Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Дворец на културата и спорта ЕАД Варна /img/frontend/nomap.png"

Дворец на културата и спорта ЕАД Варна

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

УВАЖАЕМИ Г-Н ПОСЕТИТЕЛ,
НЕ ЗНАМ ПОСЕТИТЕЛ НА ДКС ЛИ СИ ИЛИ ПРОСТО ПОСЕТИТЕЛ НА САЙТА? КАТО ЧЕТА НАПИСАНОТО ОТ ТЕБ ОСТАВАМ КОЛКОТО С ВПЕЧАТЛЕНИЕ ЧЕ РАБОТИШ ТАМ, ТОЛКОВА И ЧЕ НЕ РАБОТИШ. КОЕ ОТ ДВЕТЕ Е? ДА ПОЧНЕМ С ОХРАНИТЕЛНАТА ФИРМА, ЧИЙТО ДОГОВОР Е ПРЕКРАТЕН. АЗ МИСЛЯ, ЧЕ В УСЛОВИЯ НА КРИЗА ВСЕКИ СВИВА ПОТРЕБЛЕНИЕТО СИ И ТЪРСИ АЛТЕРНАТИВИ. СИГУРНО ТОВА Е ПРИЧИНАТА РАБОТНИЦИТЕ И СЛУЖИТЕЛИТЕ ДА ПОЕМАТ ОХРАНАТА. АКО СИ ЧАСТ ОТ ТЯХ, ЗНАЧИ СИ ЕДИН МЪРЗЕЛИВЕЦ, КОЙТО НЯМА МИСЛЕНЕ ЗА УТРЕШНШЯ ДЕН НА ФИРМАТА ОСИГУРЯВАЩА МУ ЗАПЛАТА. ОТ ДРУГА СТРАНА СИ МИСЛЯ, ЧЕ НЕ РАБОТИШ ТАМ, ЗАЩОТО ИНФОРМАЦИЯТА КОЯТО ДАВАШ Е ТВЪРДЕ ИЗКРИВЕНА. НЕ ЗНАМ ЗА КАКВО СЪСИПВАНЕ ГОВОРИШ, ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ ТАМ ИМА МНОГООБРАЗНИ МЕРОПРИЯТИЯ И ЧЕСТНО КАЗАНО НЕ СЪМ ЧУЛ НЯКОЕ ОТ ТЯХ ДА СЕ Е ПРОВАЛИЛО. ТОВА МИ ГОВОРИ, ЧЕ РАБОТЯТ ДОБРИ СПЕЦИАЛИСТИ. СЕГА НЕ ЗНАМ ДАЛИ СА ТРИМА ИЛИ ПЕТИМА, НО АКО ВЗЕМЕМ ЕДНА ВОЛЕЙБОЛНА ЛИГА Е НОРМАЛНО И ВСИЧКИ ДА СЕ ВКЛЮЧАТ В ОРГАНИЗАЦИЯТА.
ПОСЕТИТЕЛ, КАКВО ЗНАЧИ ПЕРСОНАЛА ДА Е НА САНИТАРНИЯ МИНИМУМ? КАТО ИМАМ ПРЕДВИД НИСКОТО ТЕКУЧЕСТВО НА РАБОТНИЦИТЕ, ЕДВА ЛИ НЯКОЙ КОЙТО Е НЕЗАДОВОЛЕН ФИНАНСОВО БИ СТОЯЛ ТАМ -ЗНАЧИ НЕ СИ ПРАВ. ТАМ ТРЯБВА НЯКОЙ ДА УМРЕ ЗА ДА ПОСТЪПИ ДРУГ. А ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО ОБЩИНАТА, ПОНЕЖЕ ИМАМ ВРЪЗКИ ТАМ, СЪМ НАЯСНО, ЧЕ ПАРИТЕ КОИТО ОТПУСКАТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА ТЕХНИКА НАПРИМЕР НА ОБЩИНСКИТЕ ФИРМИ, МИНАВАТ ПРЕЗ ОП "ИНВЕСТИЦИОННА ПОЛИТИКА" И Е НЕВЪЗМОЖНО ДА НЕ ОТИВАТ ПО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ ПРОСТО ЗАЩОТО ОБЩИНАТА НЕ ДАВА ПАРИ КЕШ . В ЗАКЛЮЧЕНИЕ БИХ КАЗАЛ, ЧЕ ОТ ДУМИТЕ ТИ ЛЪХА МНОГО ЗЛОБА, НО ПРОВЕРЯВАЙ ПЪРВО ИНФОРМАЦИЯТА СИ ПРЕДИ ДА БЪЛВАШ ПОМИЯ. И НАКРАЯ ЩЕ ТИ КАЖА, ЧЕ ТАЗИ СПОРТНА ЗАЛА НАИСТИНА Е СИМВОЛ НА ВАРНА И СЪС СВОЯТА АРХИТЕКТУРА И СЪС СВОЕТО ЧУДЕСНО ОЗЕЛЕНЯВАНЕ И ПОДДРЪЖКА НА ПЛОЩИТЕ.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

От 01.02.2010г. е прекратен договора с оханителната фирма НикПол, като охраната на двореца е поета от неговите служители, без да им се заплаща за това. На смяна са по двама. На много места СОТ-а е повреден. В търговски център почти не са останали фирми. Персонала е на санитарния минимум, същевременно има по трима мениджъри, които отговарят за едно и също. До кога така, господин Варчев? След като не успяхте да си купите двореца посредством Еврохолд, сега явно сте решили да го съсипете...Докато управляват Симеон Варчев и Румен Райнов, ДКС ще е на загуба. Служителите се използват като роби. Работят по имотите на Варчев и Райнов без да им се заплаща за това. Трудовият кодекс не важи. Търговете се печелят по съмнителен начин от съмнителни хора (автомивката). Общината отпуска пари, които не отиват по предназначение. Някои организатори назначават свои роднини, които нямат един работен ден, но получават заплати и премии. Това е действителността в този символ на Варна.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?