Много работа за малко пари.Бяха обещани едни пари-оказаха седруги.Обещаните бонуси се оказа,че ги няма.Поне уважение да има и това го няма.Управителя Милослав само крещи и унижава персонала,без да се съобразява,че и те са хора и имат някакво достойнство.Повечето пъти това се случва пред клиентите.Пълна необразованост как трябва да се отнася работодател с персонала си и не осъзнава,че тези хора правят оборота на магазина.Много пъти и клиентите са потресени от арогантността му. Всеки път едно и също,всеки път заплашва с уволнение и че има кой да работи.Когато искаме да поговорим или няма време или са глупости и на който не му харесва знае къде е вратата.Когато ще се идва от София някой от шефовете-всичко трябва да е ок,държи се мило.Заминат ли си пак се почва.Не се издържа повече.Така не се работи.Дано някой дойде да пооправи нещата,но без предупреждение,за да видят как стоят нещата в действителност.
Искам да изразя мнение относно настоящият ни "УПРАВИТЕЛ" Милослав Симеонов.
Въпросния "Управител" се държи много лошо с целия персонал,не може да организира как да се работи и само претенции,без да ни събере и да каже кое,как иска да се случва.Днес каже едно,утре иска,коренно различно от това от предния ден,ясно ни е,че има проблем с паметта или раздвоение на личността.Има ли проблем в магазина,търсим го-отговаря ни се-Не ме занимавайте с глупости.Има ли не доволни клиенти,не ме викайте мен-оправяйте се както можете.
-Колко разочаровани клиенти напоследък си тръгнаха заради него,държи се надменно.Много скоро ще си тръгнем всички,ако не се вземат мерки,това не се търпи вече,трябва ли толкова хора да останем без работа,заради него?
Как преминава един негов работен ден>Хвалене пред клиентите,че той е "Управителя",раздаване на визитки,хвалене,че кара джип,който скоро си е купил и ходи да си го показва,види ли зор с работата,се затваря в него и пуши и пие кафенцето,и до там,нищо повече!,лесно е когато,някой друг му върши работата и той само да се бие в гърдите,че е шеф.
Колко пъти правихме опити да разговаряме с него,че така не се работи-той ни отговатя,на който не му изнася-ВРАТАТА
Държи се добре единствено когато му идват на проверка шефовете,следващият път обаче,никои от нас,няма да си мълчи,така или иначе всеки ден ни уволнява,няма какво да губим,все сме виждали шефове,но като него не сме виждали-никъде!
Обещания за бонуси в началото-вече 2ри месец ги чакаме,питаме и той ни отговаря,не зависи от мен и аз не съм взел,това не е нормално,а от кой зависи?
Идват клиенти,които споделят с нас,че избягали от Техномаркет от него,когато е бил консултант,че бил много досаден и тук бил дошъл,и нямали да пазарували от нас,заради него,че не можели да го търпят,и има защо.
Други клиенти,които са консултирани от него-идват да си търсят стоката,той забравил да я поръча,те чакали 2 седмици,вместо да се извини се държи надменно,като не ви изнася да изчакате още,ви връщам парите и не идвайте повече при нас!> Това ли е примера,който дава Управителя
Иска да му викаме БОС-това му харесвало,това на нищо не прилича
Всички се надяваме да се вземат мерки и да си работим спокойно в магазина.
Имаме си 1 час почивка,постоянно се кара,че само сме почивали,ще ни глобява,ще ни реже от часовете,уж имахме,а се оказа,че нямаме!
Ясно,че е взет с връзки,а не заради заслуги,защото нищо не върши като хората,няма си и представа как се работи,на всички ни е ясно.
Добре,че Зам.управителката му върши работата,че иначе е загубен
Моля да се вземе под внимание и да дойде някой да му направи една проверка
Работи се от 10 до 20.00часа,въпросният управител Милослав не иска хора който да разбират от техника,компютри ,език и прочие ,а иска хора,който да нямат мнение,да го слушат и да му работят без почивен ден,защото имало промоций.Не може да организира и да разпределя задълженията на персонала,сериозните и съвестните работници му пречат,затова си ги чисти със замах,от днес за утре.Дано шефовете от София да го премахнат,че новооткрития магазин в Плевен с този персонал незнам как ще съществува.И още нещо заплата още не сме взели,но отхвърлихме работа ,за един месец сме почивали 2 дена,а колко камиона сме разтоварили и подредили това никой го не гледа,свършихме мръсната и тежка работа и айде станахме неудобни...За съжаление управителя и зам.управителката не могат или целно не и трябват сериозни и отговорни хора.
Подробна оценка от Poturpevsha
Бях на интервю за уж новооткритата магазин в Плевен искаха да си снимам личната карта и да си прата данните нещата са много крупни някакъв се представи за Мирослав търсят млади момичета този ми предложи обучение в Търново да сме тръгвали само ние било безплатно всичко които им се върже може и да се прости с живота си
Бях на интервю за позицията касиер. Започна се от заплатата и интервюто приключи. Уж са голяма фирма, ама на думи само. Докато не започне да се оценява човешкият фактор както трябва няма да се получават нещата. Хората, които са лицето на фирмата трябва да са стимулирани, а не демотивирани. Това си личи и не говори добре за персонала и за шефовете. Всеки, който се уважава поне малко ще намери без никакъв проблем друга работа с по-добра оценка.
Не си губете времето!
Подробна оценка от Марио
За консултантите в Техмарт:Ще работите повече от 9 часа(или 11 часа в мола),колкото ви водят като платени и ще обядвате когато няма клиенти,вие ще сте си охрана и складови работници,ако продавате мостра от бяла техника дори да сте на черно пак ще носите.
Условия да си починете,привилегии или уважение никакво.
За Шофьорите:Ще ви пращат и сами на адреси да носите.Не плащат вече платенте от клиента пари за качване.
Бусовете са стари.
В склада...ще сте просто хамали за под хиляда лв
Старите работници са толерирани и на по-високи заплати и никой нов не ги е догонвал от 2013та!Текучеството на персонал е голямо
Подробна оценка от ЕЛИ
Някой може ли да даде инфо за фирмата? - атмосфера, заплащане и т.н.