Не е лоша фирмата за нашите стандарти. Някога работех там после се преместих другъде но условията са си пак същите, няма голяма разлика тук - там или където и да е в БГ . В България е така, трябва да бачкаш 40 години и да плащаш осигуровки, като накрая ако доживееш до 67г. ти дават пенсия колкото да имаш за храна и лекарства.
Ето защо преди 7 години реших да направя нещо с оглед на моето бъдеще, като започнах всеки месец да отделям малък процент от скромната се заплата и депозирам в Bitcoin тъй като цената му откакто е създаден в далечен хоризонт винаги върви на горе. Идеята ми беше че някой ден като стана на 50г. ще съм спестил достатъчно средства в Bitcoin за да не е нужно да чакам мизерната си пенсия.
Приятели не искам да изглежда самохвално . В момента съм на 31г и май няма да трябва да чакам 50 за да се пенсионирам тъй – като дори не съм и сънувал че цената на Bitcoin ще нарасне толкова бързо.
Биткойн е най-доброто решение за съхранение на стойност Вие също може да направите така в зависимост от това какъв процент от месечните си доходи може да отделяте.
Ето линк как може да си купите от най голямата борса за криптовалути в света https://www.binance.com/en/register?ref=L7SKVPD1
Подробна оценка от Вероника
Много добра работна атмосфера. Възможности за кариерно развитие
В фирмата се работи прекрасно. Работодателите са възпитани и разбрани хора.Заплатите се изплащат редовно.Колегите са готини.
Подробна оценка от Георги
Ясен,би било коректно да излезеш с истинското си име, а не с псевдоними.Аз и колегите ми сформирахме колектива от 2000-та година сме тук и ако беше толкова ужасно, не бихме работели за Конкорд-7.По добре кажи как те пипнаха шефовете с двете туби нафта,които искаше да продадеш.Заплатата ми е добра и си я получавам редовно.
Подробна оценка от Димитър
В тази фирма се работи прекрасно. Поради това продължавам да работя и нямам намерение да напускам, тъй като си получавам заплатата всеки месец, без закъснение и се работи лесно с възпитани работодатели.
Подробна оценка от ясен
колеги!!!фирмата е ужасна в всяко едно отношение!ще съжалявате ако работите там!