОФЬОРИТЕ ИМ НА БУСОВЕ В СТАРА ЗАГОРА ДИМИТРОВГРАД ВСЕКИ ДЕН ХОДИШ ЗАРЕЖДАШ БУСА ТИ САМ В ДИМИТРОВГРАД С СТОКА И ПОСЛЕ ИЗ МАГАЗИНИТЕ ИЗ СТАРА ЗАГОРА САМ РАЗТОВАРВАШ СТОКАТА, БУСОВЕТЕ СА НОВИ ОКЕЙ,НО ПАРИТЕ СА СМЕШНИ НА ДЕН ПО 120 КМ И ПОВЕЧЕ НАВЪРТАШ СТАРА ЗАГОРА ДИМИТРОВГРАД СА 50 КМ В ЕДНАТА ПОСОКА ИДЕШ ДА СЕ ВЪРНЕШ ... ИЗОБЩО МАЙКАТА СИ ЕБАЛО В ТАЯ СМЕШНА ФИРМА , И ТАМ СИ ХАМАЛИН ЯКО.ОБЯВИТЕ ИМ ВИСЯТ В JOBS НОН СТОП БОКЛУЦИ https://www.jobs.bg/company/203477 И ЕЙ ТАЗИ ПУТКА ПРОСТА
+359885920221 РАДИНА ГОЛЯМО САМОЧУВСТВИЕ ЩОТ СОБСТВЕНИЧКА ХАХА АРОГАНТНА И НАДМЕННА АЙ СИКТИР МАЙКА ВИ ИЗМЕКРЯСКА ДОЛНА ЛЪЖЛИВА ИЗРОДИ НИКОГА ТАМ ,АКОСА 1800 ЛЕВА ЗА ШОФЕР ОКЕЙ .. АМА ЛАЙНА
Когато видите името Демир Захариев Дремалов като управител или мениджър на определена фирма бягайте на далеч , това е страшно некоректен работодател, в този човек няма нищо мъжко.
Za boga ne hodete tam a tazi Milena
Upravitelkata nishto ne stava ot neja ne.To tazi jena e mnogo zle laje maje zaplati golemi i na kraja nishto.Ako mojete ne zapohvaite v tazi firma.
Подробна оценка от вени
Сключих договор с фирмата за работа (РЗ 560 лева )и си пуснах едномесечното предизвести към работодателя ми.Точно след един месец се явих в офиса прекарах повече от 10 часа и накрая така наречената шефка дойде и каза че не доволна и че няма да мога да работя. Дори незнаеше,че бяхме скючили договор.Непомни имена.Същата тази шефка има около 7 фирми,съпругът й също толкова.За нея всички са еднакви.Това 2000 лева,просто забравете.За тези 10 часа разбрах.че заплата не се дава повече от един месец.И преди 18.30 няма как да си тръгнеш,защото те уволняват.Около ДДС се седи до среднощ.А за приключването годишното спали са там.
Ако на някой му е скучно и му се експериментира нека постъпи на работа.Една от фирмите и" Адрия Комерс" ЕООД
Подробна оценка от един от стотиците приминали през тази фирма
Намразили сте си живота и спокойствието.....идете в Аякс. Обещания за високи заплати и накрая....ами няма.Закотвят те на стартова заплата и край. Никакво повишение с години.Работа-до спукване/около ДДС и събота и неделя-без заплащане/.Клюки,доноси,крясъци и накрая шута в задника.Всеки отишъл на работа там,още първата седмица посещава интернет за да си търси нова работа.