Каквото и негативно да кажа за ВЕДЕНА, ще е малко. Заплащането е смехотворно на фона на натоварването, на което служителите са подлагани всекидневно. 70% от служителите във фирмата са невъзпитани селяндури, които те гледат на кръв ако не работиш с тяхното темпо още от първия работен ден. В склада им цари пълен хаос и нямат и минимално понятие от думата "организация". Работих с плаващи почивни дни и така и не видях конкретен график черно на бяло, кога работя, кога почивам... началник склада просто си ги измисляше в движение графиците. С две думи да опиша фирмата - ПЪЛЕН ФАРС !
Подробна оценка от Иван Ходжев
Като бивш работник на фирмата искам да подчертая,че хората са изключително коректни. Заплатата е много добра и се плаща на време. Извънредния труд се заплаща. Причината да си тръгна е здравословен проблем. Ако се възстановя винаги бих се върнал там. Шефовете са много разбрани. Четох много негативни коментари и искам да кажа,че когато на човек не му се работи не трябва да обвинява фирмата. Хората плащат за работа а не да чакаш на гърба на другите. Това си е мое мнение но фирмата е много добра.
Подробна оценка от INTRUDER
ЗАПЛАТА:600лв.СЛЕД ПЪРВИЯ МЕСЕЦ ОЩЕ 250,РАБОТИ СЕ В СЪБОТА, ОБЩО 270-280 ЧАСА МЕСЕЧНО...ЗАЯВКАДЖИЙСКА РАБОТА УПОМЕНАТА В ДЖОБС КАТО ТЪРГОВСКИ ПРЕДСТАВИТЕЛ.НИКОЙ НИЩО НЕ ЗНАЕ СЛЕД КОНКРЕТНО ЗАДАДЕНИ ВЪПРОСИ...ПРЕЦЕНЕТЕ САМИ!
Здравейте, кажете нещо повече компютърните оператори. Естеството на работа ясно, но отношение, заплащане, работно време. Спазва ли се работното време понеже доколкото разбрах се работи и на смени. Понеже чух негативни коментари от реални хора и се чудя дали да кандидатствам, а наистина се нуждая от работа и не бих искала да е краткотрайно. Благодаря.
Здравейте, повикан съм на интервю в тази фирма на позиция...търговски представител. Може ли някой да ми каже актуална информация за заплата, работно време, условия, отношения работник-работодател, как седят нещата за тази позиция, която съм споменал. Ще помоля за реална и актуална информация. Благодаря предварително:)
Подробна оценка от Каменния
Здравейте,искам с изказването си да отрезвя самозабравилите се "Търговски Представители" на фирма Ведена.Много с далеч и много още има да учат,за да се нарекат Търговски Представители.Кретат някак си,не са супер боси.Личи си,че някой е инвестирал в обучението им,но въпреки всичко,са 3-та класа.И да не се ерчат като дойдат в други фирми,като Веса от Ведена,дошла в Девин.Тази е номинирана за изгонване,ама мек и е "супервайзора".
ЗДРАВЕЙТЕ
НА ВСИЧКИ КОИТО ГЛЕДАТЕ НЕГАТИВНО ЗА РАБОТАТА ВЪВ ВЕДЕНА ООД.ИСКАМ ДА КАЖА САМО ЕДНО ЗА ДА РАБОТИТЕ ВЪВ ВЕДЕНА ТРЯБВА ЖЕЛАНИЕ ЗА РАБОТА ВСЕКИ ТРУД СЕ ВЪЗНАГРАЖДАВА ВСИЧКИ НЕГАТИВНИ НЕЩА КОИТО СЕ ПИШАТ НЕ СА ВЯРНИ ФИРМАТА Е ЛОЯЛНА С ВСЕКИ ЕДИН РАБОТНИК ИМА ЕДНО ПРАВИЛО ЗА ДА ПОЛУЧИШ ТРЯБВА ДА ДАДЕШ АКО ДАДЕШ ЩЕ БЪДЕШ ВЪЗНАГРАДЕН ЗА ТРУДА СИ.АКО ВИ СЕ РАБОТИ НАИСТИНА КАНДИДАТСТВАЙТЕ ЗА РАБОТА ТАМ.ШЕФОВЕТЕ СА НЕВЕРОЯТНИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ И УВАЖАВАНИ ОТ ОБЩЕСТВОТО ХОРА.ЩЕ ВИ НАУЧАТ НА МНОГО ПОЛОЖИТЕЛНИ НЕЩА И МАКСИМАЛНО ИЗРАСТВАНЕ И ПРИДОБИВАНЕ НА ОПИТ В ОБЛАСТА ТРЯБВА САМО ЖЕЛАНИЕ И ОТГОВОРНОСТ.УСПЕХ НА ВСИЧКИ КАНДИДАТСТВАЩИ!!!!!!!
Подробна оценка от Viviana
Искам да изразя моето мнение по повод работата във фирма "Ведена".
Първоначално те залъгват, че обучението е един месец, но всъщност до 3- тия ден вече трябва да работиш със бързината на старите работници работели с години. Пълна лудница е във фирмата изпълняват се по 5-6 неща едновременно, като постоянно ти се казва по- бързо и по- бързо.
Текучество доколкото разбирам винаги е имало и ще има.
Със сигурност горните мнения са верни!
Подробна оценка от Мария
Споделете за комп.оператор - заплата, раб.време, отношения с колегите? ... За тази фирма, знам, че освен оператори си търсят и шофьори, складови работници, мотокарист. Текучеството е огромно.
Подробна оценка от Мария
Споделете условията, които тази фирма предлага за комп.оператори? Заплата, раб.време? Местонахождението им, лично за мен, не е мн.удобно. Предлагат ли траспорт? Виждам, че имат търг.представители със служ. коли?...