Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ДЖИ СИ ТИ - ЮЖЕН ПАРК ЕАД /img/frontend/nomap.png"

ДЖИ СИ ТИ - ЮЖЕН ПАРК ЕАД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Бих искала мнение за начина и нивото на работа в тази фирма. В момента искам да си намеря работа, която да ми даде някои практически знания и умения, за да мога след няколко години да се целя вече в по-високи позиции. Ходих на интервю там и фирмата ми се видя ОК. Персонала и част мениджмънта /с един от тях говорих само/ също. Но млако ме притеснява липсата на нормален софтуер, който да се използва в работата. Или по-точно липсата на навлязъл такъв въобще и на не много ясните перспективи дали това ще се случи...Не знам до каква степен може да се работи професионално и ефикасно в 21-в век, когато има толкова софтуери, а там се кара все още само на екселски таблици...


бивш служител

-11 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-5
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
4
Потенциал
-2
Местоположение
1
Колеги
-1
Работна среда
-3

Като бивш служител искам да предпазя бъдещите кандидати... Заплащане -добро като за криза..Уважението и фирмената сигурност са тема табу могат да те махнат защото днеска е облачно и студено... Това може да се потвърди и от човека писал по рано тук но странно защо мнението липсва..Това е друго.Местоположението и колегите са ок.. но останалото е трагедия. Чух че са махнали още един човек, /аз напуснах/ и това е за месец - два.. Аз не се крия и винаги може да се свържете с мен чрез е-майла за да попитате за нещо и т.н  Истината е че оценката ми е крайно лоша. Но с тези Оценки по-долу мисля е достатъчно точно.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?