Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

МОТОТОМ ООД /img/frontend/nomap.png"

МОТОТОМ ООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 4 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-4 от общо 4


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Тази година на първо и второ място на женското рали ,от 20 учасници, са дъщеря1 и дъщеря 2. Догодина пак 1-ва и 2-ра, но от 2 -ма учасници...Как не ви е срам. Целият град ви се смя. То бива бива лицемерие.Това не беше реклама на Тойота , а селско изпълнение.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Винаги съм мислиш, че Т.Тодоров е бизнесмен и един от най-влиятелните хора в града ни. До като нямах бизнесотношения с тях. За едно и също нещо трябваше по 2 пъти да се срещна с всичките директори на фирмата ...т.е. баща, жена и две дъщери. И всеки те гледа странно и ръси тъпотии. За тези 5_6 посещения във фирмата им се вижда с просто око-хората работят без желание, клиентите ходят незабелязани , а кого стигнеш до някоя дъщеря -директор се чудиш , ако не е тате и човека, който му дал да работи за Тойта, дали щеше да е на такава длъжност. Жалко картинка. Не мога да повярвам, такива хора , с толкова пари...Много познати с Тойта си ходят до Варна за обслужване и ги разбирам. Как имат клиенти с такова отношение ?


бивш служител

20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-5
Привилегии
3
Фирмена сигурност
5
Натоварване
2
Потенциал
-2
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте,

Поради големия интерес на много кандидати в фирма "Мототом" ООД, реших да изкажа личното си мнение , като бивш служител и човек който е работил близо 6 месеца. Защо толкова малко? Сами ще си направите преценка след като напиша своята аргументация за фирмата и работата в нея.
Започвайки работа с надеждата, че това е една фирма доказала се на българския пазар със своите продажби на автомобили с марката "Toyota" в началото си мислех , че това ще бъде един добър старт за мен. Да работиш с млад екип , да бъдеш оценяван в работата и най - вече да имаш потенциал за развитие.
Да, ама не....
Работата ми като "Отчетник застрахователни полици" не беше трудна , дори на напротив. Работих с голямо желание.
Лошото тук е , че преди да започна ми бе обещавано обучение от всички застрахователни компании, които не бяха малко.. близо седем на брой.
Какви са техните продукти? Как точно да се предлагат към бъдещите клиенти? Получават ли привилегии, когато станат дългогодишни клиенти?
Аз обучение нямах. Разбира , се имаше случаи в които случайно идваха представители на застрахователните фирми (не всички!!!) и ми обясняваха отгоре отгоре как стоя нещата... Учех се в повечето време сама! Благодарение на разговорите проведени по телефона , кореспонденцията при чрез e-mail към всички компании аз се научих да боравя , не толкова добре , но достатъчно за да работя спокойно.
Това не беше оценено от моите шефове - за съжаление.
Правех грешки , разбира се всеки прави до момента в който не е напълно готов да започне самостоятелно без притеснения.
Виждаха се повече грешките (да не разказвам се, че съм била упреквана в "грешки" , с които нямахн ), отколкото добрите и извънредни неща които съм правила , само и само клиентите да са доволни , а от там и шевовете ми.
Оставала съм извънредно да работа, не защото не съм си свършила работата, а за да накарам клиентите да се чувстват специални! Това отново не се оценяваше.
Бонусите които трябваше да получаваме към работната заплата, за добре свършена работа ги нямаше. Защо?
Само празни обещания.
Защо напуснах или по- точно ме уволниха по взаимно съгласие? Защото ми се налагаше да отсъствам 2 седмици.
Студентка съм (задочно!!!) , последна година.
Преди това ме пуснаха 1 месец в неплатен отпуск. Няма лошо, но след като ми оставаха още 2 седмици не виждах какъв е проблема. Работата или учението? Разбира , се учението. Работа ,колкото и да е трудно винаги може да се намери, дори по-добра стига да притежаваш качествата и уменията за нея.
Имаше кой да ме замести, по време на отсъствието ми, но решиха за тях , че е по-добре една заплата по - малко да се плаща за тях ще бъде изгодно.
Не на последно място искам да кажа , че последната заплата така и не си я получих. Дори , не разбрах , с какво съм го заслужила.
В момента вече , близо 4 месеца , все още няма човек на моето място!? Защо?
Искам да кажа , че колегите с които работех , са
уникални добри и разбрани хора! Нямаше някой който да не иска да ти помогне или да облекчи работата ти при нужда! За тях , мога да кажа само хубави неща.
И като за финал, мога да спомена , че фирмата търси персонал на 3 месеца. Трудно се задържат хора там. От една страна не работят , а от друга???
Сами преценете дали е добре да работите в тази фирма.

Надавам се , да съм Ви била полезна!
Поздрави и успех в бъдещата Ви работа! :)кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, моля някой да сподели впечатленията си от работата в тази фирма.
Предварително благодаря, информацията ще  бъде полезна на всички, търсещи работа.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?