Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Геокон България ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Геокон България ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте!
За съжаление в тези форуми най- често пишат недоволни хора, защото хората сме такива - обичаме да се оплакваме, но когато сме доволни, забравяме да пишем.
Аз съм един от доволните служители в тази фирма, харесвам работата си и реших да напиша няколко думи за нея. Обстановката за работа е спокойна и има възможност за развитие. Работата е интересна и колегите са изключителни професионалисти и винаги готови да помогнат. Шефовете оценяват труда на служителите си и се грижат за тях. Има правила и спазването им гарантира спокойната обстановка в офиса и успешно свършената работа. Служителите разполагат с времето си, имат преференции, които липсват в други фирми и работят с желание.
Препоръчвам фирмата на всички, които имат желание с работата си да постигнат добри резултати. Усилията ви ще бъдат оценени и работата във фирмата ще ви хареса.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Мен ме поканиха на интервю, но не ми зададаха никакви въпроси с които да разберат дали съм подходящ за длъжноста. Всичко мина за 3 минути, през които те ми говореха колко велика фирма са и единствения въпрос към мен беше имам ли въпроси. Разбира се аз имах и ги зададох. Казаха ми, че ми липсва опит в тази тясна насока (което не го пишеше в обявата като изискване), но това не било трагедия. По-важно било да имам аналитично мислене. Е добре де, но те по никакав начин не ми провериха аналитичното мислене. Да вземат да се образоват в тази насока. Така се получава, когато дадена фирма дори няма ЧР-отдел. Нужен им е психолог. За мен има 2 възможности: или избора е бил уреден още преди конкурса (което е масова практика в България) или са некомпетентни по отношение на избора на персонал. Друго обяснение за незаинтересоваността на фирмата към протичането на интервюто нямам.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?