Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

константин и партньори оод /img/frontend/nomap.png"

константин и партньори оод

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

-30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Не вярвах че и в архитектурната колегия има колеги, които наричат себе си архитекти , а позорят наи-безочливо колегията.
Арх.Константин Колев, в качеството си на управител на архитектурно бюро "Константин и партньори" използва прекрасно в своя полза кризата в бранша, за да експлоатира труда на служителите си . При започване на работа той отказа да сключи с мен трудов договор, като гарантира че неговата дума тежи достатъчно и няма да имам проблеми със заплащането.След двуседмична работа аз получих по-добро и най-важото -легално предложение за работа, реших да напусна, съответно в замяна на труда си получих не пари, а нападки и обиди, че съм го подвела, че не може да с еразчита на мен  и че той не смята че нещо ми дължи....Следваха обиди от лично и професионално естество.Колеги,пиша всичко това, за да се пазите от тази безочливост!!!С хора като Константин Колев в архитектурната колегия скоро всички нас ще ни е срам да се наричаме архитекти.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?