Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

VST-Варна /img/frontend/nomap.png"
5 1 0
1 точка от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

-30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
-3
Работна среда
-5

Тази фирма е типичен представител на българският нов капитализъм. Отвратителна работна среда и издигането става само чрез мазнене на генералния мениджър и арогантност. към колегите Няма никаква колегиалност и не се гледа на добре "личния живот", текучеството на кадри е показателно за състоянието на самата фирма.


шубе го/я е и не казва!

-29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
2
Колеги
-2
Работна среда
-5

Фактът, че аз съм първият дръзнал да даде мнение за тази фирма, след като тя съществува повече от 10 години ме озадачава и малко плаши разбира се. Въпреки това ще рискувам и ще си напиша мнението, защото съм убеден, че такива фирми трябва да не съществуват в нашата мила Родина. (Не визирам предмета на дейност на фирмата разбира се.) Надявам се от мнението ми ще стане ясно защо. Създадена със съмнителни капитали и от хора, които в близкото минало са смятали страната ни за своя бащиния фирмата най-кратко може да бъде обрисувана така: комунистическо-капиталистическа с типични робовладелски отношения между работодател и изпълнител. Ако трябва да съм по-точен надали би ми стигнало полето, което е предоставено тук но ще се опитам: 1. управлявящите фирмата най-много ненавиждат почивните дни и всячески се стараят да се правят че не съществуват такива. Извънредната работа през почивните дни е нещо съсвсем нормално. Нещо повече - ако усетят че някой "мърмори" по този повод много е вероятно да изхвърчи от фирмата. Впрочем това важи за каквото и да е изразено несъгласие - било то и най-най-елементарно. Вероятно поради тази причина, всички оцелели в офиса на тази фирма са "прекрасни" артисти и главната им задача е да разберат какво е мнението на "Върха" по който и да било въпрос и да се нагодят според това възможно най-бързо. Не искам да кажа, че няма професионалисти, но те са останали критично минимален брой, без които е невъзможно да съществува фирмата. По-подходящо тълкуване на абревиатурата на фирмата би било: Варненски Сатиричен Театър (VST). Моето мнение, е че най-голямото зло за фирмата е самият мениджър, който от своя страна е много добре манипулиран от един елементарен монтьор (често употребяващ), целящ своето собствено оцеляване. Ако не сте мого добри артисти по-добре не кандидатствувайте за работа в тази фирма.
  

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?