Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Стандарт Нюз АД /img/frontend/nomap.png"

Стандарт Нюз АД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


представител на управлението

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Заплати няма да платим, тъй като всичките работите за мен. Така че си налягайте парцалите и не се оплаквайте, че не си получавате заплатите с по 2 месеца закъснение. Задълженията са ви да работите и да не хленчите. Вестникът има нужда от такива като вас, когато взимахте тлъстите хонорари, не хленчихте, а сега, когато трябва да проявите малко солидарност, само мрънкате.


бивш служител

-30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
2
Колеги
-4
Работна среда
-4

Седем години бях лоялен служител в горепосочената фирма. Работих много и давах всичко от себе си, дежурства, ненормирано работно време и т.н......така до тази година. В условията на финансова криза първото нещо, което се съкращава е персонала и тук вече влезе в сила шуробадженащината. Съкратени бяха служители с дългогодишен стаж за сметка на токущо назначени роднини или за сметка на хора, които просто идват за присъствие, но пък са много близки до високите етажи. Заплащането във въпросната компания уверявам ви също е базирано на този принцип. Най-обидното в случая беше, че те уволняват от днес за утре и ти приготвят документите без изобщо да те уведомят. Там приятели няма, там е всичко въпрос на интереси уверявам ви.
Внимавайте със Стандарт Нюз АД!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?