Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Кооперация Панда /img/frontend/nomap.png"

Кооперация Панда

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 11 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 11


бивш служител

-10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
-2
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-3
Потенциал
-3
Местоположение
3
Колеги
-2
Работна среда
-2

Започвайки работа в тази компания се пригответе и за напускането и, поради голямото текучество на персонала в почти всички отдели и магазина на компанията. От към коректност се спазват правилата и договарянията.


бивш служител

-37 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
-3
Местоположение
-2
Колеги
-5
Работна среда
-4

Здравейте, бивш служител съм в Кооперация Панда в ИТ отдела, отдавна трябваше да напиша мнение, за истината относно тази фирма. По време на интервюто с Владимир Димитров( някой го е излъгал, че е мениджър на отдел) се чуваха всякакви хвалебствие, колко били отлични условията на труд. В крайна сметка се оказа, че при неговият опит да намери 6-души за позицията Системен администратор, успя да намери само двама души. Още от първият работен ден се виждаше, че тяхната тикет система има заявки още оставени с месеци назад и нямаше кой да ги изпълни. С цената на много нерви и извънреден труд всичко си дойде на мястото, тикет системата се изпразни от към стари заявки. Въпреки това г-н Димитров не беше доволен и винаги си избива комплексите към своите служители, че нищо не правели и че едва ли не той бил най-великият и дори миналата му фирма HP била на колене след като се е махнал. Всеки в Офис 1 знае, че Владо HP-то не му пука за хората и за работният процес и само си стои и в къщи и не работи. С една дума Ит отдела е една отровна среда, в което по добре е никой да не си губи времето, думата с която може да се опише всичко е Мерзост на висока степен. Единствено, което постоянно ще заварите там е зле организирана работа и 3-ма имбецили, които постоянно играят ролята на ибрекчии на Димитров. Моят съвет към всеки, които е започнал да работи там е да се преориентира възможно най-бързо ако уважава себе си като човек и професионалист.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

не си губете времето


кандидат за работа

-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, за пръв път пиша в този, сайт, но смятам че за това трябва да разберат хората ,за да имат едно наум , когато кандидатсват.
Бях поканен на интервю за управител на обект, като интервюто бе с HR, който се държеше професионално и интервюто мина добре. Разбрахме се че ще се свържат с мен. В последствие 2 дни след това получих обаждане и ми съобшиха че са се спрели на мен за позицията и желаят втора среща, насрочихме дата и час за срешата, но в деня се обадиха по-рано като ми казаха че нямат днес възможност да я проведат и ще бъде проведена друг ден. Това се случи в четвъртък, а ми казаха че петък следобед най-късно ще уговорим нов ден и час. Изчаках, но в петък никой не се свърза с мен и затова в понеделник реших да звънна да видя какво се случва, ще има ли такава втора среща. Звъннах на визитката на човешки ресурси, която ми бяха дали и госпожата, която водеше интервюто ми каза че се наложило да ходят в провинцията и за това не са се свързали с мен , при което попитах да чакам ли все още , аз ли съм техният човек за позицията, при което тя каза да ще ви се обадим възможно най-скоро!!!
И какво да видиш 8 минути след разговора с нея получавам мейл в който пише, че са се спрели на друг кандидат.
Аз съм сигурен, че има и по квалифицирани кандидати, но поне ми се обадете и ми съобщете решението си, защото вие ми казвате че сте се спрели на мен за позицията, а след това даже нямате човешкото отношение да се обадите и да ми кажете че вече не съм аз вашия човек, и да не чакам напразно.Изключително лошо впечатление ми направи това за фирма, която има амбиции явно да е сериозен работодател ......Да да амааа....


бивш служител

43 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте,

Казвам се Мартин и съм от град София. Трябваше по-преди да оставя този коментар, който честно казано смятах, че съм написал, но съм изпуснал и за това сега ще го сторя.

Работих в Панда-И.П. ЕООД през 2016-та година. Работейки във Панда през този период имах възможността да се докосна до разнообразна работа, да науча много и да стигна до същината на фирмената дейност. Запознах се с много хора, с изключително свестни хора, от почти всички възможни длъжности, етажи и звена в компанията. Не съм имал неприятно преживяване с когото и да било, нямам оплакване към конкретен колега. Държа да отбележа, че доста от служителите не разбират, че при възникнало недоразумение, прецедент или нещо неочаквано в последния момент от трети лица, фирмата няма директна вина и в почти всеки случай се е намесвала по най-бързия възможен начин!

Местоположението на складовете и офисите на фирмата в ж.к. "Дружба" мен не ме устройваха напълно, но и това има своите обяснения, тъй като локацията е важна за компанията - те се намират на точното място за този бизнес, при хранителната борса "Слатина-Къра". Извън натоварения център и голямата шумотевица, на удобно място за доставки. Мястото се намира лесно, а точно пред офиса и пред склада има спирки на две превозни средства. Разбира се, ситуацията с местоположението е винаги субективна, тъй като аз живеех на другия край на София и не е редно да се оплаквам.

Да, има натоварване. Аз обаче потвърждавам, че е натоварването е съвсем нормално и няма такива крайности, каквито видях описани в някои коментари по-долу. Небивалиците, които са изписани са поразително много за мен, но ще се въздържа от лични нападки и коментари. Това, че имаше няколко невъзпитани и системно закъсняващи, нарушаващи почти всяка своя работна почивка, са изключение и не смятам, че е почтено да се висват тук и да коментарит крайно неверни работи, само лоши неща и то при положение, че те са изцяло виновни за това, което ги е сполетяло! Не разбирам как някои като се държат некоректно и не изпълняват всички свои работни отговорности, могат да имат претенции и особено да се оплакват възмутени?!
Веднъж ако се е случило да има някакво закъснение или забавяне с някоя доставка, или някой подобен проблем, това не означава, че това е ежедневие и всички да се втурнем да се оплакваме. За цялото лято три пъти ми се наложи да остана извън работно време и то най-вече се случи, защото няколко колеги едновременно бяха излезнали в отпуск. Не смятам, че три малки оставяния след работно време за цялото лято, за три месеца, е нещо много обезпокояващо и лошо.

Работната среда е много над средната за държавата и за този сектор и е напълно задоволителна! Компанията е сред лидерите и е една от най-големите в своята сфера, така че потенциалът е гарантиран за тези, които го търсят и които дават най-доброто от себе си. Аз самият израстнах много в длъжност и то за доста кратък период от време! Най-дълго бях технически координатор. Колкото и да не ми се искаше, наложи ми се да напусна поради лични причини и сериозни семейни проблеми.

Уважението го има и от колегите, и от посредниците, и от управата, и особено от партньорите. Панда-И.П. е компания със силна и положителна репутация, не един или двама са били моите приятели, които са знаели компанията, или които са имали някакъв допир, или търговски взаимоотношения с Панда. Имах и възможността лично да се запозная с мениджмънта и точно уважението и грамотността им беше първото, което ми направи впечатление!

Заплащането, привилегиите и бонусите са може би най-хубавия момент от възможните за оценка в сайта категории! Всеки един точен и честен служител получи поне една бонус заплата и то разписвайки се в офиса в този момент, под заявения от него период на отпуск! Лоялните и по-изпълнителните, работейки повече от година във фирмата, получиха две бонус заплати накуп!

Още много неща мога да разкажа, но спирам до тук. Гарантирам за автентичността и достоверността на моите думи и всеки един, който иска повече подробности или потвърждаване на всяка една моя дума, нека ми пише.


37 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
4
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
3
Потенциал
3
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
4

Искам да обърна внимание на последния коментар. Не знам дали говорим за една и съща Панда, но ако става дума за Панда И.П. този човек(автора) е доста, ама доста неосведомен. Работя във фирмата от началото на годината и мога да поспоря за почти всяко негово твърдение. Да не говорим, че този човек според мен няма как и да е бивш служител, защото твърди неща, които по никакъв начин не кореспондират с истината. Първо във фирмата изобщо няма такава позиция като търговски представител, а това с развалената храна дори няма да си правя труда да го коментирам. Заплатата до момента най-много с ден закъснение да съм я получавал и всички, ама абсолютно всички имат по 2 почивни дни в седмицата. Аз от както съм постъпил не са ме глобявали, а и не съм чул да глобяват някой от колегите за този период. Ясно е, че във всяка фирма си има по нещо дето не е ОК, но толкова скалъпени обвинения не бях чувал.


бивш служител

-41 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
-4
Колеги
-4
Работна среда
-5

Много лъжат тези хора, постоянно се търси персонал от складови работници през шофьори до търговски.Постоянно се измислят глоби и удръжки.Карат те да пращаш на клиенти развалена стока,даже и по медиите писаха за далаверите .Иначе при тях всичко е наред,пък работниците били мързеливи и крадци.Защо всеки месец имате по 5-6 обяви?Защо задържате първата заплата?Защо се работи 6 дни без да се плащат извънредни ?Как пък всички са крадци и мързеливци,как пък за толкова години не намерихте точните хора?Искам само да кажа че за 6 месеца имате,18 обяви за работа подчертавам 18 за 6 месеца!!!Не случайно никой не се задържа.Сега очаквам някой да оспори тези неща,може даже да се озаглави клиент или настоящ служител!!!Много хора сте завлекли с пари но иде видовден и за вас.


шубе го/я е и не казва!

-13 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
3
Работна среда
-4

   Всеки ден от 1 до 3 часа извънреден труд,който не се плаща.Липса на правила,има една групичка "лизачи" на които всичко им е позволено,останалите обират негативите.Управленският състав е с много съмнителни качества,отнасят се без каквото и да е уважение към подчинените си.Крият се осигоровки,слагат се фалшиви етикети на стоките,хигиената и работните условия са под всякаква критика.Има и много свестни момчета във фирмата.


бивш служител

40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
4
Местоположение
3
Колеги
5
Работна среда
4

Аз пък имам чудесно отношение към фирмата и екипът и!!! Работила съм там и знам колко добро отношение имаше към всички служители от управителят.
Не мога да се съгласа с вашето мнение. той ми помогна в труден за мен момент и никога няма да мога да се отблагодтя напълно1. Едно от най-добрите места на които съм работила досега!!!


бивш служител

-41 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-4
Работна среда
-5

Организацията на тази фирма наистина е много странна- собственикът се държи като феодал с подчинените, които в едната си част са млади момичета, работещи в администрацията. За тях ежедневие са извънредният труд, който не се заплаща (включително и миене на тоалетната и работните им места), нервните изблици на шефа им и изключително мизерните условия на труд - без дневна светлина, на студ и мръсотия. Останалите служители са предимно шофьори и склададжии, за които работната среда също е импровизирана, но се радват на малко по-достойно отношение. Очевидно едноименният собственик отлично е изучил умението да експлоатира работната сила, без да дава съответното финансово възнаграждение.
Присъединявам се към предишното мнение, че е просто наложително някаква институция да провери и санкционира работодателя за ужасните условия на труд в тази "фирма". Наистина трябва да се заснеме :DDD

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?